Jump to content
Naimisiin.info

PullaNorsu

Morsian
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

PullaNorsu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. PullaNorsu

    Kuvia kiitoskorteista

    Nosto! Pitäis saada tässä vihdoinkin omat kiitoskortit tehtyä. Kutsut tein tapetista ja niistä kuvia kutsusivulla 10 tai jotain. Ajattelin noudattaa saamaa teemaa, mutta se rullalla olevan tapetin kanssa räpeltäminen tuntuu nyt rasittavalta Hienot kiitoskortit tweetie! Taidan kehittää jotain samansuuntaista, koska meilläkin toiveena oli, että vieraat osallistuvat häämatkamme rahoitukseen
  2. PullaNorsu

    Kutsukortteja

    Kutsu avioliiton siunaustilaisuuteen ja hääjuhlaan: Tässä myös kutsu maistraattiin (eli tuo sininen yksipuolinen läpyskä. Maistraattiin kutsuttiin molempien perheet + kaaso ja bestman.):
  3. PullaNorsu

    Sulhasten suusta

    Tää on kyllä hyvä Istumajärjestys tosiaan aiheuttaa pään vaivaa. Kenenhän viereen sitä ite sit pääsis Mun tuleva mies ei oo muita outouksia laukonu ku, et kysyessäni miten hän meinaa häissä pukeutua, oli vastaus: "kokonaan mustaan. Voin sitten käyttää samoja vaatteita hautajaisissa". Hmm.. käytännön mies kun on, niin varmaan näin tekeekin. Toivottavasti ei manaa kommentillaan hautajaisia häiden jatkoksi. Siitä on se leffakin.. kolmet häät.., vai miten se oli? Kokomusta tulee kyllä varmasti näyttämään hyvältä.
  4. Tuota... öhmm.. En oikeestaan osaa vastata kuin siihen, että varuskuntakerholle ei saa viedä omia juomia. Me ollaan jätetty kaikki menu yms. hintaneuvottelut elokuun alulle ja nykästään sillo paketti läjään. Mahdollisimman halvalla tietenkin yritetään selvitä, opiskelija kun olen. Mutta nyt on niin paljon muita kiireitä, ettei jakseta veivata noita. Mutta pitopalvelun emäntä on todella mukava ja vastaa varmasti meileihin ja puheluihin, jos kyselette hinnoista. Lisäks nettisivuilta löytyy jotain selventävää pdf:ää. Varuskuntakerholla tuntuu olevan niin hyvän olonen meininki ja homma hanskassa, että uskalletaan jättää kaikki heihin liittyvä viime tippaan, eikä edes hirvitä
  5. Miten olis tää? http://www.vanhakasarmi.fi/index.html Meillä on juhlat siellä muutaman kuukauden kuluttua Kutsuttuja 110, mutta 170 henkilöäkin mahtuu.
  6. Mun ja ukon titaanisormukset teetettiin Union Designilla. Siinä tosiaan yksi vaihtoehto. Tyytyväisiä ollaan oltu. Nyt mietittiin noita päivämäärien yms. kaiverruksia. Niitä ei vissiin kovin moni titaanisiin tee, ja kestää jonkun aikaa.. Hmm!? Täytyy huomenna soitella sinne liikkeeseen! Millasia kokemuksia teillä sormusten kaiverruksista? Mutta suosittelen lämpimästi titaania sormuksen materiaaliksi: Kevyt, kestävä, kaunis ja tosiaan niitäkin tehdään omien suunnitelmien pohjalta. Mä suunnittelin paperille oman yhdistelmäsormukseni ja korusepän ammattitaitosilla neuvoilla siitä saatiin todella toimiva kokonaisuus.
  7. PullaNorsu

    Vainoharhaisuus

    Mulla ei oo ollu vielä minkäänlaista polttarihoureilua, mutta näitä lukiessa kuume kyllä nousee! Apua
  8. PullaNorsu

    Kutsukortit tapetista??

    Kannattaa penkoa myös rautakauppojen ale-laarit, kun etsii materiaalia kutsukortteihin. Itse löysin K-Raudasta todella kaunista tapettia ja rulla maksoi 2€ Se oli kyllä erän viimeinen rulla, mutta uskon, että siitä riittää kaikkiin kortteihin yms. Varuiks ostin toisenkin rullan (myös sen 2€), joka on samaa kuviota, mutta eri värillä. Hinta ei päätä huimaa Laitan kuvia kun saan valmista (ja mikäli osaan niitä tänne laittaa)
  9. Kiitos Naanukka Tässä just pohdiskelen, että saisko ton "perhospannan" jotenkin yhdistettyä mun kampaukseen... en ollu mitään tiaraa ajatellut, mutta tosta tykkäisin... hmm.. mietintämyssyyn
  10. Musta ois aika hauskaa yhdistellä näitä Saija Sieviläisen koruja yksinkertaiseen valkoiseen pukuun. Mut saa nähdä oonko tarpeeks rohkee Rupeen kuitenki jänistää, ja laitan jotain tosi perinteistä http://secondskinsp.com/images/image-5.jpg http://secondskinsp.com/images/image-6.jpg muoks. en saa kuvia näkymään.
  11. Sulhasen ex-kotikonnuilla. Asumme minun kotikaupungissani ja oma sukuni on täältä. Mutta raahautukoon Savon sydämeen Muutamassa tunnissahan sinne sutasee!
  12. Olen samaa mieltä Olen ollut kaasona kerran, ja se kyllä opetti sen, miten en itse tule hoitamaan asiaa. Nämä häät olivat pienen budjetin häät ja pidettiin hääparin kotona loppukesästä. Olimme siis silloisen poikakaverini (BM) kanssa toukokuusta asti kaikki viikonloput ja lomat kunnostamassa hääparin pihaa, rakentamassa aitaa ja piharakennusta, maalaamassa taloa ja remontoimassa sitä sisältä ja ulkoa. Järjestimme myös polttarit, ja osallistuimme hääjärjestelyiden suunnitteluun ja toteutukseen aktiivisesti. Ennen häitä järjestelimme pihalle pöydät yms. juhlia varten ja toimimme myös tarjoilijoina juhlissa = halvempaa kuin pitopalvelu. Kun hääpari lähti häämatkalle hoidimme heidän koiriaan kaksi viikkoa. Tämän kaiken jälkeen oli kyllä sellainen olo, että olin korviani myöten täynnä koko hääparia ja tarvitsin heistä taukoa. Morsian kun ei todellakaan ollut tyytyväinen polttareihin, juhlan kulkuun yms. Kyllä harmitti. Pyhitettiin heille kuitenkin monta kuukautta kaikki vapaa-aikamme ja energiamme. Mutta pääsiväthän halvalla juhlistaan! Silloin ajattelin, että ei kannata järjestää isolle porukalle hääjuhlaa, jollei se ole taloudellisesti mahdollista ilman tällaista "orjatyövoiman" hyödyntämistä. Naimisiinmeno itsessään kun ei kallista ole Ja sehän se siinä on tärkeintä: avioliiton alku muoks. kirjotusvirheitä
  13. Mäkään en haluais mitään leikkejä häihin. Meitä on sen verran pieni porukka (n.60 hlöä), ja paikka viihtyisä/tunnelmallinen, että ilta on varmaan mukava ilman leikkejä. Mutta onnittelumaljojen yhteyteen sopis toi "huiskutteluleikki". Täytyykin laittaa harkintaan Muuten luotan hyvään ruokaan, livemusiikkiin ja rentoon tunnelmaan. Puheita tulee varmaan muutama ja sitten jotain PowerPointia yms.
  14. PullaNorsu

    Häävieraat from Hell

    Eikö ne missään vaiheessa törmänneet toisiinsa
  15. Hyvä tietää, että nykyään on mahdollista saada vihkiminen virka-ajan ja -paikan ulkopuolella Saa tylsäksi kuvittelemani maistraattipäivän suunnittelu ihan uutta hohtoa. Kiitos kaikille ketjuun asioita selvittäneille
×
×
  • Create New...