Jump to content
Naimisiin.info

catija

Jäsen
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

catija's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille on tulossa tosi isot häät sulhasen suvun suuruuden takia ja kaikki osapuolet laittavat kortensa kekoon eli laskettiin että budjetti kestää. meille tuo ruoka oli aika tärkeä joten kun vertailtiin kunnon pitopalvluita ja laskettiin kaikki koristekustannukset ja muut, niin päädyttiin Haikkoon. Toisaalta tykkään itsekin koristella ja sellasta mutta kun me asumme tällä hetkellä 400 km päässä paikkakunnasta jossa häät pidetään niin helpompi näin että ei tarvitse itse tehdä juurikaan mitään. Tuo Villa Haikko ei ole yhtä vanhan ja arvokkaan oloinen kuin itse kartano mutta pidin itse kyllä villasta kovasti! Olisi kiva kuulla jos joku on juhlissa ollut tuolla villassa... Aika uusi rakennushan tuo on mutta kuulemma ollut jo kovassa käytössä (?) Minkähänlaiset kampaaja ja meikkauspalvelut haikosta löytyy. Ainakin kaikki vaikutti melko kalliilta :-?
  2. Moi! Varattiin se alustavasti elokuulle. kaikinpuolin kiva paikka. Vuokraa ei ole ja koristeetkaan eivät maksa. Ruoka ja juomat kyllä sitten maksavat sitäkin enemmän mutta kuulopuheiden mukaan ruoka on aivan taivaallista. Menut ovat halvimmillaan 40-50 /hlö (sis kakun) ja siihen juomat päälle jos niitä tarjoaa. Kivaa häiden odotusta sullekin ja toivottavasti villa haikko herättäisi enemmänkin keskustelua. Oletko käynyt paikan päällä?
  3. Olemme varanneet uuden Villa Haikon ensi elokuun häihin. Onko kenelläkään kokemusta paikasta, kuulemma muutamat häät on jo järjestetty valmistumisen jälkeen. Mitä mieltä olitte järjestelyistä ja voitteko suositella juhlapaikkaa. Oliko terassilla jo teidän aikana kalusteita, miten oli tarjoilujen laita ja laitettiinko kynttilöitä illalla? Millaiset olivat kukat? Saiko värejä toivoa? Vinkkejä värivalintoihin otan myös ilolla vastaan. Siniraitaahan paikasta löytyy esim. tuoleissa, joten oliko kukissa samoja värejä? Kaikki koristeluthan ovat "ilmaisia" Näin kerrottiin meille. Mutta on syytäkin noilla hinnoilla. Ruoat vaikuttivat melko eksoottiselta ja olisi kiva kuulla kokemuksia tarjoiluista, koristeista, tunnelmasta yleensä. Oliko liian "hienostunut" meno? Toivottavasti löytyisi joku joka on ehtinyt viettää häitä Villa Haikossa tai edes harkinnut asiaa ja käynyt paikan päällä tutustumassa!
  4. meillä yritetään "säästää" viinatarjoulussa, eli tarjotaan kaksi kaatoa (ravintolahinnoilla!) ja jätettiin konjakit ja liköörit kokonaan omakustanteisiksi...
×
×
  • Create New...