Jump to content
Naimisiin.info

jeena

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jeena's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei, ihania häämarsseja teillä! Meillä ois toiveena sisääntulomarssiksi Elton Johnin Can you feel the love tonight, ja poistulossa sitten joku perinteisempi, mutta ei välttämättä kuitenkaan Prinsessa Ruusunen. Onko kellää kokemuksia, miten Oulussa (Oulujoen kirkko, mutta pappi tulee muualta) kanttorit suhtautuu tuohon Elton Johnin kappaleeseen, tai yleensä erikoisempiin marsseihin?
  2. Hei, kiitos Puolinainen! Niinpä taidan tehdäkkin: olen vatsallani jonkin aikaa. Mutta eikö sitten etupuolelle tule mitää läikkiä, esim. ruskettuuko poski nätisti, jos se on solkkulaitteen pohjaan liimattuna? Ehkä se ei ehdi läikittyä, kun välillä on toisin päin...tämä taisi ratkaista minun rusketusongelmani!
  3. Hei, olen käynyt aiemmin solariumissa, ja tykkäsin kovasti sen antamasta luonnollisesta rusketuksesta, mutta mutta...minulla on sellainen ongelma, että lapaluiden kohdalle yläselkään jää vaaleat läikät. Ilmeisesti joku varjoalue tai jotain, mutta kuitenkin kaksi samanmallista pientä vaaleata läikkää. En edes ole mitenkään tikkulaiha, eli luut eivät törrötä, joten en ymmärrä mistä nuo läikät johtuvat. ONKO KELLÄÄN SAMANLAISTA KOKEMUSTA, JA VINKKIÄ MITEN NUO LÄIKKÄKOHDAT SAA MYÖS RUSKETTUMAAN SOLARIUMISSA? Minulla on selästä avonainen puku, joten haluaisin tasaisen rusketuksen myös selkään. Apua ja neuvoja siis kaipailen!
  4. Hei, Kyselen sitä, mitä joku toinenkin täällä jo tiedusteli, että kuinka kauan ennen h-hetkeä (häitä) kannattaa tuo strips-kuuri tehdä? Eli onko parempi tehdä just ennen vai vaikka parisen viikkoa ennen häitä? Onko hampaat luonnottoman valkeat, jos tekee kuurin juuri ennen hääpäivää? eli kokemuksia kokemuksia...! ;D=tavoite hääpäivänä
  5. Shaketti on miehen päiväjuhlapuku ja erityisesti häissä käytetty juhlapuku. Se sopii käytettäväksi kaikissa ennen kello 18 pidettävissä juhlatilaisuuksissa. Frakki on suurten juhlien asu ja se on aina musta tai yönsininen. Frakin voi korvata ainoastaan mustalla puvulla. Frakin kanssa käytetään aina valkoisia liivejä, paitsi akateemisissa päivätilaisuuksissa, jolloin on käytössä mustat liivit. Solmuke on aina valkoinen. Tummaa solmuketta käyttävät ainoastaan hovimestarit. Smokkia käytetään yleensä kello 18 jälkeen. Smokkia voi käyttää häissä mutta ei itsenäisyysjuhlien kaltaisissa suurissa ja arvokkaissa tilaisuuksissa. Smokki on intiimi iltapuku, johon sopii musta tai yönsininen materiaali, mutta jota teetetään usein myös hyvinkin värikkäistä materiaaleista. Smokin juhlavuutta lisäävät silkkiset kauluskäänteet, erikoisvalmisteinen paita, joka vaatii solmukkeen, sekä leveä silkkivyö tai liivit. Tavallisen rusetin sijaan voidaan smokin kanssa käyttää irtonaisempaa 'plastron'-solmuketta. Tumma puku korvaa yleensä juhlapuvun jopa presidentin vastaanotolla. Tumma puku on musta tai tummansininen ja yksivärinen. Tumma puku sopii iltapäivävastaanotolle, cocktailkutsuille, häihin, vierailulle ja onnittelukäynneille. Tässäpä on etikkettisääntöjä niitä pohtiville. Omissa häissä kuitenkin mielestäni ei ole pakko noudattaa kellonaikoja ym. vaan mies voi pukeutua siten, mikä parhaiten juhlan luonteeseen sopii. Meillä mies laittaa frakin, se kun on miehen arvokkain juhlapuku...siis etiketin mukaan... ;D
×
×
  • Create New...