Jump to content
Naimisiin.info

Mischa

Rouva
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mischa kaikki viestit

  1. Mischa

    Tuusula

    Meillä oli häät Tuusulassa Taistelukoulun upseerikerholla. Pitomer hoiti tarjoilupuolen loistavasti - ei jäänyt mitään pahaa sanottavaa kyseisestä pitopalvelusta! Myös Upseerikerho juhlapaikkana oli todella hyvä. Aluksi olimme vähän huolissamme kun juhlatila oli kahdessa huoneessa, mutta loppujen lopuksi vieraat liikkuivat paljon ulkona ja hieno piha-alue ja ranta korvasivat kyllä täydellisesti sen että kaikilla ei ollut suoraa näköyhteyttä morsiuspariin ruokailun aikana. Upseerikertoa voin lämpimästi suositella juhlapaikaksi kaikille sitä harkitseville!!! Niin, meillä oli n. 98 kutsuttua vierasta, joista n. 90 saapui lopulta paikalle. Etukäteen teki vähän tiukkaa mahduttaa 98 ihmistä Taistelukoulun tiloihin, mutta loppujen lopuksi istumapaikat saatiin hyvin järjestymään. Illalla bändille ja tansseillekin jäi tilaa kun pöytiä raivattiin eivätkä vieraat enää istuneet pöytien äärellä.
  2. Mischa

    Jos lauluesitys, onko myös virsi?

    Meillä oli kaksi virttä, jossa toisessa oli siskoni piano-säestys (virsi 600) ja toisessa piano + kitara-säestys (virsi 135) ja lisäksi mies ja kitara -puhjalta lauluesitys (Rakkaus on lahja Jumalan). Urkusäestystä emme halunneet, koska se ei ole niin "miedän juttu". Urut soivat sitten toki häämarsseissa Tämä järjestely toimi meidän häissä todella hyvin! =)
  3. Mischa

    Laulu kirkkoon?

    Meillä oli kirkossa lauluesitys, jossa Jussi Humaljoki esitti todeolla upeasti "mies ja kitara" -tyylillä Pekka Simojoen "Rakkaus on lahja Jumalan". Voin suositella todella lämpimästi!!!!! Jussin saimme sattumalta paikalle kun olimme varanneet Boost-bändin soittamaan juhlatilaisuuteen (mikä oli myös loistava valinta!!!) ja Boost sitten järjesti meille Jsusin kirkkoon.
  4. Mischa

    Tuusula

    Vietimme häitä Taistelukoulun Upseerikerholla ja todella voin suositella paikkaa häidenviettopaikaksi!!! Mitään erillistä tilavuokraa ei ollut, mutta sen sijaan velvoite oli käyttää Pitomerin pitopalvelua. Pitopalvelu toimi erinomaisesti ja hinnat olivat hyvin kohtuulliset. Meillä ruoka maksoi 30€/ hlö (tai muutaman sentin alle) (3x salaatti, perunat, paistetut kasvikset, uunilohi + kastike ja paahtopaisti + kastike) + kakku + kahvit). Alkumaljoiksi saimme Recorderlingin metsämansikkasiideriä oman toiveemme mukaisesti vaikka se ei kuulunutkaan Pitomerin perusvalikoimaan. Tippaakaan ei haitannut, että omia alkoholeja ei saanut tarjoilla. Ne vieraat, jotka alkoholia halusivat ostivat juomansa itse baarista. Juhlistamme ja niiden järjestelystä saimme vierailta pelkkää kiitosta.
  5. Mischa

    Olitteko tyytyväisiä bändiin

    Oltiin tosi, tosi tyytyväisiä hääbändiimme, joka oli nimeltään Boost. Ylittivät kaikki odotuksemme ja saivat nuoret ja vanhat häävieraat tanssimaan ja viihtymään. Myös yksi bändin jäsenistä lähti ex tempore mukaan tanssilattialle, mikä lisäsi mahtavaa tanssifiilistä. Kiitokset vielä kerran Boostille jos tänne koskaan eksyvät! =)
  6. Häät oli lauantaina ja kyllä nyt on haikea ja masentunutkin olo! Mies lähti tänään "normaalisti" töihin ja itsestäni tuntuu aika tyhjältä. Kai sitä romanttisena ihmisenä odotti, että häiden jälkeen elämä jatkuisi yhtenä onnena ja auvona.. Hääpäivä meni aivan liian nopeasti ohi. Onneksi saatiin hyviä valokuvia muistoksi. Kuvat muistuttavat että häät tapahtuivan oikeasti. Ilman tätä "todistusaineistoa" tuntuisi että hääpäivä olisi ollut vain unta. Todella epätodellinen olo nyt rouvana ja sukunimi vaihtuneena - kai tässä on jokin identiteettikriisikin menossa muuttuneen sukunimen ja siviilisäädyn takia. Huomenna on lähtö häämatkalle. Toivottavasti se palauttaa taas ihanat romanttiset häätunteet pintaan!
  7. Kiitos Lesser Belle hyvistä ideoista!!! Juhlapaikkamme on tosiaan jokseenkin historiallinen rakennus ja siellä on yläkerrassa näyttely Suomen sodan ajoilta. Olemmekin alustavasti sopineet historiaa tuntevan appiukon kanssa, että hän kertoisi paikasta halukkaille vieraille. Tutustumisleikit tosiaan voisivat olla kiva ohjelmanumero kuvauksemme ajaksi, sillä sukumme jäsenet eivät tunne lainkaan toisaan. Ja tietokilpailu olisi myös hauska järjestää! Hyvä idea oli myös juotavan /naposteltavan tarjoilu, sillä pitkän matkan takaa tulleilla sukulaisilla voi olla jo kova nälkä juhlapaikalle päästyään. Kiitos tuesta, että vieraat saadaan viihtymään kuvauksen ajan! Olen kyllä huomannut, että yleisempi linja on hoitaa kuvausket ennen kirkkoa, mutta itse tykkäämme enmmän perinteestä, että sulhanen näkee kauniiksi laitetun morsiammensa vasta ensimmäisen kerran kirkossa. Edelleen ottaisin mielelläni vastaan kokemuksia miten muut ovat järjestäneet ohjelmaa kuvausten ajaksi ja miten vieraat ovat kokeneet tällaisen odottelun! =)
  8. Meillä on hääkuvaus heti vihkimisen jälkeen. Tarkoituksena on ottaa ainakin miljöökuvia ja todennäköisesti myös studiokuvia, joten jonkin aikaa kuvaukseen menee. Miten olette ratkaisseet tällaisissa tapauksissa häävieraiden viihtymisen odottelun ajan? Meillä juhlat ovat kauniilla paikalla järven rannalla, joten jonkin aikaa vieraat varmasti katsastavat lähiympäristöä, mutta veikkaisin kuvaukseen menevän n. 1,5h, joten jotain järjestettyäkin ohjelmaa varmasti pitäisi olla. Ideat lämpimästi tervetulleita!!! =)
  9. Mischa

    Teemana gerberat

    Ihania gerberakuvia! Kävin juuri varaamassa kukat häihin ja mukaan tilaukseen tuli mm 30 vaaleanpunaista gerberaa, jotka ajattelin laittaa "yhdenkukanmaljakoihin" pöytiin koristeeksi. Mietin tosin nyt, että taidan vielä soittaa kukkakauppaan ja pyytää jokaiselle gerberalle kaveriksi vähän vihreää... Mutta ihanaa kun kukat on nyt varattu! =)
  10. Mischa

    Tuusula

    Rikez, Taistelukoulun upseerikerholle mahtuu max 100 henkilöä (meille on tulossa juuri se 100). Tila koostuu kahdesta isommasta huoneesta, joiden välissä on suht avara oviaukko. Paikkaa pitävä pitopalvelun pariskunta oli sitä mieltä, että kaksi huonetta ei ole koskaan haitannut juhlien tunnelmaa kyseisessä paikassa. Itseä kyllä vähän harmittaa tuo tilaratkaisu, mutta toisaalta upseerikerho tilana on juhlallinen ja mielestäni se korvaa tämän tilaharmistuksen
  11. Mischa

    Mikä virsi kirkkoon?

    Meille tulee kirkkoon yhteislauluiksi virret 600 (Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan) ja 135 (Jumala loi auringon kuun) sekä musiikkiesityksenä kitarasäestyksellä Rakkaus on lahja Jumalan. Kyllä oli vaikea tehdä päätöksiä tuon musiikin suhteen, mutta nyt ollaan tyytyväisiä päätökseemme!
  12. Häävalmisteluissani on tällä hetkellä työn alla kirkko-ohjelmalehtisen tekeminen. Onko kaikille tulossa kirkkoon painettu ohjelmalehtinen? Missä vaiheessa teette ohjelmalehtisen? Olen käyttänyt omaan lehtiseeni kaavaa, joka lukee eräässä häämessuilta saamassani esitteessä. Nyt mietityttää onko eri kirkoissa erilainen vihkikaava ..mitä jos pappi haluaa vaikka jonkun rukouksen tai puheen eri kohtaan ja koko ohjelmalehtinen menee viime hetkessä uusiksi...
  13. Mischa

    Tuusula

    Löytyykö täältä Taistelukoulun upseerikerholla häitään pitäviä /pitäneitä? Olisi kiva jakaa kokemuksia!
  14. Tässä ihanuuteni. jotka tulivat Englannista tilaamalla (Girls of Elegancesta) maksamaan 36€! Saapuivat reilun viikon päästä tilauksesta ja koko oli juuri sopiva!!!
  15. Eleuthera, itsekin kävin sovittamassa Rainbowclubin kenkiä pari päivää sitten. Myyjä antoi sovituksessa käyttöön sellaisen päkiän alle laitettavan pehmusteen, joka muistutti hieman silikonia. Itselläni on koko 38,5 ja tuon pehmusteen avulla koko 39 tuntui sopivalta (jalka ei liukunut aivan kengän kärkeen asti). Kuten tuosta edellisestä viestistäni voi lukea, päätin kuitenkin tilata toiset kengät netin kautta. Syynä lähinnä hinta. Neuvon sinua tilaamaan mielummin hieman isomman koon ja sitten tarvittaessa hankkimaan kenkiin sellaiset päkiälaput. Näillä lapuilla saa sitten anteeksi liian isosta koosta ainakin sen 1/2 koon verran.
  16. Tässä ihanuudet, jotka tilasin juuri Girls of Elegancesta Englannista: http://www.girlsofelegance.co.uk/acatalog/...ale_Size_6.html Hinnaksi postikuluineen tuli 35,50€ Ei kyllä hinta päätä huimaa! Toivottavasti vielä sopisivat hyvin jalkaan!
  17. Mischa

    Ilmapallot somistuksessa

    Ilmapallopisteen www-sivuilla luki, että heloumilla täytetyt pallot pysyvät ilmassa 15-20h eli ei niitä juurikaan kannata edellisenä päivänä täytellä. Meillä myös tulossa ilmapalloja häihin ..täytynee tehdä hyvät suunnitelmat pallojen sijoittelun ym. suhteen ettei sitten hääpäivän aamuna tarvitse miettiä minne ja miten ne pallot laittaa esille!
  18. Mischa

    Tuusula

    Hei! Kiinostuneena utelen jonko joku muukin kuin me varanut Taistelukoulun upseerikerhon häiden juhlapaikaksi? Olisi kiva jakaa suunnitelmia juhlien järjestämisen suhteen!
  19. Mischa

    Kreikka

    Jee, nyt on Lefkaksen Lefko-hotelli varattu Heinäkuun puoliväliin!!! (olikohan se lähtö nyt 15.7.) Ihan mahtavaa!!! Ihana odottaa häitä ja tätä matkaa!!!
  20. Mischa

    Kreikka

    Nyt se olisi sitten Lefkas kaikista Kreikan saarista, joka alkoi houkuttella eniten!! Onko täällä muita naikkareita, jotka suunnittelevan häämatkaa ensi kesäksi Lefkakselle? Hirveä matkakuume jo! Tulisivatpa matkat pian myyntiin!!!
  21. Niin ja sen voisin vielä lisätä, että Muotitalo Tyynelä lupasi, että vuokrapuku olisi hääpäivänä puhdas ja ehjä. Jos edellinen käyttäjä tekee jotain tuhoisaa puvulle, lupaa Tyynelä järjestää minulle häihin toisen täysin samanlaisen puvun esim. ketjun toisesta liikkeestä tai isompaa pukua pienentämällä. Tämä tieto tuntui todella huojentavalta siihen nähden, että toisessa liikkeessä meinasin ottaa vuokralle puvun, joka oli liikkeen ainokaiskappale. Sen valitessani olisin varmasti stressannut koko häitäedeltävän ajan sitä, että jos aiempi puvun käyttäjä pilaa puvun!
  22. Itse vuokrasin juuri pukuni Lavem by muotitalo Tyynelästä Helsingistä. Puku oli paras kaikista mahdollisista vuokra- ja ostopuvuista, joita sovitin, mutta nyt iski paniikki - tuntuu että ajatus ihannepuvusta muutuu koko ajan ja häihin on vielä 8kk!!! Pitää nyt yrittää vältellä parhaan mukaan kuvia uusista morsiuspuvuista!!!
  23. Kävin juuri tekemässä vuokrasopimuksen puvusta, jota aion käyttää häissäni. Kiertelin eri hääpukuliikkeitä ja olin avoimella mielellä - jos kaikkein ihanin puku olisi ollut ostopuku, olisin ostanut sen. Kuitenkin pidin vuokrapukua parhainpana vaihtoehtona, koska käytän pukua vain kerran ja jos olisin ostanut puvun ja yrittänyt myydä sen eteenpäin, olisi siitäkin koitunut oma vaivansa.
  24. Mischa

    Tuusula

    Ulde, milloin häänne ovat? Joko kirkko on varattu? Hääpaikka Rantatien Onnelassa on ainakin toistaiseksi vapaana 12.7.08.
  25. Mischa

    Pelottaako kihlaus?

    Mulle kihloihin meneminen on aina ollut ajatuksissa vakava asia, joka todellakin tarkoittaa lupausta naimisiin menosta, mikä taas merkitsee yhdessä elämistä "kunnes kuolema meidät erottaa". Sen takia halusin itse olla täysin varma tunteistani ennen kuin olin valmis kilautumaan. Pitkään olimme puhuneet kihloihin menosta, mutta kun mies sitten kosi niin jouduin kieltäytymään, koska sillä hetkellä iski sellainen ahdistus, etten voinut ajatella vastaavana "kyllä". Tuntui kyllä kamalalta tyrmätä rakkaani kosinta kun itse olin aiemmin yllyttänyt häntä siihen. Saimme kuitenkin puhuttua hyvin asia läpi ja sovimme, että rauassa mennään kihloihin kun se tuntuu molemmista hyvältä. Vajaa vuosi tämän "ensimmäisen kosinnan" jälkeen sitten menimme suunnitellusti kihloihin ostettuamme yhdessä sormukset valmiiksi ja itseasiassa siinä vaiheessa kirkkokin oli jo varattu! Koko ajan tässäkin vaiheessa vielä pieni ahdistus kulki mukana. Tuntui, etteivät suhteeni ehkä sittenkään olleet täysin vakuuttuneita, että olisin ollut valmis sitoutumaan johonkin ajatuksella "kunnes kuolema erottaa" ja olin aina toivonut, että kihloihin mennessä pitäisi olla korvia myöten rakastunut. Itseltäni tälläinen tunne tuntui useimmiten arjessa puuttuvan. No, kihloihinmenohetki aurinkoisena päivänä luonnon helmassa oli yllätykseksei järisyttävän ihana hetki. Itketti ja nauratti ja sormus sormessa tuntui aivan kummalliselta ja mahtavalta samaan aikaan. Kun päätös oli tehty, poistui tarve jahkailla mikä olisi oikea päätös. Nyt tuntuu ihanalta odottaa naimisiin menoa ihanan mieheni kanssa. Arjessa toki välillä tulee "tunteettomia hetkiä", mutta suteessamme kaikki tunteet on sallittu. Kaikenlaisten tunteiden näyttäminen tuntuukin turvalliselta nyt kun lupaus ikuisesta yhdessä olemisesta ympäröi elämäämme. :-X
×
×
  • Create New...