Miisu80

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Miisu80

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me vietämme ensi kesänä hääjuhlaamme Paraisilla Maneesissa. Juhlatila on kaunis ja sopii hyvin tanssihäille. Orkesterille on oma lavansa ja lapsillekin saa järjestettyä oman leikkihuoneen... pitopalvelu tulee talon puolesta ja omia juomia ei saa viedä, koska kyseessä on ravintola. Koristelut saa hoitaa itse ja menun saa joko tehdä itse tai pitopalvelulta voi pyytää ehdotuksia. Hinnatkaan eivät päätä huimaa. Suosittelen vaihtoehdoksi Turun ravintoloille.
 2. Turussa kirkon saa varata tasan vuoden ennen hääpäivää. Kirkko siis varattu tänään aamulla ja satiin juuri se kirkko joka haluttiin ja myös sopiva aika. Häät siis 18.7.2009.
 3. Täällä myös juhlapaikan valintaprosessi käynnissä. Ja yllättävän vaikealta tuntuu. Kyselit viestissä Paraisilla sijaitsevasta Birknäsistä. Itse olemme muutamankin kerran pihalla käyneet kääntymässä. Paikka oli pitkään myös yksi meidän mietinnässä olleista paikoista, mutta paikka ei kuitenkaan käy meille. Tässä ketjussa aiemmin on keskusteltu tuosta birknäsistä ja haku toiminnolla löydät keskustelun helposti.
 4. Tuo Maamiesseurantalo kuulostaa kivalta paikalta... Olisi kiva saada vähän lisätietoja ko. paikasta, netistä kun siitä ei tunnu mitään löytyvän... Minkälainen paikan sijainti oli? Kuinka paljon arviolta mahtuisi juhlijoita? Mikä oli tilavuokra? Saako viedä oman pitopalvelun ja omat juomat? + kaikki muu mahdollinen kiinnostaa.
 5. Tiedoista oli paljon hyötyä. Täytyy tätä paikkaa todella ruveta harkitsemaan ja selvittelemään eri vaihtoehtoja. Kiitos paljon tiedoista!
 6. Googlettamalla paikka löytyi ja kuvissa vaikutti upealta... Osaatko kertoa tarkemmin hintatasosta, vieraiden määrästä jne. Kaikki mahdollinen mitä tiedät kiinnostaa...
 7. Kiitos tiedoista! Kuulostaa siltä, että ei ole meidän paikka kyllä tuo! Toi portaat muodostuu aika suureksi ongelmaksi, kun joukossa on kuitenkin vanhoja ihmisiä, niin eivät pysty portaita kulkemaan.
 8. Kaikki mahdollinen kiinnostaa... Eli millainen tila oikeasti on? Kuvissa näyttää kivannäköiseltä, mutta onko oikeasti myös? Entä tiedätkö käytännönjärjestelyistä jotakin, siis kuinka kauan saa juhlia? Saako viedä omia alkoholijuomia? Tietysti myös tilan "varustus" kiinnostaa, astiat, pöytäliinat, tuolit yms.? Onko hinnoista tietoa? Kiitos jo etukäteen!
 9. Edelleen etsinnässä juhlapaikka Turun lähistöltä kesälle 2009. Monta hyvää ehdokasta onkin jo, mutta muutamasta paikasta haluaisin kuulla kokemuksia... Elikkä onko kukaan viettänyt häitään tai ollut häissä vieraana Liedon Lujan Ilmarisen metsäpirtissä? Kokemuksia kaivataan myös Piikkiön kehityksen kerhotalosta. Kiitos jo etukäteen!
 10. Onko kukaan viettänyt omia häitään tai ollut muiden häissä Rymättylän Vpk talossa? Netistä tietoa hyvin löysin ja hintatiedotkin on jo tiedossa, mutta kokemuksia silti kaipailisin.
 11. Pirpana80 kiitos tiedoista furuvikin suhteen. Paikka on kyllä todella upea, mutta melkoisen hintava. Onneksi häät ovat suunnitteilla vasta kesälle 2009 niin on aikaa harkita myös muita vaihtoehtoja.
 12. Onko kellään kokemuksia hääpaikkana Paraisilla sijaitsevasta Furuvikin kartanosta? Nettisivujen mukaan sinne mahtuu jopa 150 hlö. Näyttää kaikin puolin upealta paikalta ja kokemuksia siis kaivattaisiin.