Talitintti

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Talitintti

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Suomi
 1. No oikeastaan en sitten ostanutkaan sormusta sieltä :-/ Olisi kyllä pitänyt! Joka tapauksessa olisin ottanut sen mikä maksaa 380 € ja on näkyvillä siinä nettisivulla, eli missä on yksi timanttirinkula ja toinen sileä kultainen. Suosittelen silti Korukaivosta!
 2. Minäkin haluaisin vaihtaa kihlan. Nykyinen sormus on mielestäni pitkiin sormiini liian kapea (2 mm), joten haluaisin samanlaisen keltakultaisen sileän, mutta hieman leveämmän. Nykyisen sormuksen siirtäisin sitten oikeaan käteen. Jos sitä vaikka sitten joululahjaksi ostaisi itselleen uuden kihlan... 8-)
 3. Kävin ostamassa tänään halpissormuksen! Keltakultainen, 5 pientä upotettua timanttia, 4 mm ---> 230 €. Kelpaa mulle. Edit: Voinhan tietysti vilauttaakin sitä. Tosin kuva ei ole välttämättä edukseen... mutta tykkään kyllä sormuksesta todella paljon!
 4. Tulin tänne kehumaan Korukaivosta. Kävin siellä tänään ja palvelu oli todella ystävällistä, eikä sitä tarvinnut kauan odotella. Sormuskin löytyi saman tien liikkeen omasta mallistosta ja vielä edullisesti. Tulen tästä lähtien ostamaan kaikki koruni sieltä
 5. Me ollaan aivan hiljaa aiheesta. Ensimmäinen henkilö saa tietää siinä vaiheessa kun olemme pyytämässä nimmaria siihen esteiden tutkinta -lappuun ja nämäkin ovat sellaisia puolituntemattomia, joille on suht sama menemmekö naimisiin vai emme. Vihkimistilaisuuteen ei tule yhtään ketään meidän lisäksemme, sillä esim. appivanhempien läsnäollessa päivä olisi pelkkää muka-hienostelua. Omalle äidilleni olen kertonut ainoastaan aikomukseni mennä joskus naimisiin kenenkään tietämättä ja se on hänelle ihan ok.
 6. Totta kai asia menee niin, että jos ei kutsuta niin ei muisteta, sehän on selvä. Jos joku loukkaantuu siitä, ettei hänelle kerrottu ja haluaa olla pitkävihainen, niin omapa on häpeänsä. Mutta tietenkään ei häälahjojakaan odoteta jos ei kerrota.
 7. Mekään emme aio kertoa naimisiinmenostamme yhtään mitään kenellekään ja siihen on montakin syytä, kuten se että sukujuhlat ovat inhottavia ja voimme sitten rahoittaa vihkimisen jälkeisen mökkireissumme paremmin tuhlaamatta häihin niin paljoa. Varsinkin sulhasen vanhemmat kannattavat juuri tätä tylsää puheiden pitämis- ja shamppanjankilistelyperinnettä, joten ei kiitos. Vaikka tiedän kyllä että se hiton kilistely on edessä kun jälkeenpäin saavat hääkuvan. Oma äitini tuskin hätkähtää, sillä en ole ennenkään pitänyt kissanristiäisistä ja ilmoittanut sen hyvin suoraan mm. kieltämällä ehdottomasti avoimien ovien lakkiaiset. Ja eipä kenenkään pitäisi loukkaantua kutsumattomuudesta, kun ketään ei kutsuta. Niin yksinkertaista se on