Jump to content
Naimisiin.info

marjaaraaraa

Kaaso/avustaja
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä marjaaraaraa

  • Syntymäpäivä 03/22/1982

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Pori

marjaaraaraa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen itse miettinyt mitä vaatisin omilta kaasoilta jos joskus pääsen naimisiin asti.. Olen kova stressaamaan ja tekemään mahdottimia odotuksia. Ja en halusisi että kaasoni olisivat jotain viha miehiä varsinkaan häiden jälkeen.. no sen näkee sit heh
  2. Minulle kaason homma oli antoisaa vaikkakin stressaavaa mutta stressi oli ihan omaa vikaa.. morsian teki asioista tosi helppoja ja selkeitä ja sano mitä halusi..
  3. marjaaraaraa

    Teemana sydämet

    Voi vitsi ku kateeks käy ihmisiä kenellä on näin hyvä mielikuvitus.. näitä juttuja voi käyttää muuallakin ku vaa häissä.. kauniita!!
  4. marjaaraaraa

    Kaaso raskaana

    Ystäväni meni naimisiin maaliskuussa ja hänellä oli kaksi kaasoa.. minä ja neiti x joka sai juuri maanantaina suloisen tyttö vauvan... Polttareissa neiti x hoisi hienosti salassa hommansa ja sanoi että olisi kuskina niin päästäisi helpommalla ja ettei häntä haitannut se ja illammalla maha oli kipeä joten ei viitsinyt ottaa mutta oli menossa mukana ja häissä oli niin kova meno ja tohina etten edes huomannut asiaa ja ottihan hän muka"hörpyn" siideristäni.. eli kukaan ei huomannut mitään.. kuulimme vasta sitten myöhemmin pienestä tulokkaasta.. ja entäs sitten voi sitä olla mukana kaikessa häähumussa vaikka olisikin raskaana.. ei se mikään tarttuva tauti tai vamma ole...
  5. Olin ystäväni kaaso ja vaikka kuinka rakas hän onkin minulle en haluisi yksin ketään siihen hommaan. Minulla kävikin tuuri sillä sain kaaso kaverikseni energisen typyn jota en ollut ennen tavannut edes mutta tulimme juttuun todella hyvin. ÄLKÄÄ Pistäkö kaasoa yksin tekemään kaikkea. Morsian pääsee sillai helpommalla kun on ainakin kaksi kaasoa esim tulee tilanteita kun toinen ei pääse niin toinen mahdollisesti pääsee.. ja kahden on kivempi sopia polttareista ja hää leikeistä.. meillä oli vielä hyvä kun oli kaksi bm:ää komenneltavana ;D.. saatiin jakaa hommia kivasti.
  6. Meillä oli Polttareissamme "lelujen" esittelijä ja porukka nautti tästä todellakin. Kikki pääsivät/uskalsivat kokeilla ja koskea vehkeitä ja esittelija oli mitä parhain. Ja porukka Osti kiitettäväsi sitä tavaraa niin emme joutuneet maksamaan esittelijästä.. mutta kun budjettiimme kuului kaikkien ruoka niin tarjosimme sitä myös esittelijälle. ja morian sai ostaa itselleen pienen lelun.. pienen mustan jossa oli timantteja :.. Eli suosittelen todella jos vain ihmiset ovat yhtään sen tyylisiä!!
  7. Olin kaasona ystäväni häissä talvella ja iso osa tekemisistä oli keksittävä sisätiloihin koska ulos oli luvattu kovia pakkasia niin summaa tuli ja mökki johon tarvi mahtua n 10henkeä oli hankala löytää.. summakasi tuli n50egee /henkilö, joillekin se tuntui suurelta summalta. Mutta tärkeintä oli keksiä juttuja että kaikki osallistuisivat suurimpaan osaan ja kaikilla olisi hauskaa. ja lisääkin olisi saatu menemään pariin juttuun mutta raha oli rajallista...isoin meno erä oli se kun halusimme hurjapää morseimen kokeilevan jotain mitä ei ole aiemmin kokeillut joten pistimme neidin vesitornin katolle ja narua pitkin alas(muutkin halukkaat saivat kokeilla tätä).
×
×
  • Create New...