jennitys

Rouva
 • Content count

  6706
 • Joined

 • Last visited

About jennitys

 • Rank
  VIP
 • Birthday 02/15/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  pk-seutu

Recent Profile Visitors

1415 profile views
 1. @pampam no kyllä mulla sitten se oli, koska muistelisin viestimäärän kieppuneen jossain 10000 nurkilla. Voisinkohan saada vaikka sen 5000 merkityksi, kun tykkäsin VIPistä
 2. Mitkä oli aiemmin VIPiin oikeuttava viestimäärä? Jos se on 10000, niin sitten se olisi oikea määrä viestejä. Mulla on meinaan kutina että olin ihan hiljattain sen määrän ylittänyt, mutta viestienmäärää en muista yhtään.
 3. Ruptsin prinssi Carl Philip kosi Sofia Hellqvistiä tällaisella:
 4. Näyttelijä Christina Ricci kihlautui - katso kuvat massiivisesta sormuksesta! @Parisa / Splash NewsJulkaistu: 2.2.2013 13:04 Us Weekly -lehden mukaan Christina Ricci on kihlautunut poikaystävänsä James Heerdegenin kanssa. Näyttelijätär paljasti sulhasensa kosineen pari kuukautta sitten.Christina ja James tapasivat Pan Am -sarjan kuvauksissa, ja heidän suhteestaan tuli julkinen vuosi sitten helmikuussa. Kaunis näyttelijä esitteli massiivisen kokoista timanttisormustaan viikonloppuna Los Angelesissa. Lähikuvasta voi nähdä, kuinka muuten sirossa sormuksessa on kolme valtavaa timanttia. Kyllähän sitä kehtaa esitellä. 32-vuotias Christina on aiemmin ollut kihloissa näyttelijä Owen Benjamin kanssa, mutta purki kihlauksen vuonna 2009. Tuolloin hän paljasti ihannemiehensä olevan hauska ja älykäs, jonka seurassa hän viihtyisi. KUVA: @Parisa / Splash NewsKUVA: @Parisa / Splash NewsIS
 5. ^ Eivät ole onttoja.
 6. ^ sillä taas ei ole mitään tekoa nikkeli versus palladium asian suhteen. Keltaisuutta määrittää valkokultaseoksessa käytetyn palladiumin määrä. Jos sitä on alle 140/1000, niin seos on kellertävä.
 7. Halle Berry ja Olivier Martinez menivät kihloihin. Tässä Hallen sormus:
 8. Drew Barrymore kihlautui poikaystävänsä Will Kopelmanin kanssa
 9. Britney Spears ja Jason Trawick ovat menneet kihloihin. Tässä Britneyn tuore sormus:
 10. Jep, ja 14K kulta on muuten 585/1000 eli 58,5% on kultaa ja loput seosaineita. Palladiumin Suomessa leimattavat pitoisuudet jo mainittiinkin eli niitä löytyy montaa eri.
 11. Niina Backmanin os. Heralan vihkisormusta voi kurkata täällä
 12. ^^ Noi Tara Reidin sormukset kyllä nyt sitten taas näyttää ihan halppissormuksilta, juuri kun pääsin sanomasta! En sitten tiedä johtuuko kuvan heikosta laadusta vai mistä!