Mimmuli_

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Mimmuli_

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä vieraita Kontulassa oli noin 140. Vihkiminen tapahtui juhlapaikalla, samalla esiintymislavalla, jossa bändi myöhemmin soitti. Tanssilattiaa jäi riittävästi esiintymislavan eteen. Hääparin pöytä oli esiintymislavan vieressä. Pöydät tosiaan on 60 cm leveitä (normaalisti 80 cm). Niissä mahtui ihan hyvin syömään, mutta koristelulle tuo kapea mitta antoi hieman vähemmän vaihtoehtoja. En siis suosittele tavallisen levyisiä kaitaliinoja tms pöydän keskelle, sillä silloin ne tulisivat ikävästi osittain ruokalautasten alle. Meilä oli syyshäät ja koristeina käytettiin ruskan värisiä villiviinin köynnöksiä ja pöytäkynttilöitä. Meillä isä teki myös kovan homman ja kavensi läjän pöytäliinoja noihin ruokapöytiin sopiviksi, muutenhan liinat roikkuvat osittain sylissä (vaikka ei se kyllä kovasti olisi haitannut...). Pöytiä varten kannattaa varata jotain kiiloja (meillä käytettiin pahvin paloja, joita voitiin teipata yhteen korkeammiksi palasiksi) pöytälevyjen saamiseksi suoraan. Kaikki ruoka- ja juomatarjottavat oli viereisessä tilassa. Samoin lahjapöytä.
 2. Tässä muutama kuva meidän koristeluista ja Kontulasta ulkoa (huvimaja takapihalla) syyskuun lopulta 2009.
 3. Olisihan se pitänyt arvata, että Kontulasta oli kyllä soitettu muutama viikon sitten, mutta puhelu oli mennyt sulholle, eikä hän ollut muistanut mainita asiasta... Eli eiköhän se varausmaksu meillekin ole piakkoin tulossa.
 4. Onkos vielä kellekään tullut Kontulan ensi kesän maksuja maksettavaksi? Vielä ei ole itselläni näkynyt, mutta tammikuussahan niiden piti olla tulossa...?
 5. Meillä taas ei mahtuisi kaikki vieraat istumaan, jos laitettaisi pöydät noin yhteen... Mutta kyllä se 60 cm melko kaponen on! Haaveilin ensin kaitaliinosta, mutta ne sai unohtaa, kun tulisivat puoliksi ruokalautasten alle. Nyt ajatuksena laittaa villiviinin köynnöksiä ja kynttilöitä pöydän keskelle, niin kapeasti, että astiat mahtuvat.
 6. Löysin jostain, että pöytäliinojen kuuluisi roikkua 30 cm reunan yli molemmin puolin. 60 cm syviin pöytiin suositeltaisi siis 120 cm (60 + 2x30 cm) leveitä liinoja. Lakanat taitavat olla yleensä 150 cm leveitä eli roikkuisivat noissa pöydissä 45 cm molemmin puolin. Täytyy mallailla liinoja pöytään Lisää kokemuksia?
 7. Millaset pöytäliinat on ollut käytössänne Kontulassa? Siellä suurin osa pöydistä on vain 60 cm syviä (norm 80 cm), joten mahtaakohan tavalliset 150 cm pöytäliinat/lakanat roikkua vieraiden sylissä inhottavasti? Kaventaminen on aika iso urakka...
 8. Jos joku tietää peruvansa varauksensa Sahalahden Kontulaan kesälle 2008, niin ilmoitelkaa ihmeessä! Meillä varaus sinne syyskuun viimeiselle viikonlopulle, koska se oli ensimmäinen vapaa viikonloppu, mutta mieli tekisi pitää häät jo hieman aikaisempana kesälauantaina. Millaisia kokemuksia Saarikylien Kumpulasta? Paljonko mahtuu vieraita ruokailemaan, ilman että esiintymislavalle täytyy sijoittaa pöytiä? Olisiko kellään kuvaa paikasta koristeltuna? [email protected]
 9. Jos joku meinaa perua varauksensa Kontulaan kesälle 2008, niin ilmoitelkaa ihmeessä! Meillä varaus syyskuun viimeiselle viikonlopulle, koska se oli ensimmäinen vapaa, mutta toivoisin hieman kesäisempää ajankohtaa. [email protected]