Jump to content
Naimisiin.info

Miisu80

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Miisu80

  1. Me vietämme ensi kesänä hääjuhlaamme Paraisilla Maneesissa. Juhlatila on kaunis ja sopii hyvin tanssihäille. Orkesterille on oma lavansa ja lapsillekin saa järjestettyä oman leikkihuoneen... pitopalvelu tulee talon puolesta ja omia juomia ei saa viedä, koska kyseessä on ravintola. Koristelut saa hoitaa itse ja menun saa joko tehdä itse tai pitopalvelulta voi pyytää ehdotuksia. Hinnatkaan eivät päätä huimaa. Suosittelen vaihtoehdoksi Turun ravintoloille. :D

  2. Sama juttu, hääpaikka hakusessa kesäksi 2009 turun läheltä. Paikan valinta tuntuu yllättävän vaikealta, en oikein tiedä millaisen haluan ja toisaalta hintakin vaikuttaa. Listalla on tällä hetkellä Saustila, Kavalton tila, Tuorlan tähkä ja Ravintola Pohjankulma. Yritän tehdä listaa ja listata hyvät ja huonot puolet+hinnan. Heti kun ehdin, käyn katsomassa kiinnostavia paikkoja, siinähän sen vasta näkee. Ihanteellisin paikka olisi kartano/huvila meren rannalla (pääsisi veneellä) ja saisi viedä oman pitopalvelun + juomat. Taitaa olla liian paljon vaadittu? :rolleyes: Osaako joku sanoa ensi kesän varaustilanteesta? Päätökset pitäisi tehdä varmaan aika pian, tuntuu että jää muuten luu käteen. Onko joku muuten kuullut paikasta Birknäs (Paraisilla ja mökki siinä lähellä, olen joskus nähnyt sinne hääkylttejä mielestäni muttei löydy netistä) tai Laupuisten kartanosta? Kävikö joku katsomssa muuten sitä tuorlaa? Oliko mukava?

    Täällä myös juhlapaikan valintaprosessi käynnissä. Ja yllättävän vaikealta tuntuu. Kyselit viestissä Paraisilla sijaitsevasta Birknäsistä. Itse olemme muutamankin kerran pihalla käyneet kääntymässä. Paikka oli pitkään myös yksi meidän mietinnässä olleista paikoista, mutta paikka ei kuitenkaan käy meille. Tässä ketjussa aiemmin on keskusteltu tuosta birknäsistä ja haku toiminnolla löydät keskustelun helposti. :)

  3. Suosittelen lämpimästi Kuusiston Maamiesseurantaloa juhlapaikaksi :)

    Meillä hyvin onnistuneet juhlat siellä ja vieraita oli 70. Tilavuokra hyvin edullinen ja sinne saa tuoda omat juotavat, pitopalvelu jne.

    Vierailta saatiin paljon kiitosta siitä että paikka oli niin "rauhallinen ja kotoisa" ja "maalla" - ihana tunnelma kerta kaikkiaan!

    Tuo Maamiesseurantalo kuulostaa kivalta paikalta...

    Olisi kiva saada vähän lisätietoja ko. paikasta, netistä kun siitä ei tunnu mitään löytyvän...

    Minkälainen paikan sijainti oli? Kuinka paljon arviolta mahtuisi juhlijoita? Mikä oli tilavuokra? Saako viedä oman pitopalvelun ja omat juomat? + kaikki muu mahdollinen kiinnostaa.

  4. Hei!

    Meillä oli Strandvikissa vieraita noin 60 ja mahduimme kaikki yhteen ravintolasaliin, vieressä on toinenkin sali ja välissä suuret pariovet, joten tilat saa hienosti yhdistettyä. Meillä oli koko hotelli varattu yksityiskäyttöön, sillä vieraitamme yöpyi hotellihuoneissa ja yövyimme itse morsiussviitissä. Juhlia saimme jatkaa niin kauan kuin halusimme, tosin tarjoilu loppui kahdelta yöllä. Hotellissa on myös saunaosasto ja siihen liittyvä takkahuone, jota meillä käytettiin lasten leikkitilana. Meiltä ei peritty vuokraa ravintolatiloista, mutta saunaosaston käyttö taisi olla n. 200 euroa. Ruoka ja juoma tulee hotellin ravintolasta ja taisi kustantaa n. 35 euroa / henki. Menu toteutettiin täysin toiveidemme mukaisesti, joten hinta määräytyy sen mukaan, mitä haluaa. Ruoka oli aivan loistavaa, kaukana perinteisistä pitopöydistä. Meillä ruuat tarjoiltiin suoraan pöytään. Kannattaa ihmeessä ottaa yhteyttä, henkilökunta on tosi mukavaa ja palvelu joustavaa. Lähistöllä on muutamia kauniita kirkkoja, mm. Kemiön kirkko ja Angelniemen kappeli. Tosin voin lämpimästi suositella vihkimistä hotellin terassilla. Toivottavasti näistä tiedoista oli hyötyä.

    Tiedoista oli paljon hyötyä. Täytyy tätä paikkaa todella ruveta harkitsemaan ja selvittelemään eri vaihtoehtoja. Kiitos paljon tiedoista! :D

  5. Merellinen hääpaikka Kemiössä, Turunmaan saaristossa

    Suosittelen lämpimästi kartanohotelli Strandvikia hääjuhlan viettopaikaksi. Paikka on ihan uusi ja sijaitsee meren rannalla. Vietimme siellä omat häämme viime kesänä ja kaikki sujui täydellisesti. Meidät vihittiin hotellin terassilla upeassa merimaisemassa.

    Tosi ihana paikka, ruoka hyvää ja palvelu pelaa!

    Googlettamalla paikka löytyi ja kuvissa vaikutti upealta... Osaatko kertoa tarkemmin hintatasosta, vieraiden määrästä jne. Kaikki mahdollinen mitä tiedät kiinnostaa...

  6. Piikkiön kehityksen kerhotalosta on kokemusta viime keväältä, kun olin siellä häissä. Vieraita oli 50-60 ja kai sinne pitäisi paljon enemmänkin mahtua, mutta ei mun mielestä mitenkään hirveästi.  Ainakin jos haluaa jonkin moisen tanssilattian. Muuten ihan ok paikka, ei mikään kaunistus tai ei ainakaan itsessään mikään tunnelmallinen, mutta varmasti ihan hyvä bilepaikka. Pitopöydälle on oma "huoneensa", joten se ei vie tilaa päätilasta.

    Minusta yksi miinus oli, että juhlatilaan täytyy nousta kapeahkoja portaina. Ja noissa häissä pienten lasten perään sai aikalailla katsoa, kun olivat koko ajan portaissa. Vessat oli alakerrassa, taisi olla yksi miesten ja yksi naisten. Naulakot vaatteita varten myös alhaalla.

    Niin sen verran muokkaan vielä, että tuolit oli puiset vähän vanhojen koulutuolien näköiset, loisteputkilamppuja katossa, vaaleat verhot. Juomat kai sai tuoda itse, en ihan varma ole. Ja muuten kai tila vuokra oli aikas halpa.

    Kiitos tiedoista!  :D  Kuulostaa siltä, että ei ole meidän paikka kyllä tuo! Toi portaat muodostuu aika suureksi ongelmaksi, kun joukossa on kuitenkin vanhoja ihmisiä, niin eivät pysty portaita kulkemaan.  :(

  7. me oltiin tuolla metsäpirtillä pari kesää sitten "appiukon" 60v.päivillä.mitäs haluaisit tietää??

    Kaikki mahdollinen kiinnostaa... Eli millainen tila oikeasti on? Kuvissa näyttää kivannäköiseltä, mutta onko oikeasti myös? Entä tiedätkö käytännönjärjestelyistä jotakin, siis kuinka kauan saa juhlia? Saako viedä omia alkoholijuomia? Tietysti myös tilan "varustus" kiinnostaa, astiat, pöytäliinat, tuolit yms.? Onko hinnoista tietoa?

    Kiitos jo etukäteen!

  8. Edelleen etsinnässä juhlapaikka Turun lähistöltä kesälle 2009. Monta hyvää ehdokasta onkin jo, mutta muutamasta paikasta haluaisin kuulla kokemuksia... Elikkä onko kukaan viettänyt häitään tai ollut häissä vieraana Liedon Lujan Ilmarisen metsäpirtissä? Kokemuksia kaivataan myös Piikkiön kehityksen kerhotalosta. Kiitos jo etukäteen!

×
×
  • Create New...