ShsAutumn

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About ShsAutumn

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 05/14/87

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Rovaniemi
 1. Oi täällä on tällanen ketju!! Mä olen toooosi kiinnostunu Itävallasta ja haluan ehdottomasti lähteä sinne vielä joku päivä! Eniten mulla kiehtoo ne (kuulemma) ihanat maisemat: ALPIT! Sitten kun matka tulee ajankohtaiseksi, kohteena luultavasti on Wien Pitäisi mies saada vielä vakuuttuneeksi, että meidän kannattaisi lähteä sinne häämatkalle Hän olisi enemmän jonku Thaimaan puolella, mutta mulla ei kauheesti innosta se..
 2. Täällähän ollut hiljaista Tervetuloa LaBamba! Hyvä se on olla aikaisin liikenteessä niin ei tarvi stressata sitten niistä asioista
 3. Heipparallaa! Täällä ei kauheesti mitn uutta, paitsi Pikantti on nyt varatty juhlapaikaksi ja ollaan ihan tyytyväisiä valintaan. Hääpuvusta ei ehkä tulekkaan sellaista kuin alunperin olin suunnitellut, aloin nimittäin miettiä, että mitä jos se olisikin punainen valkoisin somistein eikä toisin päin!? En tiedä vielä varmasti, katsellaan Palleriinalle ja Jennille voimia viime hetkiin saakka!
 4. HääHIDAS ehdottomasti!
 5. jennimk1: Ihanat polttarit varmasti oli! Mutta ompa kyllä inhottava tilanne sulla siellä! Symppiksia täältäkin! Palleriinako se kyseli et millon meidän häät on...? Meidän häitä juhlitaan lauantaina 2. elokuuta Vihkiminen on kirkossa klo17. Ei malta odottaa enääää!!!
 6. Niin ja eilen sitten varasin kirkon! <3
 7. Pitää tännekin vissiin ilmoittaa, että häämme aikaistuvat! Ne siis ovat 2.8.2008 Jos joku haluaa lukea/vierailla, mun hääpäikky on tuolla 2009-osastolla nimellä Tahtomiset 7.2.2009. Ei voinu enää muuttaa tota otsikkoa enkä halua laittaa uutta päikkyä kun kaikki tekstit on siellä vanhassa, mutta eipä tuo kai haittaa vaik olenki "väärässä" paikassa Siellä siis tuoreimmat ja vähän tuoreemmat uutiset häistämme!
 8. Oi! jennimk1, häämatka kuulostaa ihanalta! Pääsisipä itsekin heti häiden jälkeen..mut luultavasti ei, vasta 2010 syksyllä. Minkä hintainen matka teille tulee, jos saa kysyä? Olen laittanu vaikka ja minne tarjouspyyntöjä hääjuhlaa varten tänne Kajaaniin nyt kun meillä vaihtuikin tää paikkakunta. Ihan hyviä vaihtoehtoja onkin tullut esille, mutta vielä ei olla käyty katsomassa mitn paikkoja niin ei voi sanoa varmaksi mikä valitaan. Mutta menu per hklö liikkuu siinä 20e tuntumissa ja siihen kuuluu sit kaikki tarjoilut, siivoukset, liinat, astiat jne.. Hyvällä mallilla on suunnittelu kuiten, että ei tässä paniikkia Hyvät vkonloput teille kaikille!
 9. Moips kaikille! Mulla on ollu vähän väliä täällä käymisessä joten pitää taas ilmoitella itsestäni Joo eli meillä luultavasti vaihtuu hääpaikaksi Kajaani, kun voi olla, että hääpäivä siirtyy jo aikaisemmaksi! Ja ollaan miehen kans puhuttu, että ne jotka meistä välittää niin ne tulee Rovaniemeltä asti tänne! Ja eipähän tarvi pitää isoja häitä, pääsee halvemmalla Sormuksenkin siis olen jo löytänyt, mutta vielä ei olla sitä ostettu. Hääpuvun mulle tekee ystävä joka osaa tehdä aivan ihania pukuja! Hyvällä tuurilla häistä selvitään tonnilla ja siihen jos joku häämatkan tyyppinen päälle, niin ei tuu kalliiksi! Kunhan saamme toisemme, se on tärkeintä!
 10. Misse, ihanaa että sait sen puvun! Meillä ei oo vielä mitn hankittuna...mutta toisaalta onhan tässä aikaa (ellei pv yhtäkkiä muutu ) Sormuksen olen löytänyt ja haluaisin pian ostaa sen, että juuri sellaisen myös saan minkä haluan! Se on ihana, sellainen valkokultainen jossa 14 timanttia (tais olla 0,08 karaatia) ja eri muotoinen kuin tavallinen pyöreä sormus. En osaa selittää, mutta ihana se on!! Eikä todellakaan kallis, vaan 235e! Ja miehellekkin kuulemma se käy hyvin hinnan puolesta. Niin tosiaan! Tänään mies pamautti mulle, että mitä jos aletaan yrittämään pikkukakkosta heinäkuussa kun esikoisemme täyttää vuoden! SIIS..ohhoh! Kyllä mä toisen vauvan haluan, mutta kyllä tää naimisiinmeno pitää hoitaa eka, siitä haluan pitää kiinni!
 11. Mä oon alkanu miettiin, et vois melkeen maistraatissa mennä naimisiin ja sit pitää seurakunnalla siunaamistilaisuuden ja hääjuhlan vaik seur pvnä niinkuin mun ystävä teki: heillä oli eilen perjantaina maistraatissa virallinen osuus ja tänään AIVAN IHANA hääjuhla omassa seurakunnassa Oli niin kaunis tilaisuus ja ihan yhtä kristillinen/hengellinen kun kirkossa vihkiminen! Mutta mielipiteensä kaikilla Luultavasti kuitenkin häämme on silloin 7.2.09, en vain malta odottaa enää...
 12. Ihana juttu Misse kun sait sen puvun, oon kyl onnellinen sun puolesta kun se on niin hieno ja varmasti sopii sulle! Millon aijot varata kirkon?? Mie varmaan tässä keväällä sitten, tuskin 7.2.09 on kauheaa tunkua kirkossa?? Luulen, et 14.2. on sitten enempi vihittäviä.
 13. Heipparallaa! Oon pari päivää kahminu ideoita netistä häitä varten ja puvustakin on idea valmiina, ELI: olkaimeton valkoista satiinia oleva puku jossa yläosassa lila kaitale ja helmassa samaa lilaa oleva halkio, tulee IHANA! Kaveri tekee sen mulle ilmaseksi, ostan ite vaan kankaat ja muut tarvikkeet. Miehelle tehdään samasta lilasta kraka jota mun puvussa tulee olemaan Ei malta odottaa!!
 14. Misse, todellakin! Äkkiä tekin päivä valitsemaan, että päästään kunnolla HÖSSÖTTÄMÄÄN!! ;D Mie olen sormusta miettiny itelle (miehelle ei siis tule uutta sormusta, kihlasormus vain kiillotetaan). Löysin yhen tosi kivan valkokultasen jossa on timantteja eikä hintaa ollu ku 235e! Et ei paha Jos rajana sormukselle pitäis sen 250e niin jäis muuhunki rahaa :
 15. Heips! Minäkin olen Kajjjaanissa asuva ja naimisiin mennään 7.2.09, mutta häät pidetään Rovaniemellä koska kaikki sukulaiset ja ystävät asuupi siellä Olisi kuitenkin kiva saada teiltäkin ehdotuksia talvihäihimme, joten jos teitä Kajaanissa vihittäviä ei haittaa, jään seuraamaan ideoitanne häihinne