- MEF

Rouva
 • Content count

  1432
 • Joined

 • Last visited

About - MEF

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Paikkakunta
  Tampere

Recent Profile Visitors

2248 profile views
 1. Kalleushan riippuu ihan siitä että mikä se pääruoka on, pelkästään hintoja ei voi vertailla. Astiat, tarjoilu ja liinat myös korottaa hintaa. Ja osa iso osa viesteistä on niin vamhoja ettei oo mitenkään vertaillukelposia... Ja tietysti sijainti vaikuttaa kans.
 2. Ajattelin toteuttaa tämän sitte meidän tytön 2v juhlissa. Jos kaveriksi laittaa marjoja ni ei mee ihan överiksi. Aikuisvieraille vähän monipuolisempaa vaihtoehtoa tarjolla.
 3. @Natte-15 Hihii, ompa ihanan persoonallinen kimppu.
 4. @pinni33 se on ilmeisesti nun vanha ettei toimi enää tai sitte liittyy jotenki uudistukseen.
 5. Voin myös suositella Juha Kinnusta näin juhlien jälkeenkin
 6. Pitäisin kihlaa mutta se ei oo raskauden jälkeen menny sormeen
 7. Vakoilumuseossa (Tampere) mm. polttariporukoille tarkoitettu valheenpaljastustesti Vakoilumuseon Valheenpaljastustestistä on tullut suosittu ohjelmanumero polttareihin. Käyttämämme valheenpaljastin on alunperin terroristien paljastamiseen kehitetty stressianalysaattori. Testi on osoittautunut hyvin luotettavaksi. Voitte etukäteen lähettää omia kysymysehdotuksia (max 10 kpl) tai käyttää museon valmista kysymyssarjaa. Muotoile kysymykset niin, että niihin voi vastata monisanaisesti (ei vain kyllä/ei). Huomautamme, että karkeiden ylilyöntien kohdalla sensuuri iskee. Testistä annetaan mukaan raportti. Valheenpaljastustesti edellyttää ennakkovarauksen. Lisätietoja http://www.vakoilumuseo.fi/fi/ohjelmaa-polttarit-tyky-yrityksille-lapsille-kulttuuri/polttarit-tampere-valheenpaljastin-valheenpaljastustesti/
 8. Eikö cafe provence ollu mukana siinä suomen paras leipomo ohjelmassa?
 9. Ihanaa että kuitenki jääny hyvät fiilikset vaikka ennuste ei ollu niin hyvä.
 10. Waude! Tosi hienot ja persoonalliset kutsut.
 11. Siinäpä on vastoinkäymisiä kerrakseen... Toivottavasti asiat käy parhain päin. <3 <3 Kieltämättä tossa on kyllä tragikoomisia piirteitä.
 12. Jos ruokailu on klo 14 tai 15 ni pitäis kyllä jotain iltapalaakin mun mielestä olla. Varsinki jos ei lopu viimeistään klo 22 ja siitä pääse suoraan syömään. muoks. T. läski
 13. Joo, se tämän viikon puju oli kyllä aika kamalan näkönen. Jotenki halpa barbie mekko. Parit on kyllä ollu ihanan symppiksiä. Kyllä mua olis ottanu päähän jos 3 kuukautta ennen häitä joku olis sanonu että pitää vaihtaa pukua ja varsinki jos ei etes omaan mieleen.