Jump to content
Naimisiin.info

einju

Rouva
  • Viestit

    135
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by einju

  1. Meikkaajista:

    Olisiko kellään kertoa kokemuksia joka olisi jo käynyt meikissä joko:

    * Uniquussa

    * Soulwomanissa jollain muulla kuin Virpillä

    Mun pitäis ehkä vaihtaa meikkaajaa kun ei aikataulut oikeen napsu. Kertokaa siis ihmeessä jos on kokemuksia! :girl_impossible:

    Minä kävin Uniquussa Riikalla meikattavana ja olin kyllä tyytyväinen. Meikki säilyi hyvänä koko päivän, mitä nyt puuteria piti välillä lisätä, mutta sehän on ihan normaalia. En nyt sen tarkemmin osaa kertoa kokemuksia, mutta tyytyväinen olin! :girl_smile:

    muoks. Luin ketjua vähän taaksepäin ja hoksasin, että tuosta paikasta oli muutakin juttua. Itsekin vähän sattumalta eksyin tuonne häämeikkiin ja -kampaukseen. Olin aika myöhään liikenteessä (vissiin maaliskuussa varasin ajan ja häät oli heinäkuussa) ja soiteltiin vain jotain paikkoja läpi, joilla oli edes jonkinlaiset nettisivut ja hinnastot. Edullisen hinnan puolesta päädyin sitten tuonne, ja siitä on tullut vakipaikkani. :)

  2. Tuolla häissä, missä minä olin, morsian sai siis käyttää sisävessaa, mutta muut eivät. En tiedä syytä tällaiseen järjestelyyn, ja kyllä itsekin kävin sisävessassa. Ja kyllä kai siellä muitakin saattoi käydä, mutta jostain olen saanut päähäni, että vieraiden olisi pitänyt käyttää ulkovessoja. Toivottavasti en nyt ihan puhu omiani. :girl_haha:

  3. Minäkin olen ollut vieraana Varjakan kartanossa pidetyissä häissä. Mielestäni paikan miinuspuolia on juurikin se, että kaikki vieraat eivät mahdu samaan tilaan, sillä rakennuksessa on useita pieniä huoneita. Itse istuimme hääparin viereisessä huoneessa, emmekä silti nähneet heitä kunnolla. Osa vieraista istui todella kaukana, enkä usko, että sinne kunnolla kuuli edes mitään puheita yms. Toisaalta, jos vieraita ei ole kovin paljon, tuo ei varmaan ole niin suuri ongelma. Ja tietysti jokaisella on omat mieltymyksensä tilan suhteen. Piha-alue oli kiva ja siitä olisi varmasti pystynyt nauttimaan enemmänkin, jos sää olisi ollut lämpimämpi. Ulkolavalla voisi varmaan järjestää yhteistä ohjelmaa paremmin kuin päärakennuksessa, jos vain sää sallii. Paikassa oli myöskin ainoastaan ulkovessat (sisällä oli yksi vessa, mutta sitä ei jostain syystä olisi saanut käyttää), jotka tosin olivat ihan siistit.

  4. Herättiin hotellilla puoli yhdentoista aikaan, kun huoneeseen tuotiin aamiainen. Syötiin aamiaista, minä enemmän, lievästä krapulasta kärsivä mies vähemmän. :D Luovutettiin huone kolmen maissa ja ajettiin mun porukoiden luo hakemaan häälahjoja. Katsottiin myös häävideo (serkkuni kuvasi vihkimisen, sekä otteita juhlasta aamuyöhön saakka) ja naurettiin vatsalihaksemme kipeiksi. Kotimatkalla taidettiin hakea jotain roskaruokaa ja illalla käväistiin vielä miehen porukoilla, muistaakseni.

  5. Mitään isompaa töppäystä ei sattunut, mutta kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitellusti. :)

    - Aikaa valokuvaukseen jäi vain tunti, kun ei oltu tajuttu ajatella, että siirtyminen kuvauspaikalta kirkkoon vie aikaa puoli tuntia, joten itse kuvaukseen ei jää niin paljon aikaa. Kuvista tuli kuitenkin ihania, joten tämä kämmi ei jäänyt harmittamaan.

    - Kirkossa valokuvaaja ei tiennyt, missä morsian odottelee ennen vihkimisen alkua, joten tästä ei ole ollenkaan kuvia. Sulhasen odottelusta sentään on.

    - Illan aikana juhlaohjelman järjestys vähän muuttui, kun pitopalvelu oli laittanut kahvit tarjolle oletettua aikaisemmin. Tästä ei kuitenkaan aiheutunut mitään ongelmia, tuskin kovin moni edes huomasi tätä, vaikka meillä olikin pöydissä illan ohjelman runko.

    - Kaaso unohti malja-/onnitteluleikissä mainita sulhasen sisarukset (morsiamella ei ole sisaruksia, joten niitä ei tarvinnut mainita).

    - Meillä oli ulkona valokuvaustuokio, jossa palkattu valokuvaaja otti kuvia tietyistä henkilöistä. Silti lähes jokaisessa kuvassa joku katsoo väärään kameraan, kun muutkin vieraat ottivat kuvia. Tämäkään ei mikään iso juttu ole, mutta vähän otti päähän, kun nimenomaan haluttiin palkatulta kuvaajalta kunnon ryhmäkuvat.

    - Unohdettiin ottaa ryhmäkuvat, joissa olisi ollut sulhasen ja morsiamen kummit. Tämä vähän harmittaa.

  6. Meille tulee oma pöytä, mutta melko lähelle sitten vanhemmat sekä bm & kaaso. En halua mihinkään isoon pöytään, koska a. haluan kahdenkeskistä aikaa tuoreen aviomieheni kanssa (mikä EI tarkoita sitä, että kökötämme koko illan omassa pöydässämme :P) b. kokisin sen hankalaksi lähteä konkoilemaan pois omalta paikalta ison puvun kanssa, kun istuu pitkän pöydän keskellä.

  7. Hotellihuoneessa, jossa yövymme myös edellisen yön. Otettiin tuo hotellihuone nimenomaan sen takia, että meillä on kampaaja ja meikkaus Oulussa, jonne on meiltä matkaa pari kymmentä kilometriä. Ajateltiin laittautumisen jälkeen mennä ottamaan kuvia myöskin Oulussa sijaitsevaan puistoon, joten ilman hotellihuonetta olisi pitänyt ajella ensin kaupunkiin, kotiin pukeutumaan ja taas uudelleen kaupunkiin ottamaan kuvia ja sitten vielä toiseen naapurikuntaan, jossa on vihkiminen ja juhlat.

×
×
  • Create New...