Miikulainen

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Miikulainen

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Aleksanterin kirkko ja Pirkanmaan musiikkiopisto 30.8.2008
  2. Kuulin myös eilen, että kaasoni on raskaana. Olen aivan onnesta soikeana vauvauutisesta, mutta silti harmittaa oman tärkeän päivän puolesta, koska en välttämättä voikaan tukeutua parhaaseen ystävääni. Ajattelin myös pyytää avuksi toisen kaason, jolloin kaaso nro 1 saa olla häähumussa mukana oman vointinsa mukaan ja kaaso nro 2:n kanssa voimme tössöttää hääasioita niinä hetkinä, kun nro 1 ei pääse mukaan. En kuitenkaan haluaisi aiheuttaa nro 1:lle stressiä hääjärjestelyillä, mutta toivoisin hänen silti olevan läsnä. Häiden aikaan vauva on jo syntynyt, joten voi olla ettei tuore äiti pysty täysin minuun keskittymään Kauhean itsekästä ajatella näin, mutta haluaisin että kaasoni olisi turvani ja tukeni varsinkin hääaamuna.
  3. Mullakin on vielä vuosi aikaa häihin, mutta unelmien puku on jo löytynyt! Netissä on tullut selailtua kuvia kuvien perään ja heti kun tämä puku tuli vastaan, tiesin että tuollaisen haluan. Kysessä on David's Bridalin merenneitomallinen puku. Nyt on varattuna sovitusaikoja pariin liikkeeseen, jotta näen sopiiko puvun malli ylipäätään mun vartalolle. Jos en valmiina löydä samantyylistä pukua, niin ajattelin teettää puvun Morsiusgalleriassa. Vähän teettämisessä arveluttaa, että kuinka lähelle haluamaani mallia oikeasti päästään?!
  4. Meillä on varattuna Pirkanmaan musiikkiopisto elokuulle 08. Oli aivan ihana paikka! ;D Koskaan en ollut edes tiennyt paikan olemassa olosta, ennen kuin täältä lukaistiin. Heti piti käydä paikka tarkistamassa ja molemmat ihastuttiin siihen niin kovasti, että varattiin saman tien. Vieraita on tulossa n. 70, joten mahdutaan kaikki samaan tilaan alakertaan. Oli jotenkin tosi ihanan tunnelmallinen paikka!