aliina84

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About aliina84

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Morsian rakastaa karaokea ja nyt kaipaisin tietoa löytyykö turusta karaokebaaria, missä saisi äänitettyä morsmaikun esityksen (muutama biisi sulhaselle, soitettais niitä sit häissä )
 2. Ollaan ajateltu, että meille ei tulisi varsinaista vieraskirjaa vaan meillä olisi ns. aikakapseli. Kaunis laatikko, johon vieraat saavat laittaa tekstiä tai mitä tahansa, mikä muistuttaa hääjuhlasta. Laatikon avaamme ensimmäisenä hääpäivänämme, ja näin saamme muistella ihanaa päivää. Kaason on tarkoitus kertoa asiasta juhlan alussa, kun vieraat odottelevat saapumistamme juhlapaikalle. Laitamme esille paperia ja kyniä.
 3. meillä häät Hirvilammella. Jos jollain on kuvia juhlista, olisin kiitollinen. Sais ideoita koristeluun ja erityisesti pöytien järjestämiseen...
 4. Kaasoni oli ollut mukana häissä, joissa hääpari oli kirjoittanut "kirjeen" annettavaksi papille. Kirjeeseen kumpikin laittoi ajatuksiaan rakkaudesta, tulevasta puolisosta, suhteesta yms. Toinen osapuoli ei tiennyt mitä toinen kirjoitti. Näin pappi sai käytettäväkseen henkilökohtaista materiaalia, mitä hän halutessaan saa käyttää tai olla käyttämättä! Musta kaunis ajatus ja aiommekin hyödyntää tätä itsekin. Vaikka sulholla ei kovasti kirjoittajan haluja olekaan, piti hänkin ajatusta hienona. Asiathan voi sanoa myös vähän vähemmin sanoin, - lyhyestä virsi kaunis!
 5. Uusimmassa Häät-lehdessä kerrotaan vihkityynystä. Onko kellään kokemusta tällaisesta? Haluaisin vihkimiseen jotain henkilökohtaista, mutta esim. ryijyn käyttö tuntuu ei-meidän näköiseltä vaihtoehdolta. Tyyny on musta ainakin helpompi pitää esillä myös jatkossa. Meillä on kaksi kissaa, jotka ovat meille tärkeitä ja ajatus olisikin saada kissa-aihe tyynyihin. Tällöin karvakaverimmekin olisivat mukana tärkeänä päivänä.
 6. Meille tulossa myöskin ko. värit eli omenan vihreä, suklaa, valkoinen ja mahdollisesti mukaan myös hieman syksyistä oranssia. Meidän juhlapaikka myöskin puunvärinen sisältä enkä usko, että se haittaa. Ulkopuolella metsä, mikä tuo oman vihreän vivahteensa.
 7. mukavia ideoita mut onko kellään ideoita vastaavasta ohjelmanumerosta, jos me muutetaan sukunimi kokonaan uudeksi? yhdistellään mun ja sulhon nimet. Aateltiin et ennen kirkosta ulostuloa esim. bestman ilmottaa et saanko esitellä...jne eli sukunimi ilmotetaan tässä vaiheessa. Mut jos me tosiaan saadaan se täysin uus sukunimi, olis mukavaa esitellä se paremmin juhlassa jonkin ohjelmanumeron avulla?!?
 8. meilläkin on ollut miettimistä tansseissa. Sulhasen vanhemmat eronneet eivätkä he tule lainkaan toimeen. Sulhasen isällä ei tällä hetkellä ole naisystävää, mikä hankaloittaa edelleen. Tyttären valssin tanssin jälkeen ajateltiin et sulhasen sisko ja hänen miehensä tanssittaisivat sulhasen vanhempia. Pitänee vielä miettiä...
 9. omasta kokemuksestani tiedän, että kahvin "odottelu" ei ole mukavaa. Kun on syönyt hyvin, kahvihammasta alkaa kolottaa ainakin niillä, jotka ovat tottuneet kahvia juomaan. Odottelu saattaa latistaa tunnelmaa, kun kaikki vaan pohtii koska sitä kahvia saa. Jos haluaa varsinaisen kahvin vasta myöhemmin, mielestäni hyvä idea olis laittaa kahvia tarjolle vaikka termariin, jolloin ne jotka kaffetta tarvitsevat kolotukseen saavat sen kupposensa. Kakkukahvista ehditään sitten nautiskella myöhemmin. Luulen, että meillä kahvi tarjoillaan ruokailun jälkeen. Onko teillä muuten jotain ohjelmaa/tarjottavaa vieraille hääparin saapumista odotellessa? Meillä kuvaus vihkimisen jälkeen, joten hetki menee ennen kuin juhlat saadaan alkuun.
 10. meillä vihkiminen on klo 15.00. Kuvaus on heti vihkimisen jälkeen mut onneksi kuvaus on samassa paikassa kuin vihkiminen, ja juhlapaikkakin on lähellä eli vieraat ei liian kauan joudu odottelemaan.
 11. Rakastan myöskin kyseistä biisiä ja kun soitin sen sulholle totesimme, että siinä on meidän "häävalssimme". Häät on samoin elokuussa, mutta musta se ei haittaa. Kesällä juhlitaan rakkautta, joka kestää ne pyrytkin!
 12. mikä duo on kyseessä? ollaan etsimässä musiikkia häihin ja tuntuu et täysmittainen bändi ei oikein mahtuisi kivuttomasti juhlatilaan.
 13. meille tulee häätanssiksi Stellan "Häävalssi". Aivan ihana kappale...
 14. Olisko jollain kokemuksia bändin esiintymisestä Hirvilammella? Siis mihin sijoitettu ja minkä kokoinen bändi paikalla on ollut?
 15. Meillä häät 2009 Hirvilammella. Itse ihastuttiin paikkaan ja erityisesti terassiin... Vieraita on tulossa n. 100. Käytiin paikan päällä yhtenä lauantaina, kun siellä oli hääjärjestelyt meneillään. Juhlat oli kans noin sadalle. Oli tosi hyvä, niin nähtiin miten pöydät on ja todettiin, et tämän kokoisissa häissä vieraat mahtuu siten, että kaikki näkee (osa parvella). Paikan emäntä oli myös tosi mukava ja mukavaa oli, että hänellä on valmiita menuja, joita saa muunnella jos haluaa.