Tirppa

Rouva
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Tirppa

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kyllähän ihmisen oma nimi on jotain niin henkilökohtaista, että se on osa identiteettiä. Ei kai sitä kukaan pelkää ihmisenä muuttuvansa nimen muuttumisen myötä, mutta kyllä se aluksi omituiselta tuntuu. Nimi on kuitenkin se tieto, mitä ihmisestä yleensä ensimmäiseksi annetaan ulospäin eri tilanteissa. Joskus nimi on ainoa tieto, mitä ihmisestä annetaan esim. osallistujalistoissa ym. Ei siitä useimmiten mitään kriisiä synny, mutta kyllä mä senkin ymmärtäisin. T. Tirppa 8)
 2. Itse olen jo hääni viettänyt paikassa jonne sai viedä omat juomat ja oman pitopalvelun ja jonka vuokra oli 200 euroo eli siihen nähden kyllä Saustila on kallis vaikka kukat ym. kuuluukin hintaan. Kyselen tässä vaan kaasoni puolesta, joka suunnittelee häitä ja on kiinnostunut juuri Saustilasta. Toisaalta tietenkin kannattaa ottaa paikka josta todella pitää, sillä kerran sitä vaan naimisiin mennään (ainakin teoriassa ) t. Tirppa 8)
 3. Noh, kyllähän toi aika tähtitieteellinen on jos ajatellaan että tilavuokrat liikkuu yleensä haarukassa 150-1000 euroa. Eikä siellä varmaan ruuatkaan oo halvimmasta päästä. Saako muuten viedä omat juomat? Sekin on suuri säätö, jos voi. t. Tirppa 8)
 4. Pitääkö paikkansa että Saustilan kartanon tilavuokra on tähtitieteellinen? t. Tirppa 8)
 5. Mä sain miehen suunnittelemat timanttikorvarenkaat, jotka sopi mun vihkisormukseen (jonka mä olin suunnitellut). Varmaan paras lahja, mitä oon mieheltäni koskaan saanu. Se oli kyllä meinannu ostaa mulle kännykän, mutta sukulaiset oli saanut sen ylipuhuttua tyyliin: kun kännykkä menee vaihtoon niin sit menee mieskin. Kyllä mä sen kännykänkin oisin huolinu, mut se ei tosiaan oo kovin ikuinen. T. Tirppa
 6. Mä luulen, että tää on vasta alkusoittoa, mutta listataan nyt jotain: 1. Unelmahääkukkani eli pionit ovat jo kukkineet ennen häitä. Tilalle otin joitain kukkia, joiden nimeä en edes muista 2. Ruiskukat ovat todennäköisesti kukkineet liian aikaisin. Tarkoituksena oli tehdä meidän maalaisajatukseen sopivia viljantähkä-ruiskukka -koristeita 3. Kanttori ei osaa soittaa haluamaani häämarssia eikä muutenkaan tunnu kovin kiinnostuneelta tehtävästään 4. Erillistä tanssilattiaa ei ehkä saadakkaan mahtumaan meidän juhlapaikkaan vaikka yhtenä valintaperusteena oli juuri se että tanssilattia järjestyy ilman pöytien siirtelyä 5. Kutsuissa å:n pallurat puuttuivat (kyseessä oli ilmeiseti joku saksalainen fontti, jonka å muistutti tavallista a:ta) 6. Luottomeikkaaja äitiyslomalla Aika paljon on saanut kompromisseja tehdä, mutta esim. sormuksessa tämä kompromissi osoittautui alkuperäistä ajatusta paremmaksi ja toivon, että niin kävisi myös muissa asioissa. Täytyy vaan muistaa, että hyvät juhlat niistä tulee kuitenkin ja nää on niin pikkuseikkoja, jotka nyt tuntuu isoilta siksi, että on itte niin kiinni tässä touhussa. Pitkää pinnaa muille morsioille toivottaa Tirppa 8)