Ripale

Morsian
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Ripale

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pori
 1. Täällä myös yksi ystävänpäivämorsian ja olen Porista. Me ajateltiin, että talvihäät olisi kivat ja sitten kännykän kalenterista aloin selaamaan millaisia lauantaita olisi talvella. Laitoin päivämääräiä paperille ja katselimme yhdessä, että millainen päivämäärä näyttäisi kivalta. Sitten yhdessä päätimme, että 14.2.2009 näyttää ihan meiltä ja sattui olemaan ystävänpäivä. Eli ei tarkoituksella valittu ystävänpäivää, vaan se näytti päivämääränä hyvältä. Meillä on puvut (paitsi mun pukua pitää vielä korjata ja sulhaselle hommata liivi), paikka on valmiina (ravintohäät), sormus piirongin laatikossa, koristeet löytyy, kutsut puolivalmiina, paikkakortit puolivalmiina, .... Suunniteltu on kampaus ja kukkaset, mulla selvä visio niistä. Ihan hakusessa on vielä auto ja jokunen muu asia. Pappia ja kanttoria ei vielä tiedetä, ne saadaan selville vasta kun kuulutukset haettu. Kuvaaja pyydetty, mutta videokuvaajaa ei vielä varmasti saatu (molemmat sukulaisia). Yhtäkkiä älysin, että eipä tässä enää kovinkaan paljon ole aikaa. Nyt paniikkia kehittelemään!
 2. Niinpä. Ei siis ihme ettei La brazassa haluttu heinäkuussa lyödä ruokailua lukkoon. Kyllähän siellä silloin jo tiedettiin, että hinnat nousee. Kysyin Suom. klubilla, että onko tämä nyt sovittu hinta sitten ihan varmasti sama vielä helmikuussa. Se nainen sanoi, että jos nyt varataan paikka ja sovitaan ruokailu, niin niillä hinnoilla mennään loppuun asti. Sanoin, että kysyn vielä toistamiseen, koska edellisessä paikassa ruokailun hinta pomppasi pilviin yhtäkkiä. Rauhoitteli mua ja sanoi, että hän laittaa ylös nyt sovitun hinnan ja kellonajat, niin silloin ne pitävät myös 14.2.09 Heinäkuussa La brazassa olisi alkoholiton alkumaljakin maksanut 2euroa, mikähän siinä on nyt hinta.... Sama juoma maksaa Suom. klubilla 1,50e. Säästö se on pienikin säästö.
 3. Oi ihanaa! Asiat järjestyivät paremmin kuin hyvin. Saimme Suomalaisen klubin itsellemme hääpaikaksi. Ei tarvi alkaa sumplia minkään pitopalveluiden ym. juttujen kanssa. Tämä oli oikea onnenpotku! Kuitenkin ollaan jo viime kesästä asti asennoiduttu tällaisiin ravintolahäihin ja meinasi iskeä paniikki, kun se La braza kaatui omaan mahdottomuuteensa. En olisi ikinä uskonut, että Suomalainen klubi tulee halvemmaksi kuin joku tuollainen "ravintolaravintola". Mutta niin se vain tulee ja sinne saa viedä itse kukat ja koristeet ja saimme paikan ilmaiseksi yhdeksäksi tunniksi. Vau!
 4. Hups hops hoijaa! Me ollaan kovaa oltu menossa La brazaan ja ihastuttiin keväällä 28 euron buffettiin. Nyt heiltä ilmestyi uusi buffet-lista ja sellainen meille maittava ruokailu maksaisi 40 euroa per pää! Jummijammi! 12 euroa pomppas hinta ylös. Plus että mitä sitten juomien hinnat on noussut, niiden hintaa emme edes tiedä tällä hetkellä. Se tekee aikas paljon liki 70 hengen ruokalaskuun... Taidetaan harkita vielä. Siihen hintaan saadaan joku "kota" vuokrattua ja pitopalvelu. Ihan syvältä alkaa tässä vaiheessa miettiä uutta suunnitelmaa, häät on jo kuitenkin helmikuussa.
 5. Me käytiin la Brazassa tutustumassa. Aivan ihana paikka ja todella mukava omistaja! Sinne siis ensi talvena häitä juhlimaan.
 6. Voi kauheeta! Mä olen ollut ihan sitä mieltä, että varmasti mulla on lasit päässä häissäkin. Mutta nyt kun lueskelin tekstejä, niin voisin ehkä sittenkin harkita piilareita. Mulla ollut piilarit viimeksi joskus 15 vuotta sitten. Hmm.. Pitää vielä harkita.
 7. Olemme käyneet myös katsomassa kyseistä sormusta. Mulla on kihlasormuksena leveä perinteinen sileä (pullea) sormus. Olipas hankalasti ilmaistu. Mietin yhdessä kaupunkimme arvostetuimmassa liikkeessä, että miten ne sormukset sopisivat yhteen. Siellä myyjä sanoi, että todella hyvin. Hänen mielestään sellainen yhdistelmä on paljon paremman näköinen kuin yhdistetty timanttisormukseen ja muutenkin tuollaiseen kihlaan on helppo yhdistää mikä vaan sormus. Mulla ei ollut omaa sormusta sormessa ja sain kokeilla Kalevalakorun paksua "perus"sormusta ja filiä yhdessä ja täytyy myöntää, että oli aikas näyttävä yhdistelmä! Mulla on isot työnaisen kädet (sormuskoko 18,5) ja ihan perusmittaiset ja silti oli hyvä yhdistelmä. Mutta makuasiahan se on, että mikä sopii yhteen ja todellakin jollekin sopii tuo ja toiselle tämä. Kaikki me silti ollaan kauniita uusien hienojen sormuksiemme kanssa. Muistetaan tämä!
 8. Mä olen myös miettinyt, että hääkuva on meidän kahden kuva ja perhepotretti on asia erikseen. Haluamme olla kahden "virallisissa" kuvissa ja lapsen kanssa poseerataan juhlapaikalla. Hääjuhla on kuitenkin meidän kahden juhla... Lapsemme on noin 2 1/2 vuotias häiden aikaan ja ihan varmaan on jommankumman sylissä puolet ajasta, niin siinä sitten saadaan niitä kuvia. No, tämä on meidän mielipide.
 9. Kun olin kaaso, niin morsian sanoi varaavansa minulle meikin ja kampauksen. Hänellä sinne aika myös ja ollaan siellä sitten yhdessä (minulla oli myös koemeikkaus). Hän siis oikeastaan saneli miten minun kuuluu toimia. Jotenkin elin siinä uskossa, että kun hän "käskee" minun tehdä näin, niin hän myös kustantaa. Paskanmarjat! Olin vähän haavi auki, kun meikkaaja sanoin hintansa ja kampaaja myös. Itse olisin kyllä voinut tehdä meikin ja kammata hiukseni, mutta halusin noudattaa morsiamen siis parhaan kaverini toivetta enkä huomannut sitten kysyä että kuka maksaa.... Puvun sain valita itse. Hän vaan sanoi, että mitä värejä toivoi kaasojensa puvuissa olevan ja että ne sopisivat yhteen. Lahjaksi kaasoilusta sain peseytymisvälineitä. Hmm... Nyt kun itse olen tuleva morsian, niin kaasoni saa ihan itse hoitaa ulkonäköönsä liittyvät asiat. Olen varmasti tyytyväinen lopputulokseen, vaikka tulisi ilman meikkiä. Onhan hän siskoni ja hyvännäköinen!
 10. Minäkin viime vuoden puolella olin kiinnostunut Villa Hellerannasta. Laitoin heille sähköpostia (viime vuonna heillä oli väärä sähköpostiosoite nettisivuillaan, en ole käynyt katsomassa että ovatko korjanneet mokan...) niin siis laitoin kyselyä heille joulukuun puolivälissä paikasta ja millaisia vaihtoehtoja ruuassa olisi ym suunnitteluun liittyvään. Nyt eletään huhtikuuta enkä vieläkään ole saanut heiltä vastausta. Aika huonoa mainosta! Sulhanen sanoi, että jos eivät edes vaivaudu vastaamaan sähköpostiin, niin olkoot ilman meidän rahoja. Siksi suuntasimme katseemme La brazan suuntaan.
 11. Heips! Meidän hääruokailu tapahtuu la Brazassa. Sinne mahtuu noin 70 henkeä. Vihkiminen Keski-Porin kirkossa ja sitten vaan joen yli juhlia jatkamaan. Lopullisesta hinnasta en vielä tiedä, mutta paikka on mielestämme hyvin kaunis sisältä, niin alakerta kuin yläkertakin. Siis tuo yläkerta on meille varattu..
 12. Kuten jo johonkin ketjuun laitoin, että me ollaan hääpäivän koittaessa oltu yhdessä melkein 13 vuotta, niin kyllä me mieluummin otetaan rahaa vastaan kuin kippaa ja kuppii. Yritetään keksiä joku teksti, jossa toivotaan Kreikan matkaa (lapselle antiikin Kreikan kiertoajelua ).
 13. Hääpäivän koittaessa ensi ystävänpäivänä me ollaan oltu yhdessä yli 13 vuotta ja siis meillä on tarvittavat kipat ja kupit kertyneet. Aiomme jotenkin ilmaista, että olemme kesällä 2009 menossa Kreikkaan ja olisi kiva päästä sinne näyttämään lapselle antiikin Kreikan maisemia.
 14. Leleth hei! Meillä myös ajatuksena (tai mulla enemmän) Villa Helleranta. Meidän hääporukka olis sellaiset 70-80 hlöä. Eli jos jollain kuvia, niin mulle kans. Kiitos ja niiaus! ;D
 15. Käytiin katsomassa Yyterin koulu ja mies ei tykännyt siitä. Ei kuulemma pitänyt sen keltaisen puutalo-osion jatkeena olevasta tiili/rapattu/tms osiosta. Yritin maalailla talvimaisemaa, hämyistä tunnelmaa kynttilöiden kera, mutta ei uponnut. :-/ Joku täällä kertoi, että aikoo viettää juhlansa Cafe Marinassa. Kokemuksia siitä? Onko hyvä ja toimiva paikka?