Jump to content
Naimisiin.info

elera

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kuopio

elera's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä haluaisin miehelleni kaksi sormusta, koska mielestäni se on tasa-arvokysymys, että kummallakin on selvä merkki avioliittoon sitoutumisesta. Kihlautuminen on tänä päivänä menettänyt sen verran merkitystään ettei sitä kunnioiteta samalla tavalla kuin avioliittoa. Tahdon, että kun joku katsoo mieheni vasenta nimetöntä, ei jää kyseenalaiseksi onko hän VAIN kihloissa vai ihan naimisissa asti. Mielestäni on mahtavaa, jos miehenikin suostuisi vielä tähän toiveeseen. Hänen mielestään se on kuitenkin "homomaista".... ihan outoa...
  2. Uups. Kun luin muutamia noista niin tuli sellainen olo, että huhhuh kun mun puku on kallis!! Teetätän pukuni ompelijalla, joka hommaa kaikki tarvikkeet (tilaa ne englannista). Minun ei tarvitse muuta kuin käydä sovittamassa. Työ maksaa 750e ja lisäksi materiaalit ja kankaat yhteensä 350 e. Teetetylle puvulle tulee siis hintaa 1100e eikä siinä ole edes mitään superkalliita materiaaleja kuten pitsiä tms. Noh, toivottavasti on hintansa väärti. Onko kellään kokemuksia tämän hintaluokan ompelijoista????
  3. elera

    Kihlajaiset?

    Tietenkin pidimme kihlajaiset!!!! Se tuli heti automattisesti kihlattuni suusta kun kosin häntä: "Koska pidetään kihlajaiset?" Kumpikin tiesi, että häihin olisi vielä pari vuotta, joten oli selvää juhlistaa tätä ihanaa päätöstä! Ja kellä sitä olisi vastaan ylimääräisiä lahjoja? Saatiin monitoimikonetta, ompelukonetta, digiboksia, lakanoita, arabianastioita, hopeaottimia ja kullattua ruusua. Mikäs siinä! Vietimme kihlajaiset noin kuukauden päästä kihlauksestamme. Ensin oli perhekihlajaiset, joissa perheemme kohtasivat. Perhekihlajaisissa oli paljon kukkia, toivelahjoja ja notkuva kakkupöytä. Paikalla noin 15 henkilöä. Viikko siitä pidimme kaverikihlajaiset, joihin kutsuttiin kaikki kaverit, jotka eivät vastustelleet baari-iltaa. Kaverikihlajaisissa oli paljon skumppaa, coctailmuonaa ja vähän kukkia. Paikalla noin 7 henkilöä. Kihlajaisista kokosimme kihlajaisalbumin, johon laitettiin valokuvia, kortteja, runoja, muistoja ja vieraskirjaa!
×
×
  • Create New...