Jump to content
Naimisiin.info

Gwendolyn

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Gwendolyn's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kävin muutama päivä sitten koemeikissä ja olin kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta hiukan jäivät mietityttämään irtoripset. Onhan ne dramaattisen näköiset, mutta eivät ehkä kuitenkaan tuntuneet ihan omilta. Miten muut, onko teille tulossa irtoripsiä, vai voisiko meikki näyttää tarpeeksi voimakkaalta ilman irtoripsiäkin?
  2. Kiitos Peppi Pitkätossu! Kylläpä siitä tulikin lisähintaa.. Häränfile kuulostaisi kyllä munkin korvaan hyvältä vaikka nostaneekin hintaa aika tavalla ja laktoosi-intolerantikkona myös tuo maidoton suklaakakku olisi pop. Katsotaanpa nyt kuinka paljon kukkaronnyöreissä on varaa..
  3. Peppi Pitkätossu, rohkenetko kertoa mitä tuolle menulle tuli hintaa per pää? Meillä juhlitaan myös palatsilla helmikuussa. Lopullinen menu on vielä vähän mietinnässä mutta tuo teidän kuulosti aikas hyvältä!
  4. Mahtaisiko keltään löytyä kuvia ravintola Pellavasta? Äkkietsimällä ei mistään silmääni sattunut.. Vinkkejä myös muista n. 70 sopivista ravintolatyyppisistä paikoista tunnelmallisiin helmihäihin otetaan mielellään vastaan. Nimim. Epätoivoinen hääpaikan etsintä käynnissä ehkä jo liian myöhään.. ;D
×
×
  • Create New...