Jump to content
Naimisiin.info

Nuksu

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Nuksu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nuksu

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Sain Kalevalan vanamo-käädyn. Nyt siis koko sarja koossa! Olin todella otettu korusta.
  2. Meillä sama eli mies tietää puvun värit, mutta näkee puvun vasta alttarilla.
  3. Nuksu

    Mauritius

    Me lähdemme Mauritiukselle 8.9.08 ja hotellina Le Victoria
  4. Nuksu

    Kaaso raskaana

    Myös minun kaasoni raskaana ja laskettu aika 1,5 kk ennen hääpäivää. Mielestäni tässä ei mitään ongelmaa. Tosin kaasoni suvun mielestä on ja hän jo meinasi perua kun ajatteli ettei hänestä ole mitään apua. Ollaan suunniteltu askarteluja ym.. ennen vauvan syntymää ja itse juhlassa myös muut ystävät auttavat. Haluan kuitenkin, että kaason tehtävissä se ihminen, joka minulle tärkein tuki ja turva, heti mieheni jälkeen.
  5. Me ilmoittauduimme kansalaisopiston häävalssikurssille. (Hyvinkää)
  6. Meillä myös miehelle ostetaan vihkisormus. Mies on meistä se turhamaisin ja oikein naurattaa tämä sormuksen etsiminen. Hänelle kun ei kelpaa mikään! Eli luultavasti joudutaan sormus hänelle teettämään.
  7. Kummankin työkavereita ollaan kutsuttu. Vietetään aikaa myös työajan ulkopuolella eli ollaan enemmän kuin työkavereita.
  8. Aluksi ajattelin, että haluan kertoa kaikille heti naimisiin menosta. Rakas äitini kuitenkin aloitti sellaisen höösäyksen asiasta ja sai siskonikin mukaan tähän, joten hermohan siinä meni ja nyt eivät edes tiedä,että olemme kirkon varannet ensi syksylle. Ollaan miehen kanssa päätetty, että keväällä sitten voidaan taas häistä puhua "julkisesti".
×
×
  • Create New...