lapsetus

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About lapsetus

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me ilmaisimme selvästi kutsussa, että haluamme tarjota aikuisten illan.Lapsia olisi parhaillaan voinut tulla muuten 40 , joka olisi ollut aivan liikaa, tilat rajalliset. Tai jos olisimme kutsuneet myös lapset, olisimme joutuneet rankalla kädellä karsimaan vieraslistaa, mikä ei tuntunut ainakaan kivalta. Aika hyvin ihmiset ymmärsivät, kun kyselivät, sanoimme rajallisen tilan ja ettei lapsia voi talvella ulkona "juoksuttaa". Kuulimme kyllä selän takaa, et kaikkia se ei miellyttänyt, mutta se on heidän häpeänsä, jos sen takia juhlamme väliin jättivät, oli nimittäin todella hyvät juhlat ja on varmasti myös muutkin siitä kuulleet! Ja se on kyllä totta, et TEE PÄIN TAI TOISIN; KAIKKIA EI VOI MIELLYTTÄÄ!!!!!Tuntuu vaan niin tyhmältä, kun vieraat heti ajattelevat omaa napaansa, eivätkä arvosta hääparia sen vertaa, et niillä voi olla syynsä rajauksiin, tuskin kukaan kiusallaan ketään kutsumatta jättää.
 2. Kyllä pientä kriisiä pukkaa, kun oikein asiaa miettii. Olin uniikki maailmassa, ennen nimen vaihtumista ja nyt en enää ole.Vähän se mietityttää, samalla odotan innolla uusia papereitani.Äkkiä kai sitä tottuu uuteen nimeen.
 3. Rahoja ei missään nimessä käytetä elämiseen. Niillä ostettiin uudet astiat, vähän Iittalaa ja Savoniaa niinsanotusti "parempia" astioita. Sänky, lamppuja, pieniä kodinkoneita(entiset 10 vuotta vanhoja, alkaa mennä rikki)sen sellaista.
 4. Me tehtiin just tuo youtube:n juttu ja oli SUURI MENESTYS! Ensin tanssittiin normaalisti omaa häävalssiamme ja sit se levy olevinaan jäi junnaamaan paikalleen ja loppui. Sit alkoi toi Sirmix a´lot biisi ja hyvin meni.Yleisö tykkäs kovasti, meidän piti tanssia se uudelleen vielä myöhemmällä!
 5. Meillä minä ort., mies lut. ja ortodoksisessa menimme naimisiin 020208. SUOSITTELEN lämpimästi!!!! Olen himojännittäjä yleensä, mut nyt tilanne oli niin hieno ja läheinen(vieraat ympärillä) et en jännittäny ollenkaan. Kuoro kannattaa ottaa, tekee tilaisuudesta ainutlaatuisen ja juhlavan. Kruunut todella hienot. Ja voin sanoa et ei ole pitkä.Meidän toimitus kesti 45min ja siinä ajassa vieraat jo onnittelivat meidät. Pappi piti hiukka turhan pitkän puheen, joten lyhemmällä puheella ei kestäisi tuotakaan. Luterilainen vihkiminen ei ole mitään ortodoksisen rinnalla!Siis KANNATTAA mennä ortodoksisessa!
 6. Meille tulee varmaan näin: Yhteistä elämää on vietetty jo kymmenkunta vuotta, ethän peittoja tai lakanoita meille osta suotta. Sänkymme vanha raihnainen, on aika uusia se. Sänky hankala on kuljettaa ja lahjapöytään sijoittaa, joten toivomme lahjamme rahana, ettehän pidä sitä pahana. Astioita me uusitaan, ja moccamaster tarvitaan, niistä lahjalista, löytyy Sokkarista.(Sokokselta)
 7. Meillä annetaan vieraille pieni valkoinen kello, jossa on mietelause. Vieraat voi soittaa kelloja kun tulemme kirkosta ulos.
 8. Itse olen uniikki ja ollaankin mietitty pidänkö nimeni häitten jälkeenkin.Tavallaan haluaisin, koska sukunimeäni ei ole Suomessa kuin meidän jäljellä olevat sukulaiset eli 5 minun lisäkseni. Se on suojattu nimi. Mieheni kyllä mietti jos hän ottaa sen nimekseen, mut sit pitäis myös lasten nimet 3kpl vaihtaa, aikamoinen homma. Eikä meillä poikia ole, joten suku ei jatkuisi kuitenkaan.Ja mikäs se minä olen nimen pelastamaan, jos sitä ei muutkaan ole tehneet.