Jump to content
Naimisiin.info

nasupekka

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän nasupekka kaikki viestit

  1. Meilläkin oli ensin harkinnassa häät Phuketissa, mutta kun päätettiin, että ens kesänä mennään naimisiin niin valittiin paikaks Koh Tao. Kesällähän Phuketissa on yleisesti sateisempaa kuin Taolla, molemmat muuten aivan ihania paikkoja. Phuketissa tosiaan tuo kuljetus on varmasti aika tärkeä pitkien välimatkojen takia, Tao puolestaan niin pieni saari, että päästään varmaan muutenkin paikasta toiseen. Tarkotin, että jätetään kaikenlaiset kukkasateet ja sulhasen kukat pois. Hieno ja ainutlaatuinen tilaisuus silti on kyseessä, mutta hieman pelkistetympi on enemmän meidän makuun. Panostetaan sitten siihen ruokapuoleen kunnolla.
  2. Kiitoksia paljon Jatta ja Nasba vastauksistanne! Me jätettiin paketista pois mm. se rakkauden puun istutus, kuljetus, häälahjat ja jotain kukkajuttuja (morsiuskimppu kyllä tulee ja koristelut). Meidän mielestä tärkeimmät otettiin kuitenkin mukaan kuten valokuvaus. Halusin myös ehdottomasti kampauksen, kun mulla on pitkät ja vaikeat hiukset laittaa, varsinkin Thaimaan kosteissa olosuhteissa. Ehkä me ollaan vaan niin kriittisiä tuon tinkimisen suhteen, kun ollaan totuttu, että Thaimaassa hinnoissa on niin paljon ilmaa. Mutta ihan hyvin tässä ollaan jo edistytty, 22 000 thb on hinnasta jo tippunu, saa nähdä lähteekö vielä lisää. Ne vetosi siihen, että Koh Tao on niin kaukana, että niillä on todella pitkä matka sinne bussilla ja veneellä, jonka lisäks ne joutuu yöpymään siellä. Mutta katsotaan, mihin päädytään..
  3. Me ollaan menossa naimisiin kesäkuussa 2008 Koh Taolla ja ajateltiin just Phuket Discoveryä järjestään meidän häät. Halutaan melko pienet ja pelkistetyt häät ja sen takia karsittiinkin tosta paketista melkein puolet pois. Miten kauan te Nasba (ja muutkin kyseistä yritystä käyttäneet) jouduitte tinkimään hinnasta, että se putos kohtuulliseen summaan? Muutama viesti ollaan jo laitettu, mutta tuo tinkiminen tuntuu huomattavasti haasteellisemmalta sähköpostitse mitä paikan päällä.
×
×
  • Create New...