mayo

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About mayo

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Ullanlinna
 1. Suoraan sanoen v-ituttaa tällänen ihmisten jaottelu hyviin ja huonoihin. Mun mielestä se on ihan normaalia, että ottaa tarvitsemansa summan lainaa häitä varten. Ei jokaisella ole mahdollisuuksia säästää koko hääbudjettia. Haloo, jotkut kommentit täällä on niin hämmentävän suppeamielisiä. No, se on kyllä jokaisen keskustelufoorumin kirous. Eli me siis aloitamme avioliiton velallisina, summa selviää tässä pikkuhiljaa, riippuen paljon säästössä siinä vaiheessa on.
 2. Me pidettiin kavereille pienimuotoiset kihlajaiset, joissa tarjottiin jotain suolasta ja kuohuviiniä. Lahjaksi saatiin kukkia, viiniä ja häätanssikurssi Minun vanhempani järjestivät osalle sukua ja perhetutuille myöskin kekkerit. Oli tosi hauskaa! Ja joitain lahjojakin saatiin, vaikkeai kyllä hirveästi ootettu niitä
 3. Meille tulee reilu vuosi kihloissa, mentiin viime marraskuussa, ja häät on siis ensi vuoden ystävänpäivänä helmikuussa!
 4. Kiitoksia, pitääkin lähestyä paikkaa pikimmiten! Jännittävää!
 5. Hei kaikki! Olemme menossa naimisiin helmikuussa 09, ja etsiskelemme hääpaikkaa ensisijaisesti Helsingistä, mutta myös Vantaa-Espoo akseli käy. Tilan tulee olla sopiva myös itse vihkimiseen, sillä kaikki normaalisti kirkossa tapahtuva tapahtuu meidän tapauksessamme juhlapaikalla. Vieraita on tulossa n.100. Tilan pitää olla siis suorakaiteen muotoinen, niin, että jokainen vieras näkee kun astelen "alttarille" missä toimitus tapahtuu. Mikään ylitseampuvan merihenkinen ei sovi tyyliimme, eikä välttämättä myöskään kartanohenkinenkään... Omat juomat mukaan olisi plussaa... Tuleeko kellään mitään tunnelmallista talvihääpaikkaa mieleen? Kiitoksia jo etukäteen
 6. Olimme toukokuussa Prahassa ja saimme OK-matkoilta ****-tähden Mucha-hotellin kattosviitin normaalin huoneen hinnalla. Oli huippuihanaa! Kannattaa muistaa kirjoituttaa varaukseen taikasana "honeymooners"