Jump to content
Naimisiin.info

jennitys

Rouva
  • Viestit

    6777
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by jennitys

  1. Näyttelijä Christina Ricci kihlautui - katso kuvat massiivisesta sormuksesta!

    1288537155680.jpg
    @Parisa / Splash News
    Julkaistu: 2.2.2013 13:04
     

    Us Weekly -lehden mukaan Christina Ricci on kihlautunut poikaystävänsä James Heerdegenin kanssa.

    Näyttelijätär paljasti sulhasensa kosineen pari kuukautta sitten.

    Christina ja James tapasivat Pan Am -sarjan kuvauksissa, ja heidän suhteestaan tuli julkinen vuosi sitten helmikuussa.

    Kaunis näyttelijä esitteli massiivisen kokoista timanttisormustaan viikonloppuna Los Angelesissa. Lähikuvasta voi nähdä, kuinka muuten sirossa sormuksessa on kolme valtavaa timanttia.

    Kyllähän sitä kehtaa esitellä.

    32-vuotias Christina on aiemmin ollut kihloissa näyttelijä Owen Benjamin kanssa, mutta purki kihlauksen vuonna 2009. Tuolloin hän paljasti ihannemiehensä olevan hauska ja älykäs, jonka seurassa hän viihtyisi.

    KUVA: @Parisa / Splash News
    1288537155712.jpg
    KUVA: @Parisa / Splash News
    1288537155741.jpg

    IS

  2. Palladiumkoruissa on lähemmäs 100% palladiumia, kuten hopeassakin (tyyliin 92,5%), kullassa on usein 14K eli 52,5% kultaa. Aika iso ero.

    Mulla on palladiumsormukset. Tykkään kovasti muuten, mutta ehkä tuo väri saisi olla vaaleampi. Ainakin joissain valoissa näyttää ihan (vaalealle) teräkselle. Rodinoidut korvakoruni sen sijaan näyttävät jalometallille, kauniille, vaalealle, sädehtivälle. Niihin verrattuna sormukset on jotenkin arkisia ja tummia.

    Jep, ja 14K kulta on muuten 585/1000 eli 58,5% on kultaa ja loput seosaineita.

    Palladiumin Suomessa leimattavat pitoisuudet jo mainittiinkin eli niitä löytyy montaa eri.

  3. ^ Riippuu varmaan katsojan silmästä miltä näyttää, mutta kyllä mä näen eron aikamonen julkkiksen, jonka sormukset tässäkin kerjussa on esitelty, sormuksien ja tuollaisten hopea zirkoni sormusten välillä. Ja tuo linkkaamasi Johanna Tukiaisen sormus linkki nyt on ihan täyttä skeidaa. En sano mitään Johannan sormuksne hinnasta (kun kivestä en tarkemmin tiedä), mutta se on lähes takuuvarmasti Kultakeskuksen Kohinoor-malliston sormus eikä suinkaan linkin väittämä Kultajousen zirkonisormus.

  4. Ihmettelen Alluren tavoin myös kovasti, ettei täällä naikkareissa näytä olevan kovin monia hänen asiakkaitaan.

    Tarkkasen palvelu on jotain aivan uskomattoman hyvää - olimme mieheni kanssa päiväkausia aivan fiiliksissä. :girl_smile:

    En voi enää kuvitellakaan, että asioisin muualla kuin Tarkkasella.

    Epäilen, että Tarkkasella on palvelu muuttunut niistä ajoista kun te olette siellä sormuksianne teettäneet, ellette sitten löytäneet mieleistä mallia valmiista malleista. Oma kokemukseni on, että mieleinen täytyy löytää valmiista malleista, eikä Tarkkanen ollut millään lailla halukas keskustelemaan vaihtoehdoista valmiskokoelman ulkopuolelta.

    Mulla on ainakin syksyltä/talvelta 2009/2010 hyvin positiivinen kokemus Tarkkasesta. Teetimme hänellä sekä minun että mieheni vihkisormukset. Aloitimme molemmissa tapauksissa sormusten suunnittelun siitä, että katselimme heidän valmiita mallisormuksiaan ja lähdimme niiden pohjalta ideoimaan meidän sormuksiamme.

    Minun sormukseni oli ehkä helpompi, koska minulla oli hyvin tarkka visio siitä mitä sen pitää olla. Näin ollen valmiista sormuksist katselimme vain istutustapaa, josta olin kahden vaiheilla.

    Mieheni sormus sen sijaan kehtieltiin muutaman tapaamiskerran jälkeen niin, että katselimme erilaisia vaihtoehtoja ja ideoita ensin Tarkkasen valikoimista. Sitten katselimme vielä mieheni kanssa kotona netissä sormusmalleja ja tulostimme kivat mukaan. Niiden kuvien kanssa juttelimme Mikan kanssa ideoista ja tämänkin jälkeen jäimme vielä muhittamaan ajatusta. Kotona sitten piirsimme loppujen lopuksi mieheni kanssa sormuksen kuvan ajatustemme pohjalta ja sitä loppujen lopuksi lähdettiin sitten toteuttamaan. Lopputuloksesta tuli aavistuksen erilainen kuin alkuperäinen suunnitelmamme oli, tämä tosin oli meidän hyväksymämme ratkaisu Mikan antaman ehdotuksen pohjalta. Olemme olleet molemmat tyytyväisiä omiimme sekä toistemme sormuksiin!

    Mutta yleensäkin kultasepän valitsemisesta, kun teettää sormuksia. Kannattaa katsella eri kultaseppien töitä ja mennä paikkaan, jonka sepän "käsiala" miellyttää. Eri kultasepillä on hyvin erilaiset tyylit tuotteissaan. Joidenkin valmistamat tuotteet ovat "rouheampia" kuin toisten taas "pikkusievempiä" jos näin voisi kuvialla. Ja toinen on tietysti itse kultaseppä varmaan edes turha sanoa, että jos tuntuu, ettei yhtään kohtaa sepän kanssa juttu, niin turha teettää hänellä mitään. Lopputuloksesta tulee suuremmalla todennäköisyydellä onnistunut, jos tekijä ja teettäjä puhuvat samaa kieltä.

×
×
  • Create New...