Jump to content
Naimisiin.info

WiWa

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

WiWa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. WiWa

    Oulun seutu

    Soitimpas uudelleen tuonne Kruunumakasiinille, aiemmin puhuin siellä olevan työntekijän kanssa kun nainen joka hoitaa asiat oli lomalla. Kysyin siitä yläkerran vuokrasta ja siitä menee vuokraa jos sinnekkin katetaan pöydät. Alakertaan mahtuu 96 henkilöä syömään eli ei kaikki meidän vieraat joten joudutaan syömään ylhäällä että kaikki mahtuu samaan tilaan ja näin ollen maksetaan 2x 25e/h, alko kyllä harmittaan kun tulee lisäkustannuksia! > Tällä viikolla palaveri sen naisen kanssa ja sitten sovitaan tarkat hinnat!
  2. WiWa

    Oulun seutu

    Kiva kuulla että muutkin ovat tykänneet Kruunumakasiinista, helpottaa omaa oloa! Meille sanottiin että se yläkerta kuuluu samaan vuokraan, eli ei tarvitse erikseen vuokrata, pitää varmistaa vielä! Me oltas otettu muutenki pitopalvelu joten se ei haittaa mutta tosiaan tuo kun alkotkin pitää ottaa paikasta on iso miinus, nyt harkitaan että jos ruokajuomat tarjotaan ja sitten jokainen saa ostaa omat juomat, onko tökeröä? Heinäkuun ajat oli aika täynnä, muille lauantaille oli varaukset muttei tuolle päivälle jolloin me mennään naimisiin! Päätin etten anna ulkotilan häiritä, tuntuu että on sulamahdottomuus löytää täältä tilaa joka on sisältä ja ulkoa hieno, joten otetaan paikka joka on hieno sisältä! ;D Ja iso plussa meille on se että on kirkon lähellä ja hotellit on lähellä kun iso osa vieraista majottuu niihin!
  3. WiWa

    Oulun seutu

    Vihdoin ja viimein mies kosi eilen! Nyt on kirkko alustavasti varattu ja juhlapaikkaa kuumeisesti mietitty, suurinosa jotka olisi meille sopivia paikkoja on jo buukattu ihan täyteen. Kruunumakasiinille tein alustavan varauksen, paikka on sisältä ihana, hintakaan ei ole järkyttävän suuri ja paljon sisältyy vuokran hintaan. Ainut asia mikä mietityttää on paikan ulkotila, ei järisyttävän viihtyisä! :'( Kuulisin mielellään muiden kokemuksia jotka ovat paikassa juhlineet, onko tila toimiva yms ja pilasiko "piha" tunnelmaa...
×
×
  • Create New...