Trillian

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Trillian

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nauris näköjään löysi juuri sellaisen puvun, josta etsin kuvaa tähän ketjuun. Eli suuri, kiiltävä ja valtavat puhvihihat Sitten kaikki "liian paljastavat" (siis tyyliin napa näkyy tms)
 2. Perinteen mukaan morsiamen kotipaikkakunnalla - joka tosin on myös miehen kotipaikkakunta sekä nykyinen yhteinen asuinpaikka.
 3. Ehdottomasti talvi, valkeat hanget, pikku pakkanen, pimeä taivas, ehkä jopa suuria lumihiutaleita leijailee hiljalleen... (heh, saahan sitä haaveilla.. no toivon ettei nyt ainakaan ihan hirveä loskakeli ja räntäsade osu tuonne ensi helmikuulle) Ja kyllä tuo syksy ja ruska kuulostaa myös tosi ihanalle, mutta siinäkin on aika arpapeliä säiden kanssa. Syksy on muutenkin mun lempivuodenaikani!
 4. Tuo valkoinen huivi ei käsittääkseni ole edes mikään etikettivirhe, kielto koskee vain kokovalkoista, osa vaatetuksesta saa toki olla valkoista.
 5. Mantshurian kummut - aivan ihana häävalssi eikä kovinkaan usein kuultu!
 6. Voi elämä, että sitä osaakin olla nyyhky... Tuon Suvivalssin sanat kun luin niin tippahan siinä tuli linssiin, :'(, ei auttanut mikään. Ihana laulu! Häävalssi on myös toinen samanlainen itkettäjä. Yksissä häissä, joissa olin vieraana, häävalssi oli Mantshurian kummut. Todella ihana venäläinen romanttinen valssi. Valitettavasti en yhtään muista miten sanat menevät, mutta instrumentaaliversiona se taidettiin esittää sielläkin. Pienenä olin satavarma että minun häihini tulee Metsäkukkia tai Kulkurin valssi nimenomaan laulettuna versiona. Mieli on kyllä siitä muuttunut monesti...