Beda

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Beda

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Timanttikorvakorut. Hyvä maku sun miehellä Gish, mulla oli Pohjalaisen Muistot -setti häissä käytössä. Sai kehuja monelta.
 2. Mun sormuksessa on Lupaus X&X pvämäärä Vihkiin laitetaan ...sinetöity pvämäärä ja samalla kihlaan lisätään noi "jatkumopisteet"
 3. Mä olisin halunnut sellaista espanjalaisen perunamunakkaan tyylistä perunalisäkettä mutta eivät ruenneet tekemään. Juustolla kuorrutettuna tietty. En tiedä, onko sitten isolle porukalle mahdollista esim. uunissa paistaa.
 4. Meille ei seuraavia elementtejä: -hääkaarta -tylliä -huntua ja tiaraa -sukkanauhan etsintää -vuokaruokia -"hääkarkkeja" tms. ylisöpöä vieraille annettavaa -tekokukkia -pröystäilyä tai muuta hienostelua ja sipistelyä
 5. Mardille pieni vinkki, että mä löysin limenvihreitä lasikivien muotoisia pehmeitä "löllyköitä" maksi makasiinista. Nyt vaan riippuu, että mikä sulla on niille käyttötarkoitus. Mut nuo kävisi esim. ruukun pohjalle.
 6. Minulla kihlasormus on kokoa 15. Vihkisormus tulee samankokoisena.
 7. Meillä myös ylläolevan mukaisesti. Molempien äidit ja me itse.
 8. Meillä ykköstoiveena häämatka seuraavana keväänä ja lisäksi laitamme infoon maininnan lahjalistasta. Ei runoja yms. Tietenkin tärkeintä on saapuminen paikalle jne.
 9. Meillä oli vanhempien ja sisarusten kesken todella pienimuotoiset kihlajaiset. Ajateltiin, että häät juhlitaan kunnolla.
 10. Kyllähän se on aina ollut mielessä, että naimisiin menen. Syyt hmmm.... ei ainakaan taloudelliset. Kait se on se rakkaus ja sitoutuminen ihan virallisesti.