Jump to content
Naimisiin.info

4.4.2008

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by 4.4.2008

  1. Kävin myös häämessuilla, mutta petyin vähän kun kaikki morsiamet oli niin nuoria ja nättejä :rolleyes: . Meidät vähän vanhemmat (34) oli unohdettu :)

    Yritän metsästää parhaillaan tuikkukippoja, toivoton yritys kun ovat niin mahdottoman kalliita ja tarttis 30 kpl.

  2. Niskavillaa jotkut ovat suositelleet, en tiedä millainen se on. Varasimme muuten keväthäihin Kotirannan työväen talon 200 + 100 euroa. Pöydät ja tuolit sekä astiat 150 hlölle kuuluu hintaan sekä SIIVOUS. Eli ei tartte mennä sunnuntaina enää siivoamaan.. Rempattu 2006?

    Pitopalvelua ei olla vielä löydetty, mistä te muut olette ottaneet pitopalvelun?

  3. Täällä myös tuleva morsian, maistraatti 4.4. ja vihkijuhla 5.4. Paikka on yhä avoin, mutta jos ei muuta löydetä niin sitten Helsingbyn nuorisoseura  ;D Hääpuvun ostin perjantaina kun sai puoleen hintaan BB:stä. Pitopalvelua ollaan ajateltu jkpitopalvelulta. Onko kellään kokemusta?

    Kaveri lupasi soittaa Greensleevesin kun kävelemme sisään juhlasaliin, aivan ihana kappale... Huhtikuussa on hankala keksiä koristeita, mutta kynttilät ja havut sekä hennot koivujen oksat ovat päämateriaalina ;)  :-X Elämä on ihanaa...

  4. Meidät vihitään maistraatissa, mutta iltajuhlaan sitten isä saattelee mut salin poikki mieheni luokse ;) Ystäväni lupasi soittaa kanteleella tuon kävelyn aikana jonkun kauniin kappaleen kanteleella, mutta ainoa mikä tuntuu hyvälle on Romanssi. Se vois olla herkkä ja kaunis. Oisko muita vaihtoehtoja? Eli aikapaljon samanlaisia kuin kitaralla soitettavia kappaleita...

×
×
  • Create New...