rouvaChevy

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About rouvaChevy

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nostellaans aihetta vähäsen. Kai joku muukin suunnittelee ensi kesälle häitä joissa olisi Rakkautta on - teemaa? Meillä tulee kutsuihin ja kiitos-kortteihin hää-aiheinen rakkautta on kuva. Lisäksi joku kuva laitetaan häälehden kanteen ja servetteihin. Ja jos jaksamme, askartelemme vieraille muistoksi rakkautta on- magneetit. Niin ja kakunkoristeeksi tulee kyseinen pariskunta. Onko tuossa jo liikaa aiheesta?
 2. Onkos täällä muita jotka juhlivat ensi kesänä Sotungissa?? Olisi mukava vaihtaa ajatuksia...
 3. Saisinko tiedustella, paljonko olette maksaneet leimasimista? En ole vielä tehnyt päätöstä mutta olen harkinnut teemaamme sopivaa kuvaa.
 4. Miten olette asetelleet pöydät kun vieraita noin 90?! Ja mihin olette sijoittaneet hääparin? Emme halua laittaa pöytiä pitkiin jonoihin, kun ne tuntuu jotenkin tönköiltä.
 5. Nyt heräsi taas pari kysymystä mielessä. :-? Eli oliko ne pöydät siellä salissa kaikki saman kokoisia? (Muistaako joku pöytien koon?) Ja mihin olette laittaneet/piiloittaneet ylimääräiset kalusteet? mvrzm:lle kysymys, Oletko kerennyt myymään ton kankaan mikä teillä oli tossa lavan edessä?
 6. Meillä on nuo kaikki 3 "rakkautta on" kirjaa, hirveä kasa netistä löydettyjä kuvia ja lisäksi sain kummitädiltäni varmaan 100 suomenkielistä kuvaa jotka ovat jostain 70-80 luvun lehdistä leikattu. Eli ei ole vaikea avata meidän teemaa! Nyt pitäisi käydä jostain konditoriasta kyselemässä sitä kakun koristetta. Olisiko kenelläkään ideoita mihin pöin voisin lähteä. Asumme Vantaalla...
 7. IHANAA!! Kiitos kovasti! näistäkin kuvista ja kannustuksen sanoista on jo paljon apua.
 8. Kyllä se numero meillä ainakin toimi ihan normaalisti! Olisikohan ollut jokin hetkellinen häiriö... Mutta etten unohda. Rakas kaasoni melkein pyörtyi kun näki muuten niin mukavan juhlapaikkamme katon :-/ Siinä sitten mietimme, miten saisi katon nätimmäksi? Täällä on ollut puhetta kattoon levitetyistä kankaista. Nyt tarvittaisiin vaan käytännön neuvoja pari, eli kuinka paljon kangasta suunnilleen tarvitaan ja millä sen saisi hyvin kiinni? :-?
 9. Että osaa ajatuksen sinkoilla mitan sattuu... : En enää ole varma maidän "Rakkautta on" teemasta enkä väreistä... Olkaa rakkaat ihmiset kilttejä ja laittakaa kuvia Fagerlundista "juhla-asussa" ne tulisivat todella tarpeeseen!
 10. Kaunista syksyä kaikille morsiamille ja jo rouviksi kereneille! Minulla heräsi mielenkiinto pitopalvelujen veloittamiin tarjoilijoiden hintoihin. Eli paljonko teidän häissänne on maksettu €/tunti ja montako henkilöä ollut "töissä"? Me olemme saaneet vasta yhden tarjouksen ja kolme "varattu kyseisenä päivänä"- vastausta. Tajouksessa oli hinnaksi laitettu 21€/henkilö/tunti ja ehdotukseski kaksi tajoilijaa+kokki. Vieraita meille on tulossa 90 joista lapsia 16. Teemme itse tarjottavat lapsille koska se on allergioiden takia helpompaa siten.
 11. Vieraita tulossa noin 90, teemana "Rakkautta on" ja väreinä sininen ja hopea... Lapsille on tarkoitus tehdä leikkialue eteiseen...
 12. Varsinainen menu on meillä vielä hakusassa, mutta sen verran tiedetään, että kaikki tulee olemaan hylaa. Lisäksi meille tulee erillinen lasten/allergikkojen pöytä. Siihen on tarkoitus tehdä itse tarjottavat siten, että erittäin allergiset serkkujen lapset saavat syödä siitä sitten kaikkea. Kun se on ihan erillään "tavallisista" ruoista niin ei tarvitse pelätä esim. jonkun ottavan samalla ottimella jotain ruokaa joka sisältää vaikka maitoa tai kalaa sillä seurauksella, että tarvitsisi pahimmassa tapauksessa tilata ambulanssi paikalle! Kommentoikaa ajatusta...
 13. Hei kaikki Sotungissa juhlineet!! Meidän vuoro juhlia siellä ensi kesänä. Nyt kauniina ja nöyränä pyyntönä pyytäisin ideoita sekä kuvia. Tuntuu kuin pää olisi ihan tyhjä... :-/ Kaikki ideat siis ovat tervetulleita, koskivat ne sitten koristeluja, pöytien järjestelyä ihan mitä vain, laittakaa kaikkea rohkeasti tulemaan!!
 14. Kannanpa minäkin korteni kekoon. Eli minulla myös kaaso raskaana, mutta hänellä laskettuaika reilusti ennen häitä. Olemme sopineet hänen kanssaan suoraan, että pyydän toisen kaason lisäksi. Syitä on itseasiassa kaksi: - Toinen on tietenkin pieni vauva, josta ei vielä voi tietää miten nukkuu, onko terve (toivottavasti!) ja tietenkin paljon muita asioita joihin ei vielä voi varautua. - Lisäksi kaasoni, joka on myös paras ystäväni, muuttaa kohta toiselle paikkakunnalle. Eli on järjestelyjen kannalta helpompi, että minulla on läheempänä myös toinen kaaso joka on lähellä koko ajan. Tämä toinen kaasoni on serkkuni morsian johon olen alkanut tutustumaan paremmin viime aikoina. Hän tuntuu jotenkin luonnoliselta valinnalta...
 15. Yritin etsiä mutta en löytänyt ketjua jossa olisi ollut ideoita "Rakkautta on..." aiheeseen. Kaikki mahdolliset ajatukset ja kuvat ovat tervetulleita!