-...-

Rouva
 • Content count

  1104
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -...-

 1. En mä kakunkoristeista tiedä, mutta mä juon nyt punkkua.
 2. Kannattaa varautua siihen, että jos juhlat ovat kovinkin kaukana vihkimisestä, vieraat eivät välttämättä ota hommaa ihan tosissaan. Tai sitten meillä oli vaan tyhmiä vieraita. Meillä oli siis juhlat 2,5kk vihkimisestä. Saatiin paljon kommentteja tyyliin "eihän ne mitkään oikeat häät ole" ja ihmetystä juhlavasta pukeutumisestani (kukapa nyt häihinsä pukeutuisi). Saadaan näitä sivulauseessa heitettyjä piikkejä vieläkin, vaikka juhlista on jo yli puoli vuotta. Yksi häissä ollut koulukaveri on menossa naimisiin, joten muiden vieraiden mielestä "on ihanaa päästä vihdoinkin oikeisiin häihin".
 3. ^ Mun mielestä sun suunnitelmat kuulostaa todella hyviltä! Mä itse huomasin, että alkoi olla todellinen uhka, ettei mun toiveita kunnioitettaisi polttareiden suhteen. Niinpä mun "polttarit" oli hauska ilta kolmen läheisen ystävän kanssa (joista kaksi ei siinä vaiheessa tiennyt mun menevän naimisiin siitä viikon päästä). Mentiin huvipuistoon, tehtiin ruokaa, laulettiin karaokea ja tanssittiin aamuun asti baarissa. En kaivannut mitään muuta. Ehdottomasti sinulla on oikeus suunnitella ja järjestää polttarisi! Luutuneet kuviot romukoppaan!
 4. En pidä sormuksia aina. En edes suurimpaa osaa ajasta. Kuljin yli 25 vuotta ilman sormuksia, eikä yksi avioliitto muuta sitä asiaa, että inhoan sormuksien tunnetta sormessani. Kotona ollessa en pidä niitä koskaan (tai harvoin, jos ovat unohtuneet sormiini), muualla usein, mutta en läheskään aina. Suhtaudun huumorilla kyselyihin avioliittoni tilasta, kun kuljeskelen maailmalla ilman sormuksia... Mutta yksi paikka, jossa minulla on AINA sormukset, on baari. Ne pitävät ei-toivotut lähentely-yritykset kaukana!
 5. ^ Joku on tainnut "vähän" vetää herneen nekkuunsa... En minäkään pidä sellaisesta ajattelusta, että tietty summa rahaa on liian vähän häälahjaksi. Jokainen antaa sen verran kun lystää, vaikka 0 euroa. Mutta jr:ltä ystävällisesti tiedustelisin, että kuinka tästä ketjusta saa sellaisen käsityksen, että ihmiset kuvittelevat rahan takaavan onnen?
 6. Täällä myös palattiin viikonloppuna Gardajärveltä. Aivan mahtava paikka, suosittelen lämpimästi! Tukikohtamme oli Gardan kylä, josta oli hyvä tehdä reissuja järven alueelle ja Venetsiaan. Verona on myös todella lähellä. Maisemat olivat hienot, ja Malcesinen kylästä pääsee vaijerihissillä 1800 metrin korkeuteen ihastelemaan vuoria vielä vähän lisää. Miinusta säästä, aurinkoa piisasi mutta lämpö oli minulle liikaa. Ja elokuu todellakin on italialaisten ja ilmeisesti saksalaistenkin lomakuukausi, joten populaa piisasi, etenkin Venetsiassa. Mutta kyllä sinne aina sekaan mahtuu!
 7. Minulle kävi juuri näin. Olisi pitänyt pitää tyhmä suu vain kiinni tai valehdella.
 8. Ei ole totta, mä olen nähnyt ihan samanlaista unta! Ihmettelin vain, että ollaanko me nyt sitten muka naimisissa, kun en muista tapahtumasta mitään...
 9. Ei tule ohjelmaa, ei. Jos ohjelmaa spontaanisti syntyy juhlan aikana, niin siitä vaan. Isäni aikoo ainakin pitää puheen ellei sitten jänistä. Meille tulevat kaverit erikseen iltajuhliin, ja sinne tulee musiikkia ja yhteen huoneeseen Singstaria. Nämä yhdessä boolin kanssa riittäköön!
 10. Repesin tälle, koska itselläni kävi ihan sama mielessä, ennen kuin luin lapun vähän tarkemmin. Kylmä hiki meinasi nousta otsalle, kun ajattelin että entisiä heiloja alkaisin listaamaan...
 11. No ei todellakaan ole pakko ryöstää ketään! Koko ohjelmanumero on niin kulunut juttu, että hohhoijaa. Ryöstäköön kaasot toisiaan, jos niin kovasti haluavat... Ikävä kyllä minullakaan ei ole mitään niksiä tuohon toiseen kysymykseen. Olisi vaan parempi, että tekisitte sulhasen kanssa kaasoille _erittäin_ selväksi sen, että ketään ei ryöstellä. Siis vääntäkää asia vaikka rautalangasta, jos epäilyttää yhtään!
 12. Niinpä niin, niin minäkin ennen kuvittelin vanhempien tekevän. Olin kuitenkin hiljattain häissä, joissa pyöri vielä 24-01 aikaan yöllä pieniä lapsia vanhempineen humalaisten häävieraiden seassa. Että olisiko kuitenkin syytä vääntää rautalangasta vanhemmille pyyntö lasten poistumisesta, silläkin uhalla, että joku tuntisi älyään loukattavan. Ei tuo asia nimittäin tunnu olevan mikään itsestäänselvyys ihan kaikille äideille ja isille.
 13. Ihan kun mun näppikseltä!!! Ei meidänkään häissä ole "mitään". Ei edes sitä kakkua! Voi vierasparkoja!
 14. Koska en koe kirkon siunausta avioliitollemme millään tavoin tarpeellisena. Sulhanen kuuluu kirkkoon, minä en.
 15. Punainen kellohame, valkoinen yläosa ja punainen bolero.
 16. Meille tulee vihkimiseen paikan päälle kummankin vanhemmat. "Virallisiksi" todistajiksi tulevat molempien isät.