Jump to content
Naimisiin.info

menyasszony-08

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

menyasszony-08's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä kutsuja tehtiin 90 kpl. Kutsun kannessa oli meidän kuva, tilattiin Ifolorista. Kutsujen kannet (sisälsi kuoret) 75€ Sisäsivut 22,5€ Kutsu-tarrat 4€ Nauha löytyi kotoa (rippijuhlistani jäänyt) Postimerkit 60€ Eli yhteensä 161,5€, josta kutsun hinnaksi tuli sitten 1,8€.
  2. Onko kellään kokemusta pidennyksestä aika laineilevassa tukassa? Itselläni oli joskus muutama lisäkeraita päässä, mutta ne törrötti aivan liian suorina päässä. Voikohan lisähiuksiin vaikka ottaa permanentilla laineita?
  3. Tuli mieleeni, että siskoni häissä, joissa olin kaasona, oli aika kivasti järjestetty lahjakorttien ja rahojen paikka. Lahjahuoneeseen oli morsiusparin toivomuksesta ostettu postilaatikko, jossa oli heidän etunimet ja yhteinen sukunimi kaiverrettuna laattaan. Opastimme sitten vieraita, että sujauttaa postilaatikkoon lahjakortit. Vieressä oli lisäksi kirjekuoria ja kynä, jos rahat oli pelkästään tai lahjakortissa ei ollut keneltä se on. Illalla sitten veimme postilaatikon turvaan. Ja postilaatikolle on siis myöhemmin käyttöä avioparin uudella omakotitalolla.
×
×
  • Create New...