Sini Vuokko

Rouva
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Sini Vuokko

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Suomi
 1. Voi ei, juuri kun luulin löytäneeni meille juhlapaikan, niin kaikki viikonloput tälle vuodelle varattu Kyseessä siis Pispalan haulitehdas. Eli on siis tosi suosittu paikka. Voi että mä oon epätoivoinen, mulla on viimenen oljenkorsi Hatanpään kartano, sitten loppuu keinot. Siitä kellään lisätietoja, lähinnä hinta nyt alustavasti kiinnostaa.. Mulla oli toi Haiharan kartano alustavasti varattuna, mutta taidampa perua sen. Sisällä siellä en vielä ole käynyt, mutta jos tosiaan ovat tarkkoja aikataulujen suhteen sekä sitten vielä taidetta täytyy alkaa varjeleen, niin ei kiitos. Eli meillä siis hakusessa a-oikeudeton paikka vaikka nyt alkaa tuntua, ettei se alustava suunnitelma Finlaysonin Palatsista huono ollutkaan vaikka sielläkin ne huonot puolet ovat.
 2. ja se vielä, että mikähän mahtaa olla haulitehtaan vuokra tälle vuodelle?
 3. Onko kellään tuoreita kokemuksia Haiharan Kartanosta? Kävin tänään kuikuilemassa ikkunoista ja ihan kivalta näytti. Entäs löytyykö keltään sisäkuvia? Miten muuten avainten kanssa, onko joku saanut avaimet jo perjantaina vaikka vuokra virallisesti alkaa lauantaina klo 08.00? Ja toisekseen, onko avaimet pakko palauttaa jo sunnuntaina klo 08.00. Tulee meinaan kiire siivouksen kanssa.. Ja tulee turhan kalliiksi vuokrata koko viikonloppu. Tulisko kellään mieleen ideoita juhlapaikkoihin, paikan täytyisi olla a-oikeudeton, Tampereella ja ruokailutilan pitäisi olla yhtenäinen noin 70-80 henkilölle. Soutupaviljonki oli ok, se on vaan vähän ankee, Villa Sofia ja Pikkupalatsi liian kalliita, haulitehdas taitaa olla jo täynnä (häät lokakuussa 2008, en kyllä ole varmistanut onko tilaa), Hatanpään Kartano liian kallis mikäli noin 1000 euron paikkavuokra pitää paikkansa. Koska häät on aika syksyllä, ei olisi väliä millainen piha on sillä ulkona ei varmaan tule oltua. Alkaa ideat loppua..
 4. Kyselin Palatsin boolista ja se kustantaa 18 euroa litralta, joku siitä kyseli. Minua mietityttää nyt bändi/ musiikki. Tuntuut vähän hassulta, että porukka istuu Talvipuutarhassa kun bändi soittaa ja varta vasten sitten lähtee aulaan tanssimaan tai katsomaan tanssia. Minusta luonnollista olisi, että vieraat voisivat omalta paikaltaan seurata bändiä ja tanssia. Sillä jos bändiä ei näe, niin samahan se sitten on vaikka musiikki tulisi levyltä. Se aula on nimittäin tosi pieni! Onko kukaan vienyt bändiä Talvipuutarhaan soittamaan ja tanssinut siellä? Ahdastahan sielläkin on, mutta... Toisekseen nyt on alkanut mietityttämään samaan aikaan muut juhlat. En haluaisi, että siellä pyörii toinenkin morsian Muulla juhlaväellä ei niin väliä. Meillä siis käsittääkseni vierasmäärän vuoksi koko alakerta varattuna, mutta mitäs jos yläkerrassa on pienet häät, eikös nekin sitten saa tulla alakertaan tai ainakin baaritiskille aulaan? Ja me hommataan kallis bändi ja yläkerran väki saa nauttia siitä ilmaiseksi mikäli musiikki miellyttää. Hieno homma jos siinä aulassa vedetään häävalssia ja sitten sinne tulee joku toinenkin morsian valkoisissaan tanssimaan. Nyt tää homma kyllä tökkii..
 5. Hihii, uusvanha "palatsilainen" tunkee mukaan keskusteluun.. Huvittavaa, olen aloittanut tämän ketjun vuonna 2005, silloin häihin varatut rahat tuhlattiin thaimaanmatkaan ja sen jälkeen on kaksi lastakin siunaantunut joten palstailu ja hääsuunnitelmat jäivät hetkeksi. NYT olisi vihdoin oikea aika juhlia! Palatsi varattu lokakuuhun 2008 ja vieraslista paisunut tuosta 30:sta mitä vuonna 2005 suunnittelin.. Peppi Pitkätossu, saanko kysyä mikä bändi teille tulee? Mahtuuko siihen aulaan bändi kunnolla ja vielä tanssimaan? Meillä alkaa suunnitelmat suurin piirtein kasassa, mutta toi bändihomma on vielä hakusessa. Toinen kysymys vielä boolista josta joku kirjoitti, minkähän hintainen se mahtaa olla? Me pähkäillään mitä juomia tarjotaan vai tarjotaanko mitään.
 6. Mona-Lisa, voisitko laittaa vaikka YV:nä vähän tarkempaa tietoa Silvasta. mm hintatietoja. Kiinnostuin paikasta, mutta nettisivut ovat aika kehnonlaiset. Meillä tulossa syyshäät joten sen puolesta paikka saattaisi olla hyvä. Paljonko teillä oli vieraita ja saako tilaan tuoda omat juomat? Entäs paikkavuokra ja mikä oli ruuan taso. Kaikki kiinnostaa
 7. Heips! Kyselen tästäkin ketjusta kokemuksia Villa Sofiasta kun omasta ketjusta vastauksia en ole saanut Meillä on hakusessa syksyksi juhlapaikka noin 70-90 hengelle.( olenkohan auttamattomasti liian myöhässä). Pikkupalatsi olisi aivan mahtava, mutta ihan liian kallis. Rustholli on meille varattuna, mutta se ettei sinne voi viedä omia juomia vähän harmittaa ja toisekseen, aika kallis menukin.. Muutoin on tosi kiva paikka, käytiin viime viikonloppuna se tsekkaamassa.
 8. Heips! Kertokaa FP:n varanneet minkälaisella budjetilla häitänne vietätte. Eli montako vierasta verrattuna hintaan. ( ei siis hääpukua sun muuta mukaan) Onko FP:ssa mahdollista järjestää kohtuuhintaisia häitä pienelle, noin 30 henkilön porukalle ruokaviinin ja kuoharin kanssa. 32 euron buffee menuu ilman juomia hirvittää.. Muuten paikka on iiihana..
 9. Onkokellään kokemusta hääjuhlasta Palatsissa? Ajatuksena olisi, että sekä vihkiminen, että ruokailu olisi Palatsissa. En ole vielä käynyt katsomassa paikkoja henk. koht, mutta netissä näyttää hyvältä. Tulossa olisi pienet häät, noin 30 vierasta.
 10. Moi! Onko kellään tallessa Irjalan makasiinin numeroa josta paikkaa voi kysellä? Hukkasin omani jonka sain kaupungin matkailuneuvonnasta! Kuulin, että täyttä on jo ensi kesäksi joten oliko kellään vinkkejä edullisesta paikasta Tampereen seudulla? Häät on loppukesästä 2004 **** Sainkin selville numeron ja viikonlopun varattua. Ensi kesäksi tuntui tilaa vielä olevan. Numero löytyy muuten puhelinluettelosta I:n kohdalta
 11. Moi! Meillä on myös suunnitelmissa Irjalan makasiini, onko kellään kokemusta talvihäistä kyseisessä paikassa? Suunnitelmissa olisi häät maaliskuussa. Mitä pitopalvelua olette Makasiinissa käyttäneet? Ajattelimme syöttää vieraillemme perinteistä karjalanpaistia jne. onko vinkkejä pitopalveluun? Makasiinilla ei varmaan ole omia astoita vai kuinka? Ja se vuokra, mitähän mahtaa nykyään olla? Niin ja onnistuisikohan makasiinissa itse vihkiminen, saisiko helposti järkättyä käytävän ja "alttarin" johonkin nurkkaan?