Jump to content
Naimisiin.info

Murumorsian

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Murumorsian kaikki viestit

  1. Hei kiitos paljon skh! Kävimmekin juuri tänään katsomassa Honkapirttiä paikanpäällä ja luin juuri tuossa kirjoittamasi vastauksen sivulta 55. Molemmat tukevat sitä päätöstä, että Honkapirtti tulee olemaan meidän hääjuhlapaikka. Onpa hyvä mieli, kun alkaa päästä vähän alkuun tässä hääsuunnittelussa. Melkein onnesta ja ilosta kärrynpyöriä hyppelen... Nyt on yksi iso päätös saatu tehtyä.
  2. Mie olen kans vähän miettinyt noita sukkanauhoja ja kimpunheittoakin. Kun itse vaivaannuin häissä, joissa viimeksi olin molempien ohjelmanumerojen aikana. Silloin olin vielä kihlautumaton ja menin kyllä tuttavani käskystä kimppua tavoittelevien joukkoon, mutta en oikein kuitenkaan jaksanut innostua. Poikakaverini ja nykyinen kihlattuni ei edes lähtenyt sukkanauhaa tavoittelemaan. Siispä, mitä luulette, onko tuo traditio tärkeä vieraille? Itse kun ajattelen, että sitä ei välttämättä meidän häissä tarvita ollenkaan.
  3. Olen lueskellut tätä ketjua, mutta en ainakaan vielä ole löytänyt juurikaan kommentteja Pateniemen Honkapirtistä. Ollaan nyt alustavasti varattu se meidän häitä varten ja haluaisin löytää ihmisiä, jotka ovat häänsä siellä viettäneet tai aikovat viettää? Onko kokemuksia ja/tai kommentteja? Meillä hääpäivä näillä näkymin syyskuussa 2008.
  4. Meillä on nyt mietitty syksyä tai talvea häiden ajankohdaksi. Molemmat kuulostavat minusta ihanilta. Syksyhäihin ollaan nyt päätymässä, mutta sitä vähän mietin, että jos sattuu syysmyräkkä ja sataa vettä ja tuuleekin ihan mahdottomasti. Sellainen kuulostaa vähän ikävältä ilmalta hääpäivänä. No, toisaalta kyllä siitäkin varmasti selvitään. Haaveissa olisi kyllä ihana kuulas ja ruskanvärittämä syyslauantai. 20.9.2008 on nyt alustavasti varattu meidän häitä varten. Senpä näkee sitten, että millaisen ilman Luoja suo tuolle päivälle.
×
×
  • Create New...