Jump to content
Naimisiin.info

anzgu

Rouva
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

anzgu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me lähdetään heti seuraavana päivänä, eli sunnuntaina. Kone starttaa puoli kuuden aikaan illalla, joten sviitistä lähdettyämme keretään poikkeemaan kotona hakemassa matkalaukut ja sitten auton nokka kohti Helsinkiä!
  2. Mekin tehtiin tulevan puolison kanssa diili, että hän hoitaa häämatkan varaamisen ja järkkäilyn ja minulle kohde on yllätys. Kerroin vähän mitkä maat ja millainen loma minua kiehtoo. Sovittiin että sitten vähän ennen matkaa saan kohteen tietää, että ehtii netin kautta tutustumaan paikkaan ja nähtävyyksiin. Häät on tulevana lauantaina ja kaksi viikkoa sitten sain tietää että ollaan lähdössä häämatkalle Nizzaan! Lähtöajan tiesin että se on heti häiden jälkeen sunnuntaina. Sulhanen osasi hyvin briiffata matkakohteen lyhyesti ja nyt oon yrittänyt kahlata matkaoppaita (4kpl) läpi. Noita matkaoppaita oli suht vaikea kuulemma löytää, jonka vuoksi pari niistä on tilattu netin kautta ja siis englannin kielisiä. Itse ainakin tykkäsin tästä järjestelystä! Oli helppoa kun ei itse tarvinnut enää miettiä noita matkajuttuja (hommaa on nimittäin ollut ihan tarpeeksi muutenkin), ja kun siitä ei myöskään tiennyt mitään, niin ei voinut yrittääkään järjestellä yhtään mitään siihen liittyvää! Matkalle on varattu myös pientä aktiviteettia sulhasen puolesta, joten jotain ylläreitäkin matkaan varmasti vielä löytyy!
  3. Sormus hankittiin joulukuun lopussa '07 ja häitä vietetään elokuussa '08. Ostettiin heti kun löydettiin sopiva.. Eli noin 8 kk ennen hankittiin sormus. Sulho ei halunnut vihkisormusta, vaan pitää ainoastaan kihlansa.
  4. Meillä kanssa häät Tykkimäki paviljongissa ensi syksynä. Kivan näköinen paikka ja ainakin tilaa riittää. Meille vieraita tulossa noin 200 ja oli vähän vaikeuksia löytää paikkakunnalta muita yhtä isoja paikkoja. Halusin kuitenkin että kaikki mahtuis samaan tilaan ainakin ohjelmien ja tanssin aikana. Nyt mahtuu vieraat samaan tilaan ruokailusta lähtien . Jos jollain on koristeluehdotuksia kyseiseen paikkaan, niin mielellään otetaan vastaan!! Vaikka kaunishan tuo on jo itsessäänkin kun puupintaa jokapuolella.
×
×
  • Create New...