AnRi

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About AnRi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nyt on tosi kyseessä! Bestman on hukassa puheensa kanssa, ja tarvittaisiin nyt kipeästi auttavaa sananpartta, jotta homma luiskahtaisi käyntiin! Onko kellään hyvää vinkkiä mistä lähteä liikkeelle? Aiheita? sivustoja, joista voisi käydä vakoilemassa mallia... ?
 2. Meillä myös vihreä teema, ja olen itsekin tuskaillut vihreän kartongin kanssa. Lopulta päädyin Tiimarin tummanvihreään, vaikka se nyt ei ihan sitä ollut mitä olisin halunnut. Kello kuitenkin käy, ja jotain pitää saada aikaiseksi esimerkiksi kutsujen väkertämisen kanssa... Todella hyviä ideoita täällä! Itse olen ajatellut, että riisin sijasta meillä heitettäisiin koivunlehtiä. Pöydille sammalta ja mietin myös jo esille tullutta raeruohoa/ohraa kivoihin astioihin. Kaikenlaista kivaa saa luonnosta heinäkuussa kehitettyä! Pitää kehitellä uusia juttuja ;D
 3. Ihania ideoita löytyi paljonkin! Meillä häät vasta edessäpäin, mutta silti paljon on suunniteltu. Luultavasti erikoisin juttu meidän häissä on häätanssi, joka on Metallican Nothing else matters, jonka kaaso soittaa kitaralla ja laulaa. Teemana on metsänvihreä, maalta kun ollaan ja mies vielä metsähommissa. Hyvin paljon tulee olemaan metsään liittyvää koristelua (mm. sammalta pöytiin) ja tienviitat tehdään puusta, johon sitten poltetaan nimet. Paljon tehdään itse, tosin askartelut vielä alkuvaiheessa... Kameroita pöytiin ja vieraskirjaan olen ajatellut laittaa jokaisesta vieraasta kuvan/kuvia, ja saavat itse sitten kirjoitella terveisiään. Paljon pitäisi vielä ideoida ja ennen kaikkea toteuttaa! Hääpuku pitäisi tehdä, mulle tulee valkoinen yksinkertainen puku, jossa helmassa tummanvihreä kaistale. Teeman mukaisesti...
 4. Meillä on ongelma koiravanhuksen kanssa hääpäivänä. Koira ei ole koskaan, ikinä, milloinkaan ollut missään hoitolassa tai vastaavassa ja muutenkin hyvin vähän kodin ulkopuolella. Kaikki koiravahdiksi kelpaavat ovat kutsulistalla. Yksi vaihtoehto on, että koira viedään isän äidille häiden ajaksi, jolloin sitä voisi käydä päästämässä ulos ja pitämässä sille hiukan seuraa. Tarhaan koiraa ei voida laittaa, sillä on meille on tulossa pihahäät ja seurallisena karvakuonona se haluaisi mukaan sotkemaan ihmisten vaatteet. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä, mitä vanhan rouvan kanssa tehdään.
 5. Itse olen suunnitellut laittavani pöytiin kertiskameroita, joilla vieraat sitten saavat ottaa kuvia mielensä mukaan. Liikaa kameroita ei tietenkään jaella, sillä kukaan ei jaksa niitä häiden jälkeen kehittää! Lisäksi bestmanin ja kaason varaan jää varmastikin paljonti kameroiden käyttöön innostaminen, että niitä sitten tosissaan käytetään. Valokuvaus ei jää ainoastaan näiden kertiskameroiden varaa, vaan olen ollut yhteydessä Muurlan Opistoon, jossa opiskellaan mm. valokuvausta. Jospa sieltä saisin hieman halvemmalla opinnoissaan jo pidemmälle ehtineen opiskelijan. Ammattivalokuvaajan palvelut ovat hintavia, mutta varmastikin useimmiten laadukkaita. Kalliiksi niistä tekee kaikenlaiset maksut oman työnsä lisäksi. Ymmärrän sen täysin, mutta kaikilla ei ole varaa pro-kuvaajaan. Uskon, että kavereiden/sukulaisten valjastaminen kuvaajaksi onnistuu myös. Kukin taapertaa tyylillään!
 6. Mulla on myös ongelma erään lapsuudenystävän kanssa. Ollaan siis tunnettu reippaasti toistakymmentä vuotta, mutta ei juurikaan olla enää tekemisissä. Jutellaan, jos törmätään, mutta siihen se sitten jääkin enkä ole häntä tavannut puoleen vuoteen... Olen miettinyt pääni puhki, että miten tällaisessa tapauksessa toimitaan; jossain määrin tuntuu "turhalta" kutsua häihin, mutta toisaalta velvoittaako pitkä yhteinen historia? Miehenikään ei juuri ole milloinkaan ollut tekemisissä ystävänäni kanssa, plus vielä se, ettemme kumpikaan voi sietää ystäväni uutta miestä... :-/ Olisiko ideaa, miten tällaisissa tilanteissa toimitaan? Kellään samanlaista tilannetta?