AnnaH

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About AnnaH

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

455 profile views
 1. Meidän vihkipappimme Kristiina siunasi viime talvena ukkini ja tutustuimme silloin häneen. Hän on oikein mukava ihminen ja hyvä pappi. Kutsumme hänet sitten myös hääjuhlaamme, toivottavasti hän pääsee tulemaan.
 2. Todella ihanilta kuulostavat teidän suunnitelmat. No, meidän pieneen budjettiimme ei oikein sovi kaukomatkailu, joten lähdemme häämatkalle Tukholmaan. Olen aina halunnut käydä siellä, enkä ole päässyt, samoin laivallakaan en ole ollut niin tulee sit kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Tukholmassa olemme sitten yötä. Marraskuussa olisi tarkoitus varata tuo kaupunkiloma ja matkan toteutamme kesäkuun alussa.
 3. Meille tulee kutsut tällä mallilla. Yksinkertainen on kaunista!
 4. Parhaat häät, joissa olen ollut ei sisältänyt muita "leikkejä" kuin kimpun heiton ja sukkanauhan heiton. Häissä oli muuten todella hyvä tunnelma, oli tanssia, lauluesityksiä, pari puhetta ja toisiinsa tutustumista. Esim. jokainen vieras kertoi itsestään jotain (oli siis pienet häät). Sellaiset häät mekin haluamme, koska juhlamme eivät kestä muutenkaan myöhään. Jos ei leikkejä halua niin eihän niitä kukaan pakota ottamaan. Onnistuneet häät saadaan muutenkin aikaiseksi. Mutta jos leikkejä haluaa niin siitä vaan kunhan ne on mukavia, ei nolaavia....niitäkin on nähty...
 5. Olemme miettineet, että kutsuun tulis pätkä jostain meille tärkeästä suomenkielisestä rakkauslaulusta. Vaihtoehtoja on paljon...
 6. Kannattaa tutustua Oriflamen parfyymeihin. Niistä olen löytänyt omat suosikkini. Eclat ja uutuus tuoksu Believe. Jompi kumpi noista varmaan myös häätuoksuni... Ei liian raskaita tuoksuja. Oriflamella on hinta-laatusuhde kohdallaan.
 7. Minä rakastan sua -valssi. Tosin sen sanat on tehty vanhemmalle parille, mutta sävelmä on niin kaunis. Jos sen saisi instrumentaaliversiona... Vaihtoehtoja on niin paljon, vaikea valinta tulee olemaan. ???