Jump to content
Naimisiin.info

Ulde

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ulde's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tuossa jo yhteen paikkaan tästä bändistä vastailin eli toistan vaan, että oli meidän häissä 14.6. ja olimme erittäin tyytyväisiä koko hommaan ja kaikki sujui niinkuin pitikin ja sulhanenkin soitteli bändin kanssa yhden kipaleen. Erinomainen hääbändi, koska soittavat niin laajalla skaalalla musiikkia ja ovat ammattitaitoisia + kommunikointi helppoa joko emaililla tai puhelimitse. Ottaisimme uudelleenkin!!
  2. Ulde

    Tuusula

    Kiitos palautteesta, Nonna-Marie. ;D Kiva kuulla että on tullut varattua mukava paikka, varsinkin kun en ole sitä vielä itse nähnyt. Toivottavasti ensi viikolla pääsee paikanpäälle katsastamaan. Kannattaa siis varata koko viikonlopuksi. Eikun sitten pitopalvelua hankkimaan seuraavaksi... :
  3. Ulde

    Tuusula

    Nyt sitten saatiin varattua Väinölä - puhhuijaa... Eli kokemuksia kyseisestä paikasta, olisin kovasti kiitollinen plussista ja miinuksista että tietää varautua ja toivottavasti ennakoida/välttää sudenkuopat
  4. Ulde

    Tuusula

    Joo toiveissa olis juhlia alkukesästä. Mun suosikkiviikonloput on 7.6. ja 14.6 mutta tiedä häntä onnistuuko :-[ No, kirvestä ei vielä ole heitetty kaivoon... Tuntuu vaan että ennenkun paikka on hanskassa on ihan turha miettiä mitään muutakaan. Millaisia kokemuksia on Onnelasta? Tulossa on muutama englantilainen vieras ja olis kiva kun olis jotain perinteistä ja aika privaattiakin eli onko Onnelassa vilinää muutenkin häiden aikaan???
  5. Ulde

    Tuusula

    No nyt tuli paniikki! Me ollaan vasta suunnittelemassa hääpaikkoja ja näyttää siltä että paikat olisi pitänyt varata jo kuukausia sitten. Onko niin että nyt on vene missattu ensi kesältä Tuusulan lähialueiden suhteen? Kertokaahan kokemuksia kuinka kauan ennen on pitänyt varata. Onko kukaan tuplabuukannut sokkona ja käynyt sitten myöhemmin katsomasa ja valinnut?? Asun ulkomailla ja on hieman hankala päästä paikan päälle tutustumaan hetimmiten.
×
×
  • Create New...