Jump to content
Naimisiin.info

Jo@nn@

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jo@nn@'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Moi, aika perusteksti alkaisi esim. "Save the Date for the wedding of Maija and Matti + päivämäärä." Päivämäärä joko numeroin, mutta myös suositaan (ainakin sitten itse kutsuissa) päivämäärän ja vuoden kirjoittamista kirjaimin. Jos haluaa, voi loppuun laittaa esim. "We hope you will be able to join us in Helsinki(?), Finland." Ja ihan lopuksi: "Formal invitation to follow." Tämä ainakin yksi vaihtoehto.
  2. Kiitos vastauksista helmi08 ja Alfonsina. Eli jos siellä teettää, kannattaa se tehdä ajoissa. Jotta voi sitten hankkia unelmapuvun jostain muualta, jos puku ei onnistukaan ;D Jos he antavat asiallisen hintaisen tarjouksen, saatan kokeilla, jos kerta pukua ei ole sitten pakko ottaa loppujen lopuksi!
  3. Onpa harmi että kokemuksesi on ollut noin huono. Kiitos kuitenkin, kun kerroit siitä. Onko muillakin ollut vastaavia kokemuksia?
  4. Hei, yritin etsiä onko aiheesta jo keskustelua, mutten löytänyt. Niinpä uskaltauduin aloittamaan uuden. Eli toivoisin kokemuksia Tampereen Morsiusgalleriassa pukunsa teettäneiltä. Hinnat ovat sivujen mukaan uskomattoman edullisia! Sivuilla luki, ettei melkein mikään puku mene yli 1000 euron. Ihanaa, jos näin on. Täällä Helsingissä kun olen saanut tarjouksia puvun teettämisestä noin 1600 eurolla... Heidän tyylinsä "päätät vasta valmiin puvun nähtyäsi ostatko sen" ainakin lupailee loistavaa asiakaspalvelua. Konsepti kuulostaa lähes täydelliseltä. Onko se sitä? Nyt siis toivoisin saavani kuulla kokemuksia ja mielipiteitä, tuliko puvusta juuri sellainen kuin odotit, millainen oli työn laatu, aikataulu, hinta, asiakaspalvelu, nopeus... Kaikki ;D
  5. Minuakin kiinnostaisi kovasti naiskuvaaja pääkaupunkiseudulta. Jos joku osaa oman kokemuksensa perusteella suositella? Ja nimenomaan sellaisia asiallisia ja kauniin sensuelleja kuvia
  6. Hei, toivottavasti aiheesta ei ole jo entuudestaan ketjua, joka on mennyt silmieni ohitse..! Osaisikohan joku suositella klassista soittavaa "bändiä"? Toiveena olisi (esimerkiksi) huilu, sello, viulu, ei piano eikä laulu. Pääkaupunkiseudulta nimenomaan. Kiitos jo etukäteen!
  7. Jo@nn@

    Pöytäliinat

    Minusta valkoinen lautanen ja liina näyttävät todella harmonisilta yhdessä. Tietenkin pieni kuviointi elävöittäisi hiukan. Mutta jos väriä vaihtaa, särkyy mielikuva puhtaasta lumesta tms. (jos sitä ajatusta hait).
×
×
  • Create New...