Jump to content
Naimisiin.info

paulakristiina

Rouva
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kainuu

paulakristiina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nukuttiin pitkään, tehtiin kotiin viikkosiivous, käytiin ravintolassa syömässä. Sitten laitettiin 6 h hääpaikkaa ja kotiin suihkuun ja hyvissä ajoin nukkumaan. Ei mitään häähäsellystä, kun päästiin koristelemaan hääpaikkaa jo torstaina ja kaikki oli niin hyvin ja hyvissä ajoin suunniteltu...
  2. paulakristiina

    1. Hääpäivä

    Me ajattelimme mennä samaan paikkaan, jossa vietimme hääyömme. Paikka oli niin ihana!
  3. Olin itkenyt jo edellisen vuoden peläten hääpäivän olevan yhtä nyyhkyleffaa, mutta yllättäen en itkenyt koko päivänä vaan nautin täysin siemauksia! Kun kirkon oven aukesivat niin meinasi tulla itku kun vilkaisin itkeviä vieraita, mutta päätin kohdistaa katseeni vain sulhoon jolloin olin yhtä hymyä ja sitä jatkui koko loppupäivän! Monet vieraat sanoivat, että nämä olivat ekat häät joissa sulho itki enemmän kuin morsian:)
  4. Vieraita oli 134 ja alkoholillista boolia meni 135 litraa (oli varattu 180 l). Vihkimisen ajankohta vaikuttaa menekkiin, eli mitä aikaisempi vihkiminen, sitä enemmän on varattava juomaa! Meillä vihkiminen oli vasta klo 15...
  5. Suosittelen laahuksetonta pukua! Itselläni oli laahus, joka nostettiin napilla ylös. Siitä huolimatta ihmiset tallasivat jatkuvasti sen päälle ja se repesi kerta toisensa jälkeen: sitä ommeltiin ja kiinniteltiin hakaneuloilla, mutta lopulta hakaneulatkin vääntyivät niin, että minun oli bailattava laahus toisessa nyrkissä. Ei se menoa haitannut, mutta jos voisin valita toisin, niin valitsisin.. Ja helmahan oli aamulla musta, mutta eihän sen tarvitse kestää kuin se yksi ilta:) Kivaa oli!
  6. Sain kultaiset, sirot korvikset timanteilla. Itse annoin perinteen mukaan polttarisaunassa muhineen teepaitani, joka oli homeessa:) heheh..
  7. Itse annoin kolmelle kaasolleni Kalevalan Kuutar-kaulariipukset, omat kopiot polttarivideosta (koristelluin kansin) sekä valokuvan kaasoistani (ja okei, "Stay alive"- heijastimet vielä). Bestmanit saivat konjakein täytetyt, kaiverretut taskumatit.
  8. Mies näki puvun kun oli mukana ostamassa sitä. Piti ensin silmät kiinni, muttei malttanut olla katsomatta. Ja hyvä niin, koska nyt ei tarvitse jännittää, pitääkö hän puvusta. Ja olisihan se valokuvaus joka tapauksessa ennen kirkkoa.
  9. Ei olla ostettu vielä, mutta arviolta 600e. Vieraita n. 140.
  10. Minäkin mietin samaista asiaa. Koemaistettu on paljon (ja huppeliinkin siinä sivussa vahingossa vilahdettu), mutta paras maultaan on ihan kaupan light päärynäsiideri. Pitää kokeilla aiemman kirjoittajan ehdotuksen mukaisesti valkkaria joukkoon, ettei ole ihan liian arkinen..
  11. Kiitos paljon kaikille vastanneille Teistä oli apua!
  12. Tässäpä oma Fara Sposani. Ensimmäinen ja ainoa hääpuku, jota olen ikinä sovittanut! Pääsinpäs sovitteluruljanssista helpolla... Paulan_h__puku.doc
  13. Kysymykseni kuuluu siis: Mitä sormuspojan tulee tehdä? Viekö hän sormuksen parille, bestmanille vai papille? Seisooko hän seremonian ajan edessä vai istuu penkissä? Tuleekö hän käytävää pitkin morsiustyttöjen kanssa vai nouseeko vain penkistään tuomaan sormuksen? En ole nähnyt tätä perinnettä livenä, joten organisointi on vähän hakusessa.. Kiitos jo etukäteen vastanneille:)
  14. Hei! Tietääkö joku, vuokraako valokuvaamot polaroid-kameroita? Tai olisiko jotain muuta kautta mahdollista hankkia kamera viikonlopuksi? Ei innostaisi kuitenkaan ostaa kameraa vain häitä varten.
  15. Ostin lauantaina Fara Sposan puvun, mutta puvun numero ei jäänyt mieleen eikä väri ym. En löydä mistään tietoa puvusta: osaako joku kertoa, mikä on valmistajan kotisivun osoite tai jokin muu vastaava sivu, jolta löytyisi kyseisen valmistajan pukuja? Kiitos
×
×
  • Create New...