jennitys

Rouva
 • Content count

  6776
 • Joined

 • Last visited

About jennitys

 • Rank
  VIP
 • Birthday 02/15/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  pk-seutu

Recent Profile Visitors

1675 profile views
 1. Ruptsin prinssi Carl Philip kosi Sofia Hellqvistiä tällaisella:
 2. Näyttelijä Christina Ricci kihlautui - katso kuvat massiivisesta sormuksesta! @Parisa / Splash NewsJulkaistu: 2.2.2013 13:04 Us Weekly -lehden mukaan Christina Ricci on kihlautunut poikaystävänsä James Heerdegenin kanssa. Näyttelijätär paljasti sulhasensa kosineen pari kuukautta sitten.Christina ja James tapasivat Pan Am -sarjan kuvauksissa, ja heidän suhteestaan tuli julkinen vuosi sitten helmikuussa. Kaunis näyttelijä esitteli massiivisen kokoista timanttisormustaan viikonloppuna Los Angelesissa. Lähikuvasta voi nähdä, kuinka muuten sirossa sormuksessa on kolme valtavaa timanttia. Kyllähän sitä kehtaa esitellä. 32-vuotias Christina on aiemmin ollut kihloissa näyttelijä Owen Benjamin kanssa, mutta purki kihlauksen vuonna 2009. Tuolloin hän paljasti ihannemiehensä olevan hauska ja älykäs, jonka seurassa hän viihtyisi. KUVA: @Parisa / Splash NewsKUVA: @Parisa / Splash NewsIS
 3. ^ Eivät ole onttoja.
 4. ^ sillä taas ei ole mitään tekoa nikkeli versus palladium asian suhteen. Keltaisuutta määrittää valkokultaseoksessa käytetyn palladiumin määrä. Jos sitä on alle 140/1000, niin seos on kellertävä.
 5. Halle Berry ja Olivier Martinez menivät kihloihin. Tässä Hallen sormus:
 6. Drew Barrymore kihlautui poikaystävänsä Will Kopelmanin kanssa
 7. Britney Spears ja Jason Trawick ovat menneet kihloihin. Tässä Britneyn tuore sormus:
 8. Jep, ja 14K kulta on muuten 585/1000 eli 58,5% on kultaa ja loput seosaineita. Palladiumin Suomessa leimattavat pitoisuudet jo mainittiinkin eli niitä löytyy montaa eri.
 9. Niina Backmanin os. Heralan vihkisormusta voi kurkata täällä
 10. ^^ Noi Tara Reidin sormukset kyllä nyt sitten taas näyttää ihan halppissormuksilta, juuri kun pääsin sanomasta! En sitten tiedä johtuuko kuvan heikosta laadusta vai mistä!
 11. ^ Riippuu varmaan katsojan silmästä miltä näyttää, mutta kyllä mä näen eron aikamonen julkkiksen, jonka sormukset tässäkin kerjussa on esitelty, sormuksien ja tuollaisten hopea zirkoni sormusten välillä. Ja tuo linkkaamasi Johanna Tukiaisen sormus linkki nyt on ihan täyttä skeidaa. En sano mitään Johannan sormuksne hinnasta (kun kivestä en tarkemmin tiedä), mutta se on lähes takuuvarmasti Kultakeskuksen Kohinoor-malliston sormus eikä suinkaan linkin väittämä Kultajousen zirkonisormus.
 12. Sofi Oksasen vihkisormus on nähtävissä Tillanderin facebook -sivuilla. En osaa sieltä tänne kuvaa tuoda, mutta hyvin näyttävä sormus on kuvan perusteella kyseessä!
 13. Epäilen, että Tarkkasella on palvelu muuttunut niistä ajoista kun te olette siellä sormuksianne teettäneet, ellette sitten löytäneet mieleistä mallia valmiista malleista. Oma kokemukseni on, että mieleinen täytyy löytää valmiista malleista, eikä Tarkkanen ollut millään lailla halukas keskustelemaan vaihtoehdoista valmiskokoelman ulkopuolelta. Mulla on ainakin syksyltä/talvelta 2009/2010 hyvin positiivinen kokemus Tarkkasesta. Teetimme hänellä sekä minun että mieheni vihkisormukset. Aloitimme molemmissa tapauksissa sormusten suunnittelun siitä, että katselimme heidän valmiita mallisormuksiaan ja lähdimme niiden pohjalta ideoimaan meidän sormuksiamme. Minun sormukseni oli ehkä helpompi, koska minulla oli hyvin tarkka visio siitä mitä sen pitää olla. Näin ollen valmiista sormuksist katselimme vain istutustapaa, josta olin kahden vaiheilla. Mieheni sormus sen sijaan kehtieltiin muutaman tapaamiskerran jälkeen niin, että katselimme erilaisia vaihtoehtoja ja ideoita ensin Tarkkasen valikoimista. Sitten katselimme vielä mieheni kanssa kotona netissä sormusmalleja ja tulostimme kivat mukaan. Niiden kuvien kanssa juttelimme Mikan kanssa ideoista ja tämänkin jälkeen jäimme vielä muhittamaan ajatusta. Kotona sitten piirsimme loppujen lopuksi mieheni kanssa sormuksen kuvan ajatustemme pohjalta ja sitä loppujen lopuksi lähdettiin sitten toteuttamaan. Lopputuloksesta tuli aavistuksen erilainen kuin alkuperäinen suunnitelmamme oli, tämä tosin oli meidän hyväksymämme ratkaisu Mikan antaman ehdotuksen pohjalta. Olemme olleet molemmat tyytyväisiä omiimme sekä toistemme sormuksiin! Mutta yleensäkin kultasepän valitsemisesta, kun teettää sormuksia. Kannattaa katsella eri kultaseppien töitä ja mennä paikkaan, jonka sepän "käsiala" miellyttää. Eri kultasepillä on hyvin erilaiset tyylit tuotteissaan. Joidenkin valmistamat tuotteet ovat "rouheampia" kuin toisten taas "pikkusievempiä" jos näin voisi kuvialla. Ja toinen on tietysti itse kultaseppä varmaan edes turha sanoa, että jos tuntuu, ettei yhtään kohtaa sepän kanssa juttu, niin turha teettää hänellä mitään. Lopputuloksesta tulee suuremmalla todennäköisyydellä onnistunut, jos tekijä ja teettäjä puhuvat samaa kieltä.