PieniLumiprinsessa

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About PieniLumiprinsessa

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 02/12/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tuoreita kokemuksia? Kuvia? Me varattiin kanssa Agroksenmäen holvikellari talvelle 2009 ja haluaisin kuulla viimeaikaisia kokemuksia. Voi kun aika menisi nopeasti!!
 2. Supsa, miten olisi munavoin sijasta vaikka siivutettuja kananmunia ja lohta. Esim. graavilohta. ..
 3. Suvo09, mistä ja millä hinnalla moisen komistuksen hankit! Wau!
 4. Tai ilmottakaa tänne niin kaikki talvihäistä kiinnostuneet saa seurata teidän matkaanne kohti alttaria. Oih, kun kuulosti tuo "matka alttarille" niin ihanalta. Vielä menee kauan, että minä saan sen kokea. oih ja voih.
 5. Meilläkin vetvottiin kauan tätä hääpäivää. Olin aina vain yhdistänyt häät kesään. Mutta sitten näin kuvia ihanista talvihäistä ja olin ihan myyty. Sulkkiakaan ei tarvinnut sen jälkeen käännytellä. ;D Kukaan ei vielä tiedä hääaikesta, mutta eipä tässä kyllä ole kiirekään kun häät ovat vasta 2009 helmikuussa. Eli ehtii vielä kaikille kailottaa ihan tarpeeks. Mut vielä shhhh... salaisuus!
 6. Osaapas ihmiset tehdä nättejä menu/ohjelma kolmioita! Itse en ole yhtään taiteellinen ja siis kun askartelun aika koittaa niin päähän saattaa ilmaantu useampikin harmaa hius. ;D t. PieniLumiprinsessa
 7. Aivan ihana paikka. Kuvat niin tunnelmallisia. Kerran olen käynyt katsomassa paikan päällä ja oli kyllä aikasta mahtava paikka. Ulkoa ei niin mairitteleva, mutta kun häät tulee olemaan talvella 21.2.2009 niin ei niin haittaa kun sisällä kuitenki ollaan suurimman osan ajasta. Tupakoitsijat saavat kärsiä rumasta näköalasta ulkona. En itse polta niin eipä haittaa minua miltä ulkona näyttää.
 8. Talvimorsio ilmoittautuu joukkoon. Kiva löytää heti tälläinen palsta missä puhutaan talvisiin häihin liittyviä asioita. Kesäisiä aiheita kun tämä paikka näyttää olevan pullollaan... t. Pieni Lumiprinsessa