Nemesis

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Nemesis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Sanoin suoraan kullalle, että jos kosii minua sohvalla istuen olut kourassa, niin vastaus on kieltävä ja kosinta jää meidän välillä viimeiseksi.
 2. Mun murulle selvisi vasta eilen, että hääpari saa esittää toiveita lahjojen laadusta Hyvä ettei raukka purskahtanut ilon kyyneliin, kun totesin, että voimme toki pyytää saavamme jotain muuta kuin kattiloita Meinaamme siis pyytää rahaa, kodin vehkeet on aika hyvin koossa.
 3. Minulla on herkkiin tilanteisiin auttanut itseni itkettäminen ennen juhlatilaisuuksia Eli luultavasti parina iltana ennen häitä laitan itseni pakkonyyhkyttämään romanttisten leffojen ja musiikin avulla. Kannattaa kokeilla!
 4. Mä ajattelin laittaa tiheää verkkoa olevat stay-upit
 5. Ehdottomasti morsiamelle sellainen 50-luvun kellomekko 8-)
 6. Oih mikä idea. Mä voin hyvinkin kuvitella, että käytettäis somistukseen mustavalkoisia kuvia, ainakin siihen "vieraskirjan" viereen.
 7. Mulla ja kullalla tulee olemaan aika hevipainotteiset häät, mutta mä tykkään keskiajasta ja haluan myös vähän keskiaikateemaa häihin Pukuun tulee varmaan ainakin vaikutteita menneiltä ajoilta, esim. tuo ylemmäs postattu puku on tosi ihana!
 8. Mä en yleensä ajele käsistä karvoja, mutta ajattelin hääpäiväksi vetästä nekin pois. Jos ne vaikka näkyiskin hääkuvassa tai sellasta Muutenkin nätimpää ilman niitä karvoja, jos on lyhythihanen/hihaton asu
 9. Mun mielestä on mahdotonta määritellä sopivaa aikaa kihlaukselle. Mutta jotenkin mä vähän "epäröin" sellaisten parien kohdalla, jotka ei ole ollenkaan asuneet yhdessä ja menevät suoraan naimisiin 8-)
 10. Meillä suhtauduttiin ihan hyvin, vaikka kulta onkin mua vanhempi jonkun verran :-[ Kullan vanhemmat on taas sitten ottanut mut tosi hyvin vastaan!
 11. Tottakai pimeyden rinsessalla pitää olla tiara päässä ja kai jotain kukkasia lisäksi
 12. Aika varmasti jonkinlainen hevivaate.. ehkä joku pitkä musta takki, punanen paita, mustat housut esim. vetskarikoristein 8-)
 13. Mahdollisesti meikkaan itse tai annan tuttavan meikata. Mulle tulee sellainen gootti/hevimeikki, etten usko normaalin ihmisen osaavan tehdäm oikeanlaista ;D
 14. Meidän kissat menee anopille hoitoon maalle häiden ja häämatkan ajaksi
 15. Mun kulta oikein kehoitti mua tulemaan tänne Häiden järjestely on hiukka enemmän mun vastuulla, mutta kyllä tuo toinenkin hienot juhlat tahtoo