Jump to content
Naimisiin.info

Taruliini

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Porvoo

Taruliini's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Taruliini

    Porvoo

    Jossu11, tiesithän, että Tanssisaaressa on sellaiset päälliset olamassa niille tuolille? Tanssisaaren porukka on muutenkin tosi mukavaa, joten ottakaa vaan ihmeessä niihin yhteys, jos joku mietityttää. Meille tilasivat kesäkuun 14. hienon ilman!
  2. Kun mietitte meikkiasioita,muistakaa myös vieraina minkälaisiin häihin olette menossa. Minä olen mokannut kerran oikein totaalisesti menemällä muistaakseni helluntailaisten häihin punaisen kirkuvilla hiuksillani ja normaalilla juhlameikillä. Olin erään miehen avec ja hotellissa meikkiä tehdessäni hän muisti kertoa, että häät on uskovaiset ja että morsian ei taida paljon meikata. Jos olisin tiennyt asiasta, olisin tehnyt kevyemmän meikin, sillä morsiammella ja hänen lukemattomilla siskoillaan ei ollut kuin korkeintaan puuteria.
  3. Meille tulee myös kultainen kruunu, kaunis, yksinkertainen ja edullinen. Hinta muistaakseni 2,30e. Jos jollekulle on tulossa pitopalvelusta koriste, pyytäkää nähdä se, enneku kakku kannetaan esille, osa koristeista on todella kulahtaneita.
  4. Taruliini

    Porvoo

    Kiialan kartanoa mekin mietittiin, mutta sinne olis pitänyt ottaa tietty pitopalvelu, joten se kaatui siihen. Muovituolit eivät ole kovin kauniit, mutta niiden huputtaminenkin olis aika iso juttu. Meillä on kuitenkin tulossa aika "liikkuvaiset" häät, joten en usko, että vieraiden tarvii istua kovin kauaa paikallaan. Miesten takit peittää varmasti nopeasti selkänojat,joten sit ne näyttää vähän kivemmilta.
  5. Taruliini

    Sulhasten suusta

    Kiva, etten mä ole ainut, jolla on automies. Saa nähdä millä menopelillä me siirrytään kirkosta hääpaikalle, se voi olla vaikka ralliauto, johon ei mahdu kun yksi kuskin lisäksi. Bestmanin mielestä siinä olis tyyliä, kumpikin omalla autolla juhlapaikalle...voi noita miehiä ja niiden ajatuksenjuoksua!
  6. Taruliini

    Porvoo

    Moi Jossu11, tehän menette samalla kaavalla kun mekin, meillä häitä juhlitaan vain vähän aiemmin. Onko teille tulossa paljon porukkaa, kun haikailet Tuomiokirkkoa? Meille tulee vajaa sata vierasta, joten siksi Pikkukirkko riittää hyvin. Muuten jengi katois isossa kirkossa penkkeihin niin, et näyttäis ettei meille ole lainkaan vieraita. Millä perusteella valitsitte Tanssisaaren?
  7. Taruliini

    Sulhasten suusta

    Katselimme mieheni kanssa hääkuvia tältä sivustolta ja yhdessä kuvassa hääpari istui hääautossaan, takapenkillä kuten asiaan kuuluu. Mieheni on todellinen autofriikki, hän katseli hetken kuvaa ja kertoi sitten mistä autosta on kyse takapenkkien niskatukien perusteella. Repesin ihan totaalisesti ja kehotin häntä ystävällisesti yrittämään pysyä aiheessa. ;D
  8. Taruliini

    Porvoo

    Kovasti täällä odotellaan tulevaa kesää ja kaipaillaan samalla muita porvoolaismorsiammia, sillä enhän mä voi olla naikkareissa ainut joka menee Porvoossa naimisiin???
  9. Kannattaa ottaa huomioon, että kartanosta näytetään kuvissa aina paras puoli, se ei ole joka puolelta niin tyylikäs, kun kuvissa näkee. Villa sen sijaan on, siellä on paljon tapahtumia, mutta valmistui muistaakseni vasta kevääksi, joten ei se "kulahtanut" paikka voi olla. Villa on myös meren rannalla, joten näköalat merelle on todella upeat. Kylpylän puoli taasen on mereltä päin varsin vaatimattoman näköinen, ei varmasti aiheuta tiiliseinällään suurta ihastusta. Kauneuspalveluita olisin voinut ennen kehua maasta taivaisiin, mutta nykyään en enää tunne kosmetologeja ja kampaajia. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että kosmetologi-kampaaja Susse käy edelleen tekemässä siellä juhlameikkejä/kampauksia. Häntä voin varauksetta suositella. Jos hän ei siellä enää vieraile, niin kannattaisin kysymään Haikosta hänen yhteystietonsa ja ajamaan hänen omalle vastaanotolleen toiselle puolelle kaupunkia, hinnat on siellä varmasti edullisemmat! Ja hän on todella ammattilainen!
  10. Itse asustelen tässä vajaan kilometrin päässä Haikosta ja täytyy sanoa, että jos olisin tarpeeksi varakas, niin meidän häitkin saatettaisiin juhlia Villa Haikossa. Meille on kuitenkin tulossa ystävähäät, eikä meidän ystävät arvosta niin paljoa ruokaa, että Haikkoa kannattaisi varata ja maksaa siitä itsensä kipeäksi. Paikka on upea, Villan puolella en ole käynyt, se oli rakenteilla, kun olen siellä viimeksi vieraillut. Töiden puolesta olen ollut tekemisissä Haikon väen kanssa ja sen täytyy sanoa, että palvelu pelaa. Eli jos vaan budjetti kestää ruuat ja juomat, niin sinne vain!
  11. Taruliini

    Porvoo

    Moi Tuulssi! Olen vuosikertaa -80, en ole tosin asunut täällä "vasta" kun 7 vuotta. Pikkukirkossa meidät tosiaan vihitään 14.06.08 ja sieltä matkaamme Tanssisaareen pitämään maailman parhaimpia bileitä. Meidän juhlavieraat ovat pääasiassa ystäviä ja kavereita, suvun osuus on jätetty ihan minimiin. Lueskelin eilen sun kertomuksia, saa nähdä miten meillä kaikki onnistuu.
  12. Taruliini

    Porvoo

    Kertokaahan kokemuksia Porvoon Pikkukirkosta, meidät vihitään siellä 14.06.08 ja kuulisin mielelläni sitä ennen kommentteja kirkosta? Olen käynyt siellä vain kerran (vaikka olenkin porvoolainen) ja se näytti sopivan intiimiltä. Meidän vajaa sata vierasta Tuomiokirkossa ei täyttäisi kovinkaan suurta alaa penkeistä.
  13. Minun polttareihin tulee ehdottomasti yksi lapsuudenystäväni, joka on mies. Olin asian miettinyt jo valmiiksi ennen häitä. Ja vastaavasti mieheni polttareihin tulee mukaan hänen paras naispuolinen ystävänsä. Ei kai siinä nyt enää mitään kummallista ole nykyaikana?
  14. Jos minun äitini eläisi vielä, olisi hän kutsuttujen joukossa ehdottomasti ensinmäinen. Ikävä kyllä en voi äitiäini kutsua, ehkä hän on hengessä mukana ja onnellinen siitä, että olen löytänyt itselleni vihdoin ja viimein sopivan kumppanin. Anopin aion sen sijaan kutsua, hän on mukava, nuorekas, eikä puutu meidän asioihin, vaan antaa poikansa elää omaa elämää.
×
×
  • Create New...