jkp

Rouva
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About jkp

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  -
 1. Mulla ei tullut häämatkalle lähdettäessä mieleenkään, että saataisiin mitään erikoiskohtelua tmv. Matkustettiin Finnairin koneella ja lähtöselvityksessä sanottiin, että emme valitettavasti saa vierekkisiä paikkoja vaan toinen joutuu istumaan koneen etuosassa ja toinen takaosassa. Siinä kohtaa mieheni sanoi, että eikö olisi mitenkään mahdollista päästä vierekkäisille istumapaikoille kun ollaan häämatkalla, mutta virkailija pahoitteli ja sanoi että ei ole. Paluumatkalla sama juttu. Siinä kohtaa en asiaa edes sen koommin miettinyt, mutta kotiin palattuamme ystäväni ihmettelivät moista ja sanoivat että olisi pitänyt päästä edes vierekkäisille paikoille. Mitään extraa ei tod. tullut mistään hotellilta tai muualta, tosin ei kyllä kummemmin mainostettu että ollaan häämatkalla! Noh, tärkeintä olikin se seura eikä muut!
 2. Erilliseen liitteeseen ehkä juu, kutsuun ei missään nimessä!! Henk.koht. vierastan koko rahan pyytämistä, mutta jos itse pyytäisin rahaa jostain syystä niin tekisin samoin ku Catap. Erillinen possu tai lipas johon voi rahaa laittaa anonyymisti. Kaikilla ei ole kuitenkaan varaa satsata lahjaan paljoa niin ei ole varmaan kiva laittaa tilille kovin pientä summaa mistä sen selkeesti huomaa. Ja mun mielestä on kohteliasta laittaa mihin raha laitetaan jos sitä kerran pyydetään.
 3. Me oltiin viime kesänä saman "ongelman" edessä..oltiin ajateltu vihkimistä klo. 14 tai 15, mutta tietysti ne oli jo varattu kun käytiin kirkkoa kyselemään. Saatiin klo.16 ajaksi ja olin ensin aika kauhuissani, että niin myöhään. Mutta aika oli kyllä meidän juhlille mitä mainioin, en tyytyväisempi voisi olla!! Ilta oli just sopivan mittainen meidän juhlille. Meidän juhlissa oli melko vähän lapsia, mutta kyllä kaikki perheellisetkin kerkesivät hyvin nauttia ruoat, kahvit ja muut ohjelmat. Jos vihkiminen olisi ollut meillä esim. klo.13 niin kyllä olis tullu tylsät ja pitkäveteiset juhlat. Mutta kaikkihan riippuu siitä minkälaiset juhlat järjestää ja haluaa...
 4. Täällä yksi joka juhli häitään Kouvolan Tuulensuojassa viime kesänä. Suosittelen paikkaa lämpimästi!!! Oltiin ihan älyttömän tyytyväisiä siihen, vaikka alkuun meinattiin olla jo epätoivoisia ku tuntu ettei mikään paikka tunnu meille sopivalta. Vieraita meil oli n.80 ja ne sopi mainiosti siihen isoon saliin, tanssimaankin mahtui ja kaikki sujui hyvin. Tila oli meille sopivan kokoinen, "lämminhenkinen" eikä hinnalla pilattu. Kahviastiasto löytyi, mutta muuta ei. Pöytäliinat ja muut astiat piti hankkia itse..
 5. Niin sait kuitenkin sen sormuksen vaikka oli valmistus jo lopetettu? Kiva, mäkin olisin halunnut sen urallisen, kun kihlassakin menee ura keskellä, mutta tilauksen jälkeen kun käytiin kyselemässä että missä sormus on, niin sanoivat vaan liikkeessä että sen valmistus on lopetettu, eikö teille soitettu... Noh, saatiin sit Aureasta alennusta. Juu, kyllä sen sain tilatuksi vaikka valmistus oli lopetettu..jonain erikoistyönä, lisähintaa tais tulla +20% tai jotain. Mut pakko oli vaan saada, makso mitä makso
 6. Ei ole aurea, vaa se vanhempi malli, jossa menee semmoinen ura..ne poistui myynnistä keväällä (?), mut tekivät sen tilauksesta kalliimmalla hinnalla. Mun mielestä toi urallinen on vaan jotenki nätimpi kun se Aurea. Sormuksessa on 11 timanttia, mut nyt en ole ihan varma siitä koosta..tykkään kovasti!
 7. Annoin Kalevala korun Ratsumies -kaulakorun sekä ovikyltin.
 8. Minut meikkasi tuttavamme, joka tekee sitä työkseen. Hän suositteli huulipunan ja rajauskynän värit, jotka hankin itselleni kaupasta. Meikkaaja itse oli siis juhlissamme vieraana ja korjaili meikkiäni muutaman kerran, mutta ei mitään suurempaa. Minulle hän suositteli paperipuuterin käyttöä päivän aikana, ei siis itse puuterin lisäystä. Ja mulla ainakin paperipuuteri toimi hyvin ja poisti kiillon!
 9. Minäkin mietin etukäteen että näinkö siinä tilanteessa pystyy mitään muuta tekemään kun kävelemään naama peruslukemilla p:n jäykkänä kohti alttaria, mutta kyllä mua kävi hymyilyttämään heti pitkän käytävän alkupäässä Isäni oli sitten hiukka enemmän vakavana vierellä kävelemässä (kuvista näkee), vaikka väitti ensin ettei jännitä yhtään. Tositilanteessa kävikin siis just toisin päin
 10. Nostelen aihetta! Lisää ideoita kaipailisin ihania kortteja ollut!!
 11. Mekään ei pussattu. Pappi ei sanonut missään kohtaa, että "voitte suudella morsianta". Pussattiin sitten kirkon ovella muiden puhallellessa saippuakuplia. Ei ole harmittanut.
 12. Täällä yksi joka kääntymässä yhdysnimen kannalle. Häihin aikaa muutama viikko eli ehkä olisi jo aika päättää Mulla syyt myös tunnepohjaisia. Eli meillä suhteellisen pieni suku ja harvinainen sukunimi, en haluaisi millään luopua siitä. Myös miehellä melko harvinainen nen-loppuinen sukunimi, jonka haluaisin siitä syystä, että haluaisin jatkossa olla mahdollisten lapsien kanssa samalla nimellä. Olen kuullut ties kuinka paljon viime aikoina kritiikkiä siitä kuinka epäkäytännöllisiä ja mauttomia kaksiosaiset nimet ovat, mutta sitten olen myös miettinyt että hittoakos se muille kuuluu, itseäni varten nimeni valitsen. Tuleva sulho ei ole moksiskaan kaksiosaisesta nimestä. Olkoon kuinka hankala tahansa niin jotenkin sen suttaan papereihin Olen myös sitä mieltä, että kun yhdysnimen ottaa niin sitä myös käyttää. Eli JOS (ja kun) yhdysnimeen lopullisesti päädyn niin aion kyllä sitten käyttää sitä jatkossa joka puolella. En siis vaihtele tilanteen mukaan tyttönimeä ja miehen nimeä...mun mielestä se ois hölmöä!
 13. Täällä kaipailtiin tuota näytelmää..tän kopioin tuolta "Karhunkaato näytelmä" ketjusta, eli joku oli sen sinne lisänny aiemmin. Jos vielä muita ideoita näytelmään niin laittakaahan tulemaan!!! ------------------------------------------------------------------------ Tragedia kolmessa näytöksessä Henkilöt: Karhu Karhunkaataja Partiolainen Teltta Suo Suopursu Mänty Mäntypistiäinen Tikka 1. Näytös (esirippu aukeaa) Karhu vaeltaa nälkäisenä. Karhun vatsa kurnii (KOVEMMIN). Partiolainen kantaa teltan näyttämölle ja pystyttää sen. Teltta romahtaa kasaan. Karhu lähestyy hiipien partiolaista ja telttaa. Kaikki kolme ottavat katseellaan mittaa toisistaan. Partiolaisen hiukset nousevat pystyyn. Hän ja teltta pakenevat pakokauhun vallassa näyttämöltä. Karhu murisee (KOVEMMIN). (Esirippu sulkeutuu) YLEISÖ OSOITTAA SUOSIOTAAN RAIKUVASTI!!! 2. Näytös (Esirippu aukeaa) Karhu ryntäilee edestakaisin näyttämöllä ja murisee hurjasti. Karhunkaataja saapuu paikalle vihellellen. Heidän katseensa kohtaavat. Karhunkaataja sylkäisee. Karhu sylkäisee. Karhu pakenee paikalta pää viidentenä jalkana. Karhunkaataja seuraa karhua hajun perusteelle. (Esirippu sulkeutuu) YLEISÖ EI OLE TYYTYVÄINEN VAAN BUUAA!! 3. Näytös (JOSSA KAIKKI HUIPENTUU) (Esirippu aukeaa) Suo saapuu paikalle ja alkaa huokua kosteutta (KOSTEAMMIN). Suopursu menee kasvamaan suohon. Suopursu tuoksuu (VOIMAKKAAMMIN). Mänty saapuu näyttämölle. Mänty huojuu tuulessa (KOVEMMIN). Mäntypistiäinen pörrää paikalle ja alkaa hampaat kirskuen pistellä mäntyä. Tikka lentää männyn oksalle ja naputtaa raivokkaasti männyn latvaa. Partiolainen tulee ja pystyttää teltan suon laitaan. Partiolainen menee telttaan nukkumaan. Karhu saapuu näyttämölle. Karhunkaataja saapuu. He kohtaavat toisensa. He käyvät toistensa kimppuun ja taistelevat raivokkaasti. Karhunkaataja selviää voittajana. Hän hymyilee voitonriemuisesti. KARHU EI HYMYILE. Partiolainen tulee ulos teltasta. Hän poimii suopursun ja ojentaa sen karhunkaatajalle. Karhunkaataja painaa suopursun rintaansa vasten ja vie sen kotiinsa. (Esirippu sulkeutuu) YLEISÖ OSOITTAA SUOSIOTAAN!!
 14. Erillisiä ohjeita ei ainakaan sutsi satsi -kappaleeseen tarvita kun toimitaan sen mukaan kun laulun sanoissa sanotaan... >>>>>>> "Sä kätes ojenna, ja taakse taivuta..." jne...
 15. Kun isä saattaa alttarille kävelet hänen oikealla puolella ja kun "vaihdat" isän sulhaseen niin samalla vaihdat puolta vasemmalle puolelle...muistaakseni se meni niin