Jump to content
Naimisiin.info

NicoleS

Rouva
 • Posts

  280
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

NicoleS's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan:DD

 2. olen tyytyväinen...ihastelen sitä sormessani monta kertaa päivässä
 3. ^ mä oon käyttäny erilaisia piilareita jo monta vuotta ja mulla on myöskin silmissä hajataittoo ja eri voimakkuudet molemmissa silmissä...ihan hyvin oon pärjänny, kunhan vaan on ollu sellaset piilarit jotka "poistaa" sitä hajataittoo. tällä hetkellä käytän kertakäyttöpiilareita ja välillä kosteuttavia tippoja...mulla on siis kuivat silmät ja usein punaiset(myös piilarien kanssa).
 4. tässä miun "päätön" pukukuva, heh !!!! http://www.aijaa.com/v.php?i=2538028.jpg
 5. tässä meiän somisteita... http://www.aijaa.com/v.php?i=2496598.jpg
 6. mulla oli omissa häissäni kertakäyttöiset piilarit ja hyvin meni, tosin oon käyttäny erilaisia piilareita jo monia vuosia...mulla on siis kuivat silmät ja laitoin kosteuttavia tippoja silmiin ennen vihkimistä. yleensä, kun mun silmät alkaa kuivuun, niin ne alkaa tuntuun siltä, et piilarit ois hunosti silmässä ja sit silmien verisuonet tulee näkyviin/katkeilee(ei mikään kaunis näky)...mutta nyt silmät näytti ja tuntu koko häiden ajan hyviltä . ja noitten kosteuttavien tippojen nimi on Ciba Visionin Aquify ja ne on nisseniltä hankittu. sori, jos meni vähän mainostamisen puollelle, mut ne ainakin autto mua hääpäivänä.
 7. mulla kans oli ongelmia laahuksen/muunkin puvun pituuden kanssa, vaikka se ei pitkä ollukkaan.ensix astuin helman päälle mennessäni alttarille...onnex puku ei repeytyny.sitten myöhemmin joku aina talloi mun helman päälle ja välillä talloin itekkin...ja puvun helmaan tuli vihreitä jälkiä, mutta eiköhän ne pesulassa pois lähde(ainakin toivottavasti).ja mun puvun helmaa lyhennettiin(nähtävästi ei kuitenkaan tarpeex)ja viimesessä sovituksessa se tuntu vielä ihan sopivalta
 8. mä sain kalevalan,talon sydän kaulakorun sulholta ja ite ostin sulholle espritin rannekellon .
 9. mulle oli kans tullu uus kelakortti häämatkan aikana ja sit meille tuli juhlapaikan lasku uudella nimellä. pitäis käydä uusiin ajokortti yms. kunhan vaan kerkeis...maanantaina alkaa taas pitkästä aikaa työtkin. oon vähän hukassa esim. kaupassa et millä sukunimellä teen allekirjotuksen, kun kuiteski kaikki paperit on viä vanhoja(paitti kelakortti).
 10. hymyilin, vaikka alux nieleskelin pari kertaa etten ala kyynelehtimään...jännitys katosi heti, kun urut alko soimaan.
 11. mä ostin miehelleni espritin rannekellon...nyt meillä molemmilla on espritin kellot .
 12. mä olin ihan varma että itkisin vihkiseremonian aikana silmäni punasex,mutta toisin kävi...mua ei itkettäny yhtään(tai ehkä ihan urkumusiikin alkaessa tuntu herkistyneeltä ololta, mut sit "kokosin" itteni)ja hymyilin kuvissakin ihan iloisen näkösenä.ennen seremonian alkaessa mua alko jännittään ihan kauheesti, mut seki meni ohi ja alttarilla en jännittäny enää yhtään.eli tsemppiä vaan kaikille...hyvin se menee ja jos itkettää, niin sitten antaa tulla vaan .
×
×
 • Create New...