Jump to content
Naimisiin.info

satu83

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

satu83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on ainakin yks tuttu valokuvaaja (harrastelija-sellanen mutta ihan kaikki tarvittavat vehkeet löytyy ja ei edes velota älyttömiä...) joka on noita kuvia huomenlahjaks ottanut... Niin ja varmasti on valokuvausliikkeitä jotka ottaa noita kuvia pyynnöstä. Ei muuta kun rohkeesti vaan kysymään jos ei ole valmiina sellasille jo hintoja. Olisko jollain ideoita mitä vois antaa gootille huomenlahjaks...? Jotain korua tms. Haluisin pikkusen panostaa siihen mutta ihan älyttömiin hintoihin ei oo mahdollisuutta. Vaikee keksiä miestä miellyttäviä juttuja.
  2. Todennäköisesti meillä on tuttu valokuvaaja juhlissa joten kuvaaminen käy miten sovitaan. Mulla olis haaveissa ulkokuvaus mutta kun noista talvisäistä ei koskaan tiedä... Jotain persoonallisempaa haluaisin sen kuvauksen suhteen. Mutta ihan viralliset studiokuvat meiltä varmaan jää pois. Korkeintaan jos kuvaajan kotona käydään kuvattavana, sillä kun on tavallaan kotistudio.
  3. Meille oli molemmille itsestäänselvyys että talvella mennään naimisiin. Kävin viime joulun alla kaverin kanssa Mäntsälässä joulumaassa ja siellä oli sen paikallisen puutarhaopiston tms oppilaiden näytetöitä. Kaverille sanoin että haluan talvihäät ja katseltiin yhtä kukkalaitetta joka oli musta tosi kaunis. Mies tosin siinä vaiheessa puuttui vielä. Mies halus tän vuoden joulukuussa naimisiin mutta itse suunnittelin helmikuuta 2008. Puhuttiin ja tultiin siihen tulokseen että joulukuussa 2008 on sopiva aika. Siirtyi siis aika reippaasti eteen päin. Miehen toiveesta joulukuussa ja mä sain toiveeni läpi ton vuoden suhteen. Värit meidän häissä tulee olemaan aika pitkälti viininpunaista, valkoista ja hopeaa. Kynttilöitä tulee ainakin ja paljon! Muut koristukset on vielä vähän auki. Löydettiin aivan mielettömän kauniit kynttilänjalat yhdestä kynttiläkaupasta. Niitä pitäis alkaa hankkimaan... Juhlapaikalle tulee ulos ulkotulia ja jäälyhtyjä ainakin. Ja yks paikka joka silmää miellytti on ihan järven rannalla. Mä oon jo itemielessäni hehkutellut ajatusta että miltä se talvella näyttää...
  4. Minä kuulun kirkkoon mutta mies erosi siitä muutama kuukausi ennen kun tavattiin. Mulle oli tärkeä asia että saisin mennä naimisiin kotipaikkakuntani kirkossa ja vihkijänä olis sama pappi joka on ollut mulla rippipappina ja äitini siunannut ja haudannut. Mies itse tosin otti puheeks että liittyisi kirkkoon meidän häiden takia. Pohdittiin myös maistraatti-vaihtoehtoa mutta päädyttiin tohon kirkkoon. Ja mä olen itse tyytyväinen meidän päätökseen.
  5. Onhan tuolla mahdollisuus katsoa se tuolta sivuhistoriasta mutta epäilen että ei varmaan ole niin utelias että alkaisi selvittää oonko kirjoittanut ja millä nimimerkillä. Toki kerron jos tahtoo tietää.
×
×
  • Create New...