Annivanni

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Annivanni

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pääkaupunkiseutu
  1. Kerrataan vielä, kun en nopealla silmäilyllä löytänyt vastausta ongelmaani eli voiko vihkimisen yhteydessä saatua vihkimistodistusta käyttää korttien uusimisessa vai täytyykö odottaa, että tieto menee maistraattiin ja sieltä pyytää joku "virallisempi" lappunen?
  2. Kiitos SportyGirl, toivottavasti mahdollisimman moni kaaso tai polttareihin osallistuja lukee viestisi. Mä odottelen vielä omia polttareitani mutta tein alkuvaiheessa kaasoilleni listan asioista, joita en polttareissani haluaisi tehdä. Olen varma, että he huomioivat toiveeni. Millainen ystävä tai läheinen haluaisi tieten tahtoen morsiamen joutuvan epämukavaan tilanteeseen? Eiköhän ne nolauspolttarit ole jo so last season.. Lisäksi toivoin, että he eivät laittaisi sulhastani pakkaamaan polttaritavaroitani.. mulla ei nimittäin olis ainoatakaan oikeaa vaatekappaletta tai meikkiä mukana siinä tapauksessa. Sellainen asia tuli vielä mieleeni, että mikäli polttareihin kuuluu alkoholia, olisi hyvä myös huomioida ihmisten erilaiset juomistavat. Esim. ystäväni usein juovat vielä yökerhossakin shotteja ja teräviä mutta itse en juuri koskaan enää siihen kellonaikaan juo mitään, korkeintaan siideriä. Eli ei kannata loukkaantua mikäli juhlakalu kieltäytyy niistä kello aamukolmen tequilapaukuista... Olisi kiva muistaa polttaripäivästään jotain.
  3. Lopoel, tuohan oli hyvä idea! Kiitos vinkistä! Miumiu, en tiedä luinko viestistäsi asian ytimen oikein, mutta kukaan ei ole kai väittänytkään että kutsujina PITÄISI olla vanhemmat. Kutsu ei ole minunkaan mielestäni sitä varten, että vieraille kerrotaan kuka tuon kaiken lystin kustantaa. Vanhemmille kutsujina oleminen onkin ehkä enemmän kunnia-asia. Ehkä kun sinun lapsesi jonain päivänä menee vihille niin toivot, että sinun nimesi olisi kutsun alareunassa, ihan vaan sen takia että kyseessä on oma tyttäresi/poikasi.
  4. Äitini toivoi, että kutsujina voisivat olla he (siis minun vanhempani) ja sulhasen vanhemmat. Minulle asia sopii, myös sulhaselle ja jopa appivanhemmille. Haluaisin kuitenkin, että ilmoittautumiset tulisivat minulle tai sulhaselle, jotta pysymme itse kartalla ilmoittautuneista. Onko hassua, että kutsujina ovat vanhemmat mutta ilmoittautumisia ottaa vastaan morsiuspari?
  5. Häät on toukokuussa ja siksi haaveilin alunperin lyhyemmästä, hieman polven alapuolelle ulottuvasta hääpuvusta. Ratkaisin ongelman niin, että mulle tulee kaksi hametta ja puvustani tulee kaksiosainen (toppi+hame). "Virallisen" osuuden (kirkko, ruokailut, puheet, häätanssi) olen pitkässä hameessa ja sitten vaihdan siihen lyhyempään, joka ei siis ole mikään mini vaan sellainen polven alapuolelle ulottuva. Se on sitten myös merkkinä vieraille, että tilaisuuden luonne on siitä eteenpäin rennompi. Muoks. Ja unohdin vielä mainita, että hameen vaihdosta tulevat tietämään vain kaasot, anopit ja appiukot, joten on sitten pieni yllätys myös kaikille muille.
  6. Mun mielestä nää strippaus/eroottinen hieronta sessiot on todella mauttomia juttuja.. vaikka kyseessä onkin polttarit. Omille kaasoilleni ja sulhasen bestmaneille teen kyllä selväksi, että meidän kummankaan polttareissa näitä toimintoja tai mitään niihin viittaavaa ei hyväksytä. Sulho on onneksi samoilla linjoilla. Jos eivät ystävät voi toivetta kunnioittaa niin en näe syytä miksi heidän pitäisi häihinkään tulla.
  7. Suunnitelmissa on, että kaksi kaasoa ja kaksi bestmania, mutta kukaan heistä ei vielä tiedä asiasta.