Jump to content
Naimisiin.info

Hemskuli

Rouva
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Hemskuli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. meillä luki näin kutsun välissä olevassa info lapussa, jossa oli myös kaason ja bestmanin nimet ja puhelinnumerot ja opasteet juhlapaikalle ja kirkkoon yms... Lahjaa tärkeämpi on läsnäolonne. Mikäli kuitenkin haluatte muistaa hääparia lahjuksella, lahjalista löytyy osoitteesta http://www.naimakaupat.com. ahjalista on kuitenkin vain suuntaa antava. Vaihtoehtoisesti voitte myös keksiä/tehdä lahjan itse tai lisätä hääparin säästöpossun rasvakerrosta elämän kolhuja varten.
  2. Hemskuli

    Kutsutaanko pappi hääjuhlaan?

    Me ei kutsuttu pappia, koska emme olleet nähneet pappia koskaan aikaisemmin kun vasta meidän hääharjoituksissa ja sitten itse vihkimistilaisuudessa. Olisi tuntunut oudolta kutsua, sellainen ihminen meidän häitämme juhlimaan joka ei tunne meitä ollenkaan. Jos olisimme saaneet tutun papin, olisin kutsunut hänet juhliin.
  3. Hemskuli

    Viini häissä

    Itse menimme alkoon ja siellä sai kyllä hyvin palvelua. Tiesivät heti ehdottaa hyviä vaihtoehtoja kun kerroimme menun ja paljonko olemme valmiita maksamaan viinistä. Meillä tuli viiniä vasta iltapalalle, otimme pänikkä viinejä ja hyvin maistui häävieraille.
  4. Hemskuli

    Karpalobooli

    Meillä oli häissä tälläistä karpaloboolia: Ohje on suuntaa antava. Maun mukaan kannattaa säveltää sitten… - 1 l kivennäisvettä (Saskia), Lidlistä - 1 l (vähän reilu mahdollisesti) Karpalomehua Ocean Spray - 0,5 l Sprite - 0,5 l Ruchiania - 2,1 dl viunaa (80%) Spriteä lisäämällä saa lisää makeutta. Ruchiania lisäämällä kitkeryyttä/happamuutta. Makua lisätään karpalomehulla ja alkoholipitoisuutta lisätään lisäämällä viinaa! Hyvin maistui häävieraille ja hyvin päihtyivät! Sekaan laitettiin vielä isoja jääkuutioita, joissa oli puolukoita/karpaloita seassa. (vettä ja marjoja pakasterasiaan ja pakkaseen). Huomattiin myös sama mitä jo aiemminkin täälläkin on mainittu, että muut karpalomehut ei niin hyviä ku tuo Ocean Spray, vaikka onkin kalliimpaa, sitäkin parempaa!!!
×
×
  • Create New...