Jump to content
Naimisiin.info

Juhlimaan

Morsian
  • Viestit

    224
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    Juhlimaan

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Paikkakunta
    Espanjan auringon alla

Juhlimaan's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Hei missä päin Espanjaa asustat? Olemme tulossa joulun aikaan melkein kahdeksi kuukaudeksi ja mitä todennäköisemmin syksyllä kokonaan Espanjaan. Nyt tulemme Alicanten lähistölle, mutta syksyn lopullinen paikka on vielä hakusessa. Itse olen asunut pitkään yksin ulkomailla, ennen tätä muutaman vuoden kotimaassa asumista. Tiedän oikein hyvin tunteesi siitä, että ei ole ketään jolle soittaisi sateisena päivänä ja pyytäisi piristävälle kahvikupposelle. Ilman muuta tilanne muuttuu, mutta se ei varmasti juuri tällä hetkellä auta.
  2. Tosiaan, jos kerrot vähän enemmän tarpeistanne ja juhlan ajankohdasta kesä/syksy voin myös auttaa. Haluatteko paikan jossa voi samassa myös yöpyä, ovatko häät tarkoitus pitää Tallinnassa vai kauempana? Onko tarkoitus myös mennä naimisiin Tallinnan 'maistraatissa' ( Tallinna Perekonnaseisuametis) vai ehkä pyytää kirjollinen siunaus Tallinnan Suomalaiselta seurakunnalta? Kerro lisää niin yritän vastata.
  3. Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2008 toivottamassa =)

  4. Hei onko kellään kokemuksia Hämeenlinnan siviilivihkimisestä Hämeenlinnan maistraatissa? Kiitos jo etukäteen.
  5. Hei laiva on nyt hyljätty, Hopealinja maksaa niiin paljon "hopeaa" jos tulevat Koskiin ja itse koskilaisilta tulee niin nihkeästi tietoa, että antaa niiden olla. Ja entä jos tulee huono ilma, myrsky, ovatko ne sitten Waltikan edessä laiturissa? Melankärkeä emme ole ajatelleet, sillä kuvat netissä eivät ole todellakaan kummoiset. Sain eilen tarjouksen Ellilän kievarista, siellä käymme kun tulemme kuukauden päästä Koskiin. Arveluttaa vain, että onko parhaat paikat jo silloin viety. Häät on tosin 10.5. ja äitienpäivä on seuraavana päivänä, joten tämä varmaan vähentää häitä lauantaina. Pitää selvittää tuota Melaankärkeä. Eikö se ole entinen kaupunginjohtajan asunto?
  6. Juhlimaan

    Teemana autot

    Hei tähän oli pakko ottaa osaa. Meidän kakunkoriste päätettiin melkein ensimmäisenä koriste löytyi juuri Juhlantaikaa kotisivuilta www.juhlataika.fi
  7. Juhlimaan

    Kutsukortteja

    Meidän ensimmäinen kutsuproto. Piti tehdä välillä jotain rauhoittavaa sillä hääpaikkaa ei nyt vain tunnu löytyvän. Lopullisessa kutsussa tulee nauhojen kiinnitys sinetillä, mutta kokeilin tässä helpompaa versiota. Nauhat tulevat varmasti myös olemaan pidemmät ja ehkä hieman alempana. Sisäsivun teksti on aivan auki, mutta runo on ehkä ”Mä tahdon sun elämään ja lyömään sinun tauluillesi naulaa seinään. Mä tahdon sun elämään, aamukahvipöytääsi ja pyykkipäivään.” (Pekka Ruuska)
  8. Hei Ystävyyden talosta tai muista vastaavista pienemmistä tiloista otaisin kovi mielelläni ajantasalla olevaa tietoa. Juhliin tulee noin 30 vierasta ja tarkoitus olisi myös tanssia, mikä ei taida Ystävyyden talossa onnistua? Paikan ei tarvitse välttämättä olla Koskissa, mutta ei myöskään Tampereella asti. Kiitos paljon avusta, Oulun seudulta on hieman hankala järjestää häitä Koskiin. ;)
  9. Hei onko kellään kokemuksia siitä Ystävyyden talosta Valkeakosken keskustassa? Tiedän, että siellä on vietetty pieniä häitä, mutta miten ne ovat onnistuneet? Entä onko kellään kokemuksia häistä Hopealinjan laivoilla? Järjestän häitä ensi kevääksi, mutta täältä pitkän matkan takaa, joten apua kaivataan. Jos sinulla on kuvia näistä vaihtoehdoista. laita vaikka yksityisviesti. Kiitos avusta jo etukäteen!!
  10. Hei onko teillä kokemusta Pitojen Helmessä joka on Limingan puolella, mutta hyvän yhdeyden päässä. Moottorien päästä ei ollut kuin lyhyt matka. Paikka vaikutti oikein mukavalta ja emäntä oli asiallinen ja tuntui keskittyvän vain meihin. Hieman minua arvelutti se, että maalaistalon pihapiiri oli aivan vieressä, mutta emäntä kertoi ettei siitä ole ollut ongelmaa. Paikka oli tosi kaunis, vaikka satoi kaatamalla vettä paikasta henki jonkinlainen juhlan tuntu ilman koristeitakin. http://www.pitojenhelmi.fi/ Oletteko olleet siellä juhlissa, haittaako maalaistalon pihapiirin läheisyys? Paljonko vieraita todellisuudessa mahtuu?
  11. Minuakin kiinnostaa tämä Hailuoto. Ajattelimme jo alustavasti Ailastoa, sillä siellä on niin ihana isäntäpari. Minkälainen majoitusvaihtoehto Luontokeskuksessa on? Häämme ovat toukokuussa ja aika pienet, vain noin 25-30 henkeä, mutta suurin osa pitkämatkalaisia, joten majoitus tarvitaan. Miten olette ratkaisseet lauttavuorot? Jos joku haluaa tulla illalla pois viimeinen lautta tuli ainakin tänä kesänä jo klo 22.30. Kiitos jo etukäteen tiedoista.
×
×
  • Create New...