Jump to content
Naimisiin.info

Jula

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Jula's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ihana löytää muitakin, joille asiassa ei ole mitään erikoista, Itse laitoin kaasolle listan missä ovat muutamat ihmiset, joiden toivoisin olevan mukana ja yksi niistä on miespuolinen. Edellä mainitussa on jo kaksi asiaa, joille rakas mieheni pyöritteli silmiään, nimittäin se että itse laitan listan kavereiden yhteystiedoista kaasolle ja ettei se ollut täynnä vain naisia. Kaverit vaan ovat eri puolilta ja eri vaiheista elämää, joten haluan varmistaa että oleelliset henkilöt kutsutaan. Ei ole helppoa tämä naimisiin meno :.
  2. Tietää ja en yllättyisi jos joskus kävisi itsekin paikalla lueskelemassa.
  3. Jula

    Talvihäät (yhdistetty)

    Kirkko on varattu 9.2.2008 ja valmistelut ovat jo mallillaan. Lähipiirin ainakin saimme yllätettyä talvihäillä . Kesähäitä suunniteltiin, mutta sopivaa ajankohtaa ei meinannut löytyä, joten puoli vitsillä ilmaan heitettiin talvihäät. Eipä mennyt kauaa kun molemmat innostuivat asiasta! Bonuksena tietenkin se että kerrankin miesten ei tarvitse hikoilla puvuissaan. Toiveissa olisi tietenkin valkea maa ja paljon kynttilöitä ja roihuja. Jotenkin pitäisi vaan samalla keskittyä opiskeluun eikä vain häiden miettimiseen :.
  4. Isäpuoli oli heti juonessa mukana, äiti toipui hetken aikaa omista mielikuvistaan (kuvitteli että valmistumme ensin ja sitten hoidetaan häät) ja sen jälkeen on ollut täysillä mukana, isälle kerroin puhelimessa ja reaktio oli pelkästään positiivinen. Sulhasen vanhemmilla onkin sitten ollut enemmän sulattelemista häiden ajankohdasta, vieraiden määrästä ja juhlien luonteesta johtuen. Ehkä se on hyvä kuulla mahdollisista ongelmista heti niin osaa ratkaista ne jo valmiiksi . Seurustelua takana reilu neljä vuotta ja kihloissakin on jo ehditty olla muutama vuosi, joten sinänsä kenellekään ei ollut yllätys, että häät tulevat eteen jossain vaiheessa.
×
×
  • Create New...