NicoleS

Rouva
 • Content count

  280
 • Joined

 • Last visited

About NicoleS

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan:DD

 2. ^^ mä stressaan kans mahallani kaikesta ja etukäteen pelottikin, että miten käy mahan kanssa. no kävi sit niin, et aamul söin vähän muroja ja hääjulissa en sit saanu mitään alas, paitsi vähän kakkua...muutenkin oli alux huono olo, mut se meni sit vähän ohi kun join paljon vettä ja pääsin raittiiseen ulkoilmaan . illal sit hotelissa syötiin mansikoita ja söin lisäx muutaman pasteijan...että se oli sit mun ruokavalioni hääpäivänä .
 3. mullakin on tapana sairastua flunssaan, varsinkin kovan stressin aikana...viime kesänä häissä olin kuitenkin ihan terve(söin sitä ennen maitohappobakteerivalmisteita paljon).
 4. meillä oli Ilves-hotellissa tällänen aamiainen,joka oli siis tilattu huoneeseen: - sämpylää, ruisleipää, paahtoleipää - margariinia,voita, marmeladia - salaatinlehtiä, kurkkua, paprikaa,tomaattia - juustoa,meetwurstia,kalkkuna-ja kinkkuleikkeleitä - kahvia,teetä,maitoa,tuoremehua - muffinsseja muuta ei muistaakseni ollu, mutta oli sen verran paljon kaikkee että osa jäi syömättä.
 5. olen tyytyväinen...ihastelen sitä sormessani monta kertaa päivässä
 6. ^ mä oon käyttäny erilaisia piilareita jo monta vuotta ja mulla on myöskin silmissä hajataittoo ja eri voimakkuudet molemmissa silmissä...ihan hyvin oon pärjänny, kunhan vaan on ollu sellaset piilarit jotka "poistaa" sitä hajataittoo. tällä hetkellä käytän kertakäyttöpiilareita ja välillä kosteuttavia tippoja...mulla on siis kuivat silmät ja usein punaiset(myös piilarien kanssa).
 7. tässä miun "päätön" pukukuva, heh !!!! http://www.aijaa.com/v.php?i=2538028.jpg
 8. tässä meiän somisteita... http://www.aijaa.com/v.php?i=2496598.jpg
 9. mulla oli omissa häissäni kertakäyttöiset piilarit ja hyvin meni, tosin oon käyttäny erilaisia piilareita jo monia vuosia...mulla on siis kuivat silmät ja laitoin kosteuttavia tippoja silmiin ennen vihkimistä. yleensä, kun mun silmät alkaa kuivuun, niin ne alkaa tuntuun siltä, et piilarit ois hunosti silmässä ja sit silmien verisuonet tulee näkyviin/katkeilee(ei mikään kaunis näky)...mutta nyt silmät näytti ja tuntu koko häiden ajan hyviltä . ja noitten kosteuttavien tippojen nimi on Ciba Visionin Aquify ja ne on nisseniltä hankittu. sori, jos meni vähän mainostamisen puollelle, mut ne ainakin autto mua hääpäivänä.
 10. mulla kans oli ongelmia laahuksen/muunkin puvun pituuden kanssa, vaikka se ei pitkä ollukkaan.ensix astuin helman päälle mennessäni alttarille...onnex puku ei repeytyny.sitten myöhemmin joku aina talloi mun helman päälle ja välillä talloin itekkin...ja puvun helmaan tuli vihreitä jälkiä, mutta eiköhän ne pesulassa pois lähde(ainakin toivottavasti).ja mun puvun helmaa lyhennettiin(nähtävästi ei kuitenkaan tarpeex)ja viimesessä sovituksessa se tuntu vielä ihan sopivalta
 11. mä sain kalevalan,talon sydän kaulakorun sulholta ja ite ostin sulholle espritin rannekellon .
 12. mulle oli kans tullu uus kelakortti häämatkan aikana ja sit meille tuli juhlapaikan lasku uudella nimellä. pitäis käydä uusiin ajokortti yms. kunhan vaan kerkeis...maanantaina alkaa taas pitkästä aikaa työtkin. oon vähän hukassa esim. kaupassa et millä sukunimellä teen allekirjotuksen, kun kuiteski kaikki paperit on viä vanhoja(paitti kelakortti).