Jump to content
Naimisiin.info

kalaranta

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kalaranta's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. kalaranta

    Kertakäyttökamerat

    Meillä oli kertakäyttökameroita häissämme. Suosittelen kaikille kertakäyttökameroita hankkiville seuraavaa... Kannattaa laittaa jotain opastusta millaisia kuvia haluatte, vaikka ruonomuotoon tai muuten hauskalla tavalla ilmaistuna. Ja jos haluatte lapsille tekemistä, tehkää kuvauslista. Siinä menee ainakin aika rattoisasti kun yrittää bongata toivottuja tilanteita... halauskuva, kakkukuva, kuva pöytäseurueesta, kuva parista, levein hymy, villein tanssi tai mitä nyt mieleen juolahtaa, niin että kuvaajan mielikuvituksellekin jää tilaa. Itseäni ainakin harmitti kun en tätä tehnyt. Nyt maksoin itseni "kipeäksi" kuvista missä ei ollut päätä eikä häntää... Meillä kävi niin että kuvia räpsivät lähinnä lapset ja vaikkakin hauskojakin kuvia tuli, sellaisia kuvia tuli kuitenkin ihan liikaa missä näkyi jonkun selkä, kengät tai ei edes pysty arvaamaan mitä kuva esittää... Filmin teettäminen, vaikkakin kameran halvalla saisikin, tulee paljon hintavammaksi kuin digikuvien.
  2. kalaranta

    tuliko rakkulat varpaisiin ?

    Eipä tullut! Ostin apteekista sellaisen rakonestopuikon ja holvasin sitä jalkoihin rakkoherkkiin paikkoihin. Toimii ja suosittelen!
  3. kalaranta

    Suomalaista häämusiikkia

    Minä kasailin finnhits-helmiä Paula Koivuniemeltä/Luotan sydämen ääneen/Kun kuuntelen tomppaa/Jos konduktöörin nait (tosi "hilpee" biisi muuten), Katri Helenalta/katson sineen taivaan, Agents/Sinä vain, Freeman/ajetaan tandemilla, Irwin Goodman, Matti ja Teppo/Kaiken takan on nainen ja esim. Jean S:llä on paljon covereina näitä helmiä... Tässä muutamia tärpiksi... ;D
  4. En tiedä liekö vastaavaa ideaa on täällä jo esitelty, mutta meillä oli vieraslahjana/hääkarkkien sijasta auringonkukansiemenpussit, jotka askartelin itse. Auringonkukansiemenet liimasin käsintehdystä paperista olevan "pussukan" väliin. Kartongin keskellä oli leikattu lipare minkä väliin siemenpussukka tuli. Tässä lipareessa luki rakkaus kasvaa. Teksti kartongin yläosassa luki: rakkaus on kuin siemen, hoida sitä niin se kasvaa ja alaosassa oli: Kiitos että vietit päivän kanssamme + nimet. Toivottavasti ensi kesänä (viimeistään)laitetaan rakkaus kasvamaan... En tiedä saakohan tästä kukaan selvää...
  5. Meidät kuvattiin kirkon jälkeen juhlapaikalla. Siihen oli kaksikin syytä: halusimme nähdä toisemme hääpäivänä vasta kirkon sakastissa ja hääjuhlapaikkamme oli niin upeassa maalaismiljöössä että halusimme meidät kuvattavan siellä. Kuvauksen ajaksi bestmanit järjestivät juhlaväelle ohjelmaa (monivalinta kysymyksiä meistä), joten vieraat eivät tunteneet itseään hyljätyiksi. Ohjelmaa järjestettiin myös sen takia että valokuvaajamme saisi työkennellä rauhassa meidän kanssa ja saisimme rauhassa keskittyä kuvattavana olemiseen ilman uteliaita katseita ja omilla kameroilla räpsiviä vieraita. Tämä järjestely sujui ihan loistavasti!
×
×
  • Create New...